MDMA Review: eerste x Mdma feestweek

 • K had hiervoor nog nooit harddrugs gebruikt. Dus ik vond het erg spannend. Maar ik was vooral benieuwd. Ik ben zelf een jongen van 181 en weeg 61 kilo.
  om 9 uur hadden we afgesproken met een dealer en die gaf ons mdma kristallen voor 40 euro. 1 gram.

  We hadden 1 sakje met 2 vlinke kristallen erin. We hebben het met een vlesje water en een aanstekker voorzichtig tot poeper gedrukt op een stoeptegel. daarna rond 10 uur hadden we voorzichtig allebij een vingertopje met kristallen op. het smaakte erg vies maar met een beetje water best te doen. toen gingen we naar de feestweek.
  rond half 11 begon t bij haar te werken. toen hadden we allebij meteen nog een vinger met kristallen genomen. om 11 uur was t bij mij nog niet ingewerkt. dus ik had mn geduld verloren en al heel wat ondertussen genomen. we gingen een stukje weg van de feestweek om te plassen en vonden een grasveldje waar we besloten om te blijven chillen. ondertussen had k al meer dan 8 keer mn vinger met kristallen in mn mond gedaan maar voelde nog niks. totdat om half 12 ik eindelijk een erg fijn gevoel kreeg. ik had maar een staartje in gedaan en hij zat nieteens zo strak maar k voelde het trekken. alles om me heen bewoog later dan ik het voelde. vond ik. het was allemaal heel wazig en we waren terug gegaan en het was toen heel gezellig op de feestweek. veel mensen om mee te praten en het voelde goed om net iets dichter op ze te staan en met ze te knuffellen wat opeens ook geen probleem leek. toen ben ik maar naar huis gegaan. snel langs mn moeder gerent en in bed gesprongen. eerst stond ik nog helemaal strak van de mdma waardoor ik bleef denken en bewegen in bed. maar daarna om een uur of 4 heerlijk geslapen alleen volgende dagdaarna amper gegeten. dat vond mn moedr vooral raar.


  Sterke punten
  lekker gevoel.
  erg sociaal.
  knuffellen is chill.
  stomme dingen beleef je veel minder.
  complimentjes van meisjes dat ik een mooie kaaklijn heb (gekregen door t strak staan)

  Zwakke punten
  laat ingetript waardoor ik teveel misschien had genomen

  ondanks kaugom 1 x hard in mn tong gebeten

  2 x omgevallen

  Door Fishy op 6 augustus 2016

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek MDMA Reviews over MDMA

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MDMA
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.