MDMA Review: MDMA - Roze Hello Kitty's (220mg) (Vive la Frenchcore)

 • Ik wil graag 1 van mijn XTC-ervaringen met jullie delen.

  Als eerste mijn ervaring op Vive la Frenchcore in 2015 (14 november). Ik ben 1.80m en weeg 72kg. De dagen voor het MDMA gebruik heb ik voldoende geslapen (8 uur minimaal per dag) en goed gegeten volgens een eetschema die ik volg, aangezien ik fanatiek fitness. Het was best wel spannend weer, want het was weer een tijdje geleden dat ik MDMA gebruikt had (Decibel 2015). Dus er zaten voldoende maanden tussen het gebruik in. Toen wij aankwamen was het 23:00 's avonds. Er hing een relaxte sfeer en je merkte aan veel mensen dat ze al goed waus waren. Eerst nog rustig een frietje gegeten, zodat ik voldoende zout binnen had gekregen en een glaasje cola. Om 24:00 nam ik het eerste kwartje van de Hello Kitty's, zodat ik een beetje kon voelen hoe hard die in sloeg, ik begon hem rond 00:45 te voelen en ik kreeg meteen een energiek gevoel. We zijn op het begin vooral bij de Frenchcore area geweest en daar was alles fantastisch. Er werd nog een minuut stilte gehouden om 01:00, daar genoot ik echt van, zo erg dat ik zelfs m'n ogen sloot, zelfs nadat de minuut stilte afgelopen was en de muziek voorbij was, zag een vriend blijkbaar dat ik bijna achterover viel, door het euforische gevoel. Ik zelf had dit niet door, maar aangezien hij het niet vertrouwde kneep die eventjes in m'n arm. Rond 02:00 nam ik een halfje van de Roze Hello Kitty erbij. Ik merkte dat m'n pupillen steeds groter werden en wijder, ook ging ik super erg klappertanden, maar dit was ik al gewend door de voorgaande keer. Ik besloot om een waaier te gaan halen en rondjes te gaan lopen in m'n eentje, begon iedereen die aan het hakken was en erg aan het zweten was een handje te helpen door met de waaier te gaan waaien, kreeg er veel complimentjes over. Ook merkte ik aan mezelf wel dat ik aardig waus was, want ik stond allemaal gekke bewegingen te maken met m'n waaier. Jammer genoeg heb ik 2 waaiers kapot gewaaid, maar dat terzijde ^^. Ik voelde me nog steeds super energiek en ik werd ook steeds socialer. Ik ging op een gegeven moment naar de WC toe en kreeg te horen "jij hebt het echt naar je zin" van iemand van de security. In de WC nog een praatje gemaakt met een man van 43 die al de nodige drugs op had en een kunstgebit had, maar alles was leuk en heerlijk. Toen nog om een uur of 04:00 een halfje erbij gepakt en de dansvloer op gegaan. Nog met veel mensen gesproken, moest een jongen filmen hoe die aan het hakken was en diverse foto's maken van mensen, MDMA zorgt er echt voor dat je super sociaal wordt als je lekker gaat. Ook vond ik de lichten zo mooi, dat ik probeerde om ze te vangen, deze gingen echt gelijk op met de muziek en dat gaf me een lekker euforisch gevoel, ondanks dat ik soms raar aangekeken werd door mensen met nog grotere pupillen dan mij haha =)

  Nadat ik bijna de hele avond in me eentje rondjes gelopen hebt, ben ik naar m'n vrienden gegaan die voornamelijk in de Uptempo Area stonden. Ik heb nog een kwartje om 05:45 gepakt, aangezien het feest om 07:00 eindigde had ik hier wel voldoende aan. In totaal dus 1.5 pil op. Op het einde wat rustiger gedaan en vooral genoten van alle mensen die nog compleet uit hun dak aan het gaan waren, en ook nog wat nummers uitgewisseld aan een groepje meiden waarmee wij daarna nog wat feestjes gepakt hebben. Rond 07:15 zijn we naar huis gereden en hadden we wat rustigere muziek opgezet (Oldschool house). Was een lekker ritje naar huis en heb nog genoten van de MDMA die ik nog voelde. Toen ik thuiskwam was ik erg moe, heb een half uur over een boterham met pindakaas gedaan (wie verzint het ook om met kapotte wangen en een droge mond een boterham met pindakaas te gaan eten). Al met al was het een zr geslaagde avond. Zolang je MDMA gebruikt met mate en goed oplet, dus 2 glazen water per uur drinken en af en toe wat suiker/zout eten/drinken en zeker te weten goede pillen hebt, dan kan je een zeer lekkere trip verwachten. De dinsdagdip voelde ik wel, maar gelukkig was ik maandag en dinsdag vrij, dus dat was te overzien.

  Ik raad het mensen zeker te weten aan, wel geef ik als tip mee dat het verstandig is om het te gebruiken met een nuchter iemand en iemand die er ervaring mee heeft. Mits er nare dingen voorkomen, kan hij je tips geven en/of je helpen.

  Sterke punten
  Heerlijk euforisch gevoel
  Super energiek
  Super sociaal

  Zwakke punten
  Klappertanden en grote pupillen
  Dinsdagdipje
  Slaat in ��n keer in
  Droge mond
  Wang was aardig kapot (voedsel kreeg ik moeilijk naar binnen)

  Door Gekkie op 17 mei 2016

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek MDMA Reviews over MDMA

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MDMA
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.