Coca´ne - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 2 juni 2013

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Coca´ne
  2. Coca´ne Reviews
  3. Schrijf ook een review over Coca´ne

Coca´ne

Coca´ne is een chemische verbinding die behoort tot de alkalo´den en wordt geŰxtraheerd uit de bladeren van de cocaplant. Coca´ne werd oorspronkelijk gebruikt als geneesmiddel maar wordt tegenwoordig gezien als een zeer verslavende harddrug. Coca´ne valt onder de chemische groep der tropaanalkalo´den. Het stimuleert het centrale zenuwstelsel en onderdrukt het hongergevoel. Andere benamingen in onder andere straattaal zijn ook wel coke, sos, sosa, sneeuw of wit.

In zuivere vorm heeft coca´ne een sterk stimulerend effect. Coca´ne wordt in het uitgaanscircuit meestal via de neus ge´nhaleerd ('coke snuiven'). Coca´ne wordt ook gebruikt door mensen die een grote prestatie moeten leveren en is een vrij dure drug ('yuppendrug'). Coca´ne versnelt de hartslag en verhoogt de bloeddruk in dosis-afhankelijke mate. Tevens zorgt het ervoor dat het hart krachtiger samentrekt. Deze drie factoren leiden er toe dat het hart zwaarder belast wordt. Het eerste uur na coca´negebruik heeft men een 24 maal hoger risico op het krijgen van een hartinfarct, vergeleken met de gemiddelde bevolking.[

Coca´ne Details

CategorieŰn: Stimulerende Middelen

Reviews: 1


Coca´ne reviews (1):

Coca´ne - coke: de witte sloper

1

Review:
ik heb weleens een mooie poster gezien waar dit op stond, ik had het toen nog nooit geprobeerd maar was wel nieuwsgieriger geworden. Ik heb het een aantal keer gebruikt en ik er zijn positieve en negatieve dingen over te zeggen.
Overall kan ik je het gebruik vooral afraden. Ja het is heel fijn om je geweldig te voelen maar daarbij is het praktisch onmogelijk om maat te houden bij alles wat je doet, drinken, praten, drinken, totdat je gaat slapen. Klinkt goed,
totdat je wakker wordt, als een vegeterende degenererende zombie die tot niets meer in staat is en daarbij een aantal zwarte gaten van de avond ervoor en soms daarbij ook onverklaarbare verwondingen....

ik heb het nooit zonder alcohol genomen, zie er anders ook niet de toegevoegde waarde van in. Je kan gewoon veel meer drinken, maar zal de kater de volgende dag evenredig groot zijn. Dit wil je echt niet meemaken.

Beste advies, dat is er niet, het is leuk maar je hebt het absoluut niet nodig. Beleef en beleef daarna ook andere dingen.


Sterke punten:
je voelt je super, relaxt, positieve vrolijke uitstraling, geen enkele vermoeidheid

Zwakke punten:
de dag erna ben je helemaal kapot, vooral lichamelijk, het is een party drug voor als je al moe bent maar fit wil/moet zijn. Als je verslavingsgevoelig bent. Doe het niet.

henk beveelt Coca´ne aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Coca´ne

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Coca´ne aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Coca´ne aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Andere websites in de categorie 'Stimulerende Middelen'

HomeStimulerende Middelen ╗ Coca´ne