Lachgas

Distikstof(mon)oxide, voorheen stikstofoxidule, triviale naam Lachgas, is een verbinding van stikstof en zuurstof met de formule N2O. Lachgas is een anesthetisch gas, dat wordt gebruikt bij verdovingen, maar het wordt ook gebruikt in motoren om het motorvermogen te verhogen. Lachgas wordt al ruim 200 jaar in de medische wereld gebruikt. Het kan gebruikt worden voor zowel sedatie als ook voor algehele anesthesie. Behalve slaap (hypnosis) geeft lachgas ook pijnstilling (analgesie). De exacte werking waardoor bij dampvormige anesthetica anesthesie ontstaat is nog niet geheel bekend. Het werkt als een anestheticum en geeft een toestand van diepe slaap ook wel narcose of algehele anesthesie genoemd. Het geeft tevens pijnstilling (analgesie), werkt anxiolytisch (angstverminderend) en een minimale verslapping (spierrelaxatie). Omdat Lachgas geen verboden middel is het simpelweg te koop in slagroompatronen bij bijvoorbeeld de blokker en op internet in webshops zoals lachgastoko.nl.

Artikelen over Lachgas

Meer informatie over lachgas

De term lachgas verwijst naar de verbinding van stikstof en zuurstof in de chemische verbindingsformule N2O: Distikstof(mono)oxide. Dit middel werd vooral vroeger in ziekenhuizen en door tandartsen ingezet als anestheticum om mensen tijdelijk te verdoven. Daarnaast is de toepassing van N2O ook in de autoracesport terug te vinden waar de daar geheten ‘nitro’ dient als accelerator van het motorvermo ...

Lachgas Reviews

  Nare ervaring

  Een legaal te verkrijgen drug hoe naar is dat? ik ben alledaagse nuchtere persoon die het effect van lachgas in een balon heeft onderschat. Ik heb 1 patroon in een ballon uitgeprobeerd. Werd er zeer angstig en paranoide van. Gelukkig was het effect kort in tijd maar zeer lang om te ervaren. Ik ben zelfs zo angstig geworden dat ik begon te denken hoe mijn familie verder moest gaan als het gevoel bleef aanhangen. Het is de laatste keer voor mij. Deze review post ik om alle mensen te laten weten dat lachgas toch niet zo onschuldig is als alle mensen denken.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Ik vind het spijtig dat er alleen maar positieve reacties zijn. Ik hoop dat deze review alle mensen afschrikt om het drug uit te proberen.

  lachgas

  een week geleden waren we op schoolreis en hadden we het leuke idee om lachgas mee te nemen we hadden patronen meegenomen die we gekocht hadden in de blokker en een slachroomfles in de kookwinkel s' avonds op de kamer hebben we dan het gas in ballonnen gedaan met behulp van de fles . het gaf een super gevoel echt een aanrader je moet wel weten dat je het gas niet gewoon inademt ma in en uitademt in de ballon dan krijg je het goede effect. je hoort een ruis in je oren en hoort alles 3 dubbel je krijgt een lach bui. dit is een superleuke ervaring het nadeel is wel dat het redelijk snel uitwerkt de patronen zijn redelijk goedkoop maar de fles kan wel wat duur zijn. gelukkig kan je dit zien als een investering omdat je de fles kan blijven gebruiken. het enige nadel is wel dat iemand ons gesnitcht heeft en daardoor hebben we nu schorsing gekregen...

  Sterke punten
  -legaal -makkelijk te verkrijgen -grappig -toffe ervaring

  Zwakke punten
  -buikpijn van te veel lachen -korte duur -snel zin in een volgende

  Lachgas is fijn

  Een legaal te verkrijgen drug, hoe fijn is dat? De eerste keer proberen, zonder al teveel hebben ingelezen kwamen we niet op het gewenste resultaat. Nadat ik wat meer heb gelezen op internet, continue in en uitademen in de ballon, tot je eigenlijk niet meer kan. Je hersenen krijgen geen zuurstof meer, waardoor je even van de wereld bent. Dit duurt slechts enkele minuten. Het gevoel is fijn, je hele lichaam tintelt. Aan het begin wel even raar! Gebruik niet teveel patronen op een avond, dit kan weer leiden tot hersenbeschadiging.

  Sterke punten
  -Fijn gevoel -Dromerig

  Zwakke punten
  Teveel gebruik, hersenbeschadiging. Effecten zijn vrij kort, waardoor men snel een nieuwe ballon wilt.

Schrijf je eigen review