• Goed te sturen trip - Review over 2CB

  Momenteel 2x 2cB gebruikt. 1e keer 1 pil genomen van 16mg. Puur om even te wennen aan de drug die nieuw was voor mij. Ik had lichte visuals, lichten werden feller en minder fel, objecten vervormden een beetje. Je voelt je ook redelijk wazig, net alsof je 12 bier gedronken hebt. Ik had het ook vrij koud, dus de kachel goed warm, dat was fijn. 2e keer koos is voor 2 stuks van 16mg=32mg. Tijdens de trip naar wat afleveringen van Flodder zitten kijken, de helft weet ik al niet meer, maar het was wel leuk om te kijken. De tv vervormde veel en op me hoogtepunt zag ik waanzinnig mooie dingen. Ik had 1x het idee dat ik bad aan het gaan was. Ik zat op een gegeven moment zo erg in die serie dat ik dacht dat Jonhie het tegen mij had, iets van 'Ik heb ook niks aan jou'. Deze zin achtervolgde mij, het werd 20x gezegd. Het was eng, maar ik dacht bij mezelf, dit kan niet, ik moet even adem gaan halen. Gelukkig duurde dit niet lang en heb ik hierna nog heel fijn verder kunnen genieten. Ook was de bodyload nog even aanwezig maar ook weer zo weg.

  Sterke punten
  -Visuals -Je voelt je fijn, gelukkig -Licht wordt mooi, kleuren intenser

  Zwakke punten
  Bodyload Angstige momenten bij hogere doseringen

  Door Stefan op 4 november 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Lachgas is fijn - Review over Lachgas

  Een legaal te verkrijgen drug, hoe fijn is dat? De eerste keer proberen, zonder al teveel hebben ingelezen kwamen we niet op het gewenste resultaat. Nadat ik wat meer heb gelezen op internet, continue in en uitademen in de ballon, tot je eigenlijk niet meer kan. Je hersenen krijgen geen zuurstof meer, waardoor je even van de wereld bent. Dit duurt slechts enkele minuten. Het gevoel is fijn, je hele lichaam tintelt. Aan het begin wel even raar! Gebruik niet teveel patronen op een avond, dit kan weer leiden tot hersenbeschadiging.

  Sterke punten
  -Fijn gevoel -Dromerig

  Zwakke punten
  Teveel gebruik, hersenbeschadiging. Effecten zijn vrij kort, waardoor men snel een nieuwe ballon wilt.

  Door Stefan op 4 november 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.