Poppers is een gelige vloeistof die wordt verkocht in kleine flesjes. Vroeger zat het in kleine capsules die als ze werden opengebroken een \'poppend\' geluid maakte. Het is brandbaar, verdampt heel snel, irriteert de huid en ruikt zeer sterk, meestal omschreven als een zeer onaangename lucht. Poppers bevatten meestal de stof amylnitriet maar ook wel butylnitriet of isoamyl nitriet. Amylnitriet werd in 1859 voor het eerst gebruikt in de geneeskunde om hartpijn te bestrijden. oppers werden tot 2001 legaal verkocht, meestal in sexshops maar ook in sommige smartshops. In 2001 heeft het Ministerie van Volksgezondheid bezit en handel in poppers verboden en onder de Wet op de Geneesmiddelenvoorziening geplaatst. Inhalering geeft na tien seconden en gedurende ��n tot twee minuten een roes. Het middel veroorzaakt een verslapping van de (gladde) spieren en de vaatwanden.

Reviews over Poppers

 • De poppers die ik vaak gebruik zijn die in gele verpakking rush. Gehaald bij de sexshop die het of gewoon verkopen of even doorvragen dan krijg je t van onder de toonbank. 3 flesje ong 25 of 30 euro.

  Het is zeker niet een middel wat alleen in de gay scène wordt gebruikt. Als je t flink snuift in minimaal ieder neus gat. Je voelt je bijna gelijk warm worden en je komt in soort roes...tijdens de sex is t heerlijk gevoel! Het werkt kort hooguit 5/10 min. Je moet als man niet te veel nemen tijdens de sex je kunt bij te veel innamen een slappe krijgen! Kortom heerlijk al je spieren ontspannen.

  Echt iets om keer te proberen tijdens de sex!

  Sterke punten
  Je ontspant
  Een warm gevoel
  Soort verliefd gevoel
  Losjes voelen
  Duurt maar even en dus meerdere keren gebruiken.
  Geen nadelen ook niet na gebruik

  Zwakke punten
  Bij te veel inname of slecht eten blauwe lippen
  Te veel bij de man verminderde erectie.
  Hartkoppingen
  Kleuren zien
  Kijk uit met morsen kan beetje branden op de huid

  Door Ikki op 9 juni 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Poppers

Schrijf je eigen review over PoppersDrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.