Bufotenine of 5-hydroxy-dimethyltryptamine (5-HO-DMT) is een tryptamine met een moleculaire structuur verwant aan de neurotransmitter serotonine. Het is een alkalo�de dat aangetroffen wordt op de huid van sommige padden, in paddenstoelen, grotere plantensoorten en zoogdieren. De naam Bufotenine is afkomstig van het paddengeslacht Bufo, waarvan sommige soorten deze stof afscheiden. Qua structuur lijkt Bufotenine sterk op de hallucinogenen psilocine, DMT en 5-MeO-DMT. De padden zijn populair onder drugsverslaafden omdat ze zorgen voor een hallucinerende werking als je aan ze likt.� De stof, het zenuwgif Bufotenine, die de padden afscheiden via hun gifklieren veroorzaakt hallucinaties die wel zeven tot acht uur kunnen duren.�

Padden (Bufotenine) Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Padden (Bufotenine).

Bezoek Padden (Bufotenine)

Schrijf je eigen review over Padden (Bufotenine)DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.