DMT - Ervaringen, Reviews en Klachten

  1. DMT
  2. DMT Reviews
  3. Schrijf ook een review over DMT

DMT

Dimethyltryptamine, ook bekend als DMT is een indoolalkalo´de met een moleculaire structuur verwant aan de neurotransmitter serotonine. DMT heeft psychoactieve eigenschappen en kan worden gerookt, ge´njecteerd of (gecombineerd met stoffen die orale opname mogelijk maken) oraal toegediend worden. DMT behoort tot de hallucinogene en entheogene drugs.

Effecten zijn als die van LSD maar vaak intenser. Omdat pure DMT niet oraal ingenomen kan worden komen de effecten plotseling op en deze kunnen zeer overweldigend zijn. De term 'mindblowing' had voor deze drug uitgevonden kunnen zijn. Gedachten en visioenen komen met grote snelheid langs; evenals het gevoel de tijd te overstijgen en een gevoel dat de dingen hun vorm hebben verloren en zijn omgesmolten in een spel van trillingen. Het kan een effect opleveren van directe transportatie naar een ander universum.

Een ongewone eigenschap van DMT is de snelle aanvang en korte duur van de trip. Binnen vijf minuten na inname worden de pupillen al groter en gaat het hart snel kloppen, is er een hogere bloeddruk meetbaar en aanverwante vegetatieve storingen die doorgaans tijdens de rest van de ervaring blijven duren.

DMT Details

CategorieŰn: Hallucinogene middelen

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over DMT

Er zijn nog geen reviews geschreven over DMT

Schrijf ook een review over DMT

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou DMT aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DMT aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden