• Van het weekend de nieuwe 1C-P-LSD van researchchempro geprobeerd. Het zijn hele kleine paarse pellets van 150 microgram. Heb al ervaring ook met 4-HO-MET, paddo's, echte LSD, `1-p-lsd, en AL-LAD. Ja, we hadden eerst allebei maar met een stanleymesje een halfje genomen en zijn naar het Stedelijk Museum geweest (van mijn ouders hun museumkaarten geleend). We dachten dat wordt met al die vreemde installaties en leuke kleuren. En jahoor, met een kunstwerk met allemaal hele grote letters gingen alle letters bewegen en op een gegeven moment kreeg ik de boodschap, OMHELS JE VRIEND. Ik zag het echt helder voor me staan, zelfs in 3D. En de letters omhelsden mij ook. En ik omhelsde mijn vriend natuurlijk van harte. Hij vond het ook allemaal wel best. Al had hij wat minder dan ik (had ook zwaarder gegeten dan ik). Bij een andere helemaal blauw schilderij, werd het een soort draaikolk van allemaal, blauw en toen opeens allerlei kleuren. Nu met 75 microgram al zoveel, dan laat die 150 microgram maar zitten. Vind AL-LAD toch net wat vriendelijker, alleen ja die is op bij ons. Dus heb je nog wat, laat het weten. O Ja, levering duurde 3 dagen. Had dinsdag besteld, kwam pas vrijdag binnen. Had volgens de vendor waarschijnlijk te maken met Sinterklaasdrukte. Nou ja kan. Was in ieder geval net op tijd voor zondag museumbezoekie.

    Sterke punten
    Out of the box, veel mooiere kleuren, erg leuke headspace, mooie visuals, zowel met gesloten als open ogen.

    Zwakke punten
    Moet niet wat serieus te doen hebben. Gewoon lachen.

    Door Alberto Hofman op 9 december 2019 Reageer

DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.