Ketamine is een synthetisch narcosemiddel. Het wordt in de vorm van injectievloeistof op de markt gebracht als narcosemiddel bij operaties en wordt gebruikt als pijnbestrijdingsmiddel voor zowel mensen als dieren. Ketamine (Special K, Vitamin K, Keta ) wordt, in veel lagere doseringen, ook gebruikt als recreatieve drug. Als drug is het vooral verkrijgbaar als kristallijn poeder, maar je ziet het ook in vloeibare vorm en (zelden) in pilvorm. Ketamine als drug is een 'dissociatief tripmiddel'. Dissociatie betekent scheiding: het geestelijke bewustzijn wordt van het lichamelijke gescheiden. Een lage gesnoven dosis ketamine geeft een milde, alcoholachtige, dromerige en zweverige roes. Bij hogere doses overheersen de dissociatieve effecten.

Ketamine Reviews

 • Mijn ervaringen met keta zijn heel simpel. Ik doe niet aan die domme sleutels , daar ligt mijn tolerantie te hoog voor want ik gebruik het meermaals in de week. Ik ga standaard voor een khole anders heb je een lijn verspild. Als je je lichaam kent , weet je hoeveel je kan nemen. Wat grappig is , is dat veel mensen klagen over dat ze eens te veel hebben genomen, en dat bedoel ik dan ook met je eigen lichaam te kennen, dan weet je of je in staat bent om een zware khole te handelen. Anders blijf je er maar af. Kan je er mee omgaan is het niet gevaarlijk , wat ze ook denken of zeggen dat het illegaal is of dit of dat. Allemaal dikke bullshit doe gewoon wat je graag doet. Niemand begrijpt hoe plezant jongeren het vinden om te 'trippen'. Het woord zegt het zelf eja😛 je kan in je eigen wereld op avontuur gaan en das gewoon geweldig. Er gaan altijd mensen zijn die overdrijven in hun dosissen en uiteindelijk op spoed of in een beekje in het bos belanden, maar dat is dan je eigen schuld. Ken je lichaam en je weet wat je aan kan. Voor de rest ik raad niemand aan om drugs te gebruiken, zeker niet! Maar als je uw trip goed voorbereid kan er niks misgaan en ga je een leuke trip tegemoet!

  Door Jeffrey op 3 november 2019 Reageer
 • Mijn ervaringen met ketamine. Een aantal jaren geleden een klein beetje ketamine geprobeerd en toen vond ik het vervelend dat het zwaar aanvoelde. Recent nog een keer een grotere dosis genomen om het echte trip effect te kunnen ervaren (k-hole) In totaal 3x gedaan in een periode van 6 weken. Het is niet niks; als je weinig drugservaring hebt is het in mijn ogen niet slim om een grote dosis (meer dan 250mg) te snuiven. Ikzelf heb behoorlijk ervaring met DMT LSD en paddo's en vond dit dusdanig anders dan de zojuist genoemde halluciogenen. Je kan de hoeveelheid opbouwen maar als je eenmaal een bepaalde hoeveelheid hebt genomen is er geen weg terug. Het werkte bij mij telkens ongeveer een uur. Met nog een nasleep van een paar uur. Wat ik heb ervaren was een totale differentiatie van alles wat ik voorheen kende. Ik belande in een droomwereld die eigenlijk niet te omschrijven is maar toch zal ik een poging wagen. Het deed me een beetje denken aan airhockey. De schijf was ik maar dan in enorme slowmotion. Totaal geen benul meer waar ik daadwerkelijk was maar ook niet waar ik trippend was beland. Ik denk dat mijn tripervaring met andere middelen ervoor heeft gezorgd dat ik deze absurde wereld kon bolwerken. Ik was zover heen dat ik verbaasd was dat ik langzaam weer terug kwam. Langzaam kon ik de muziek die aanstond weer horen en ook een beetje bewegen (wat tijdens de trip dus echt niet ging). Toen ik mijn ogen opendeed was alles wazig en vervormd. Ik zag ook mijn maatje zitten en toen hij tegen me sprak was ook dat erg onwerkelijk. Ik zag dat hij een sigaret aan had roken was en vroeg aan hem een trekje (kon amper uit mijn woorden komen en hoorde mezelf alsof ik met een geluidseffect sprak). Ik zag de sigaret en wilde hem aanpakken maar mijn hand leek wel van hard plastic en ook de beweging was vreemd alsof ik mijn hand 100 meter uitstak. Toch lukte het om een trekje te nemen ook al was de enige reden dat ik dat weet omdat ik een rookwolk voor me zag. Beetje bij beetje kwam ik bij en heb nog even alles besproken met mijn maat. Ik vond het erg leuk maar aan mijn nieuwsgierigheid is voldaan en zou het niet zo snel weer doen, vooral omdat het achteraf 3x hetzelfde was naar mijn idee. Tijdens her trippen was ik erg enthousiast maar terugkijkend kan ik dat prima relativeren.

  Sterke punten
  Als je voor de khole gaat: totaal van de kaart, niks is meer hetzelfde; je bent er echt even uit? Duurt niet zo lang dat is ook wel fijn ook al heb je geen benul meer van tijd als je erin zit.

  Zwakke punten
  Lage dosis vind ik niet interessant. Mensen die dat gevoel wel lekker vinden kunnen verslaafd raken en als je het echt veel gaat gebruiken kan je probleem met je blaas krijgen. Ook kan men onverwachts een veel te heftige ervaring opdoen denk ik.

  Door Henry op 23 november 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Tijdens de vierdaagsefeesten in Nijmegen meermaals ketamine gebruikt.. 1ste keer keta en na een drugspauze van ong. 2 jaar een goede keuze. Na inname kreeg ik een erg zorgeloos gevoel, lopen voelde lekker (alsof ik op watten liep) mijn gezicht ging soms in slowmotion heen en ik kreeg net wat later dan gebruikelijk indrukken binnen. Had een soort van anti depressieve werking op mij, ben niet depressief maar voelde me er wel wat vrolijker door. Tip is wel dat je de kristallen in ketamine kapot maakt met een sleutel, zo bespaar je een bloedneus die ik hierdoor heb gekregen ;)

  Sterke punten
  -geen kater -vrolijk, zorgeloos gevoel -scherpe randje van het leven is er van af

  Zwakke punten
  -geen kater waardoor je denkt dat bijdoseren/vaker gebruiken geen kwaad kan -chemische ketaminesmaak hangt soms in je keel..

  Door Silvie op 24 januari 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • de eerste keer keta was super geslaagd. ik hou normaal gesproken wel van een nieuwe ervaring dus probeerde ok wat nieuws dat was ketamine. ik begon een hele kleine dunne lijn te leggen. daarna na ongeveer 10 min al voelde ik wel degelijk verschil in waarneming. heel draaierig allemaal. met een euforisch gevoel. je bent echt heerlijk in je eigen wereld. uit mijn ervaring moet je niet te snel bij pakken. en vooral niet mixen met coke. dit zorgt toch voor een nerveus gevoel en is niet best voor je hart. het is eigelijk de alcoholische roes op lage dosis maar dan zonder alle vervelende bij effecten.

  Sterke punten
  lekker vaag de volgende dag super vrolijk goed slapen. alcohol achtige roes zonder de kater.

  Zwakke punten
  misselijkheid (hoge dosis) niet best voor de neus (nasaal)

  Door Arjan op 26 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Schrijf je eigen reviewDrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.