Ergine (lyserginezuuramide, LSA) is een in de natuur voorkomend hallucinogeen dat een sterke chemische gelijkenis vertoont met LSD. Echter, waar LSD synthetisch wordt bereid in een laboratorium, is ergine een stof die aantoonbaar voorkomt in bepaalde planten. Het middel is daarom te gebruiken door de zaden of andere delen van deze planten te consumeren. De resulterende trip heeft bij hoge doses een euforisch en hallucinogeen effect, en veroorzaakt bij lage doses een alcohol-achtige roes. Sommige gebruikers kunnen een paniekreactie ervaren, wat aanleiding kan geven tot een \' bad trip\' . Ondanks goede voorzorgsmaatregelen (set, setting en geestelijke gesteldheid van gebruiker) kan het gebruik van LSA bij sommige gebruikers toch tot onprettige ervaringen leiden.

LSA Reviews

 • Ik review normaal nooit maar wie weet help ik mijn medemens hiermee. Het was de zomervakantie van 2013 en twee vrienden en ikbesloten naar het schoorlse bos te gaan naar het hoogste punt van noord holland om deze jongens uit te testen. Het duurt lang voordat je de piek bereikt. Het begint met een stoned^2 gevoel dat je blijft aanhouden zolang je niks actiefs doet. Dus wij besloten het bos in te gaan, ergens random op een dekentje te gaan zitten, speakertjes aan en verhalen te vertellen en proberen te visualiseren. Dit hield ons goed bezif en we besloten de tweede in te nemen. Na 3 uur begonnen we pas te pieken. Dit was te merken aan het gevoel van de zwaartekracht g, die ineenkeer 3x leek te zijn toegenomen. Bla bla lang gespaced en t was leuk. Maar de voornaamste reden waarom ik deze review schrijf is dit: Aan het einde van de trip (dachten wij) namen we afscheid. rond 1900 ging ik in bed liggen en was alleen thuis. ik deed mijn mobiel uit en mijn ogen dicht. dit was het moment dat ik een zware depressie mee maakte. Ik had zelfmoordgedachten terwijl ik dat nog nooit had gehad. Ik kon nog wel goed zeggen tegen mezelf dat ik onder invloed was dus ik liep geen gevaar ofzo. wat ik dus aanraadt, blijf in contact met je vrienden en ga nog ff na chillen. Zorg dat je niet alleen bent wanneer je nog spaced ookal lijk je uit te zijn gespaced. Oja de wolken zijn opgestelt in lagen. Wolk boven wolk. Haha.

  Sterke punten
  Creativiteit verbeterd Zwaartekracht versterkt Je blijft je bewustzijn houden

  Zwakke punten
  Misselijkheid Depressie bij de afterspace Relatief grote kans op bad gaan bij verkeerde setting

  Door niet david op 6 november 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Schrijf je eigen reviewDrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.