Bladeren van Kratom bevatten meer dan 25 alkalo�den, en hiervan is mitragynine de voornaamste. Van nature komt Kratom (Mitragyna speciosa) in regenwouden in Zuid-oost Azi� voor. Kleinere hoeveelheden Kratom hebben veelal een stimulerende werking. Bij een hogere dosering overheerst de ontspannende en verdovende uitwerking. Het effect van Kratom is merkbaar in circa 5 tot 10 minuten na inname. Dit effect kan enkele uren aanhouden. De werking is ontspannend en stimulerend tegelijk, dit is een aparte ervaring: Je kan je relaxt, ontspannen en dromerig voelen en evengoed zin hebben om actief te worden of te gaan werken. Bronnen geven aan dat Kratom in lagere dosis stimulerend werkt en in hoge dosering ontspanning geeft. Euforische gevoelens en dromerige staat zijn de belangrijkste effecten. Een hoge Kratom dosering kan mogelijk een lange slaap veroorzaken. Het effect van de Thaise kratom heeft volgens sommigen minder euforische uitwerking, als je het vergelijkt met de Maleisische en Balinese Kratom.

Reviews over Kratom

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Kratom.

Bezoek Kratom

Schrijf je eigen review over KratomDrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.