Ayahuasca is de verzamelnaam voor een groep plantenbrouwsels die MAO-remmers bevattende planten combineren met planten die andere (meestal indole) alkalo�den bevatten. DMT werd voor het eerst in 1931 gesynthetiseerd. In 1946 werd ontdekt dat het ook in planten voorkomt. In de Amazone wordt het al eeuwen gedronken in de vorm �Ayahuasca� of gesnoven als �Yopo�. Ayahuasca betekent \'Slingerplant van de ziel\'. Indianenvolken uit dit gebied gebruiken het in magisch-religieuze rituelen bij voorspellingen, waarzeggerij en tovenarij, maar ook als traditioneel geneesmiddel speelt het middel een belangrijke rol. Binnen twintig tot zestig minuten worden de eerste effecten gevoeld. Afhankelijk van de dosering duurt de ervaring van Ayahuasca twee tot zes uur.

Ayahuasca Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ayahuasca.

Bezoek Ayahuasca

Schrijf je eigen review over AyahuascaDrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.