4-FMP is een stimulerende drug met empathogene eigenschappen. De geschiedenis als recreatieve drug is kort, en er is daarom slechts weinig bekend over de effecten op lange termijn. Bekend is dat het dezelfde chemische structuur heeft als amfetamine/speed, maar minder bijwerkingen kent. Belangrijkste effecten van 4-FMP zijn dan ook dat het veel energie geeft, stemmingsverbetering, dat je er wakker van blijft en dat het de eetlust verminderd. afkickkliniek

Artikelen over 4-FMP

4FMP wordt als alternatieve drugs gebruikt

Personen die zijn afgekickt van drugssoorten als xtc, mdma of pep zien in de 4FMP pillen een leuk alternatief. Het is gebleken, dat er ook een leuk feestje gebouwd kan worden met deze pillen. Daarnaast heeft men het probleem niet om een goede dealer te vinden of dat men opgescheept zit met pilletj [...]

4-FMP Reviews

  • Hoi allemaal! Na een aantal uur jullie revieuws over deze drug te hebben gelezen, heb ik besloten om mijn eigen ervaring en tips te delen. De meeste negatieve reacties komen veelal door verkeerd gebruik/doseren. Uiteraard is ieder mens weer anders en kan je van te voren nooit weten wat zo’n drug met je doet, dus wees vooral voorzichtig en blijf ten alle tijd kalm. Afijn, mijn eerste keer 4-FMP was een capsule van 180mg, besteld op 4-fmp.net. Na 2 ziekenhuisopnames door XTC was ik daar wel klaar mee en zocht ik iets wat er op leek zonder dat loome, lamlendige gevoel van niet kunnen lopen wat ik na m’n 3/4 keer gebruiken kreeg. Ik kan me niet precies meer herinneren hoe laat ik de capsule nam, maar het was sowieso tussen 11 en 12 ‘s avonds. We waren met z’n 6en bij een vriend thuis. Muziekje aan, babbelen, ijsjes, kortom gezellig. Nog minder dan 45 minuten later komen de tintelingen opzetten, net op je haar recht op je hoofd staat. Zin om te wrijven met de handen, kletsen werd intenser. Er waren al plannen om uit te gaan, dus de muziek werd op standje feest gezet (hardstyle, meezingers, dat soort dingen.) Een groot feest was het inmiddels. Tegen 1 uur richting de stad gefietst. Ik voelde me zo goed! Onderweg de telefoon aan met muziek, nog altijd gek doen met z’n allen. Eenmaal in de rij voor de kroeg allemaal even focus, zodat het voor de uitsmijters niet opviel dat we wat hadden gebruikt. Ging allemaal goed, iedereen mocht naar binnen. Snel de jassen opgehangen en de sfeer geproefd op de dansvloer. Gelukkig bestaat onze “huisclub” uit twee verdiepingen. Mocht de muziek boven niet leuk zijn dan kan je naar beneden en andersom. Iedereen ging heerlijk, we letten allemaal op elkaar of het goed ging. Het was voor ons allemaal de eerste keer 4-FMP. Inmiddels flink aan het pieken, zweten viel mee. Netjes groene ijsthee gedronken, lolly’s gesabbeld. Het was onwijs vet. Tegen een uur of half 4 werd de muziek harder en werd er veel hardstyle gedraaid. Iets wat erin resulteerde dat ik weer lichtelijk een piek kreeg en met tranen in m’n ogen los ging op de muziek. Ik moest aan iedereen van het ploegje vertellen hoe blij ik met ze ben, dat het zo leuk is met z’n allen. Toen om 5 uur/half 6 de kroeg dichtging waren we allemaal nog wel lekker aan het gaan, maar niet meer zo hard. We hadden de capsules inmiddels al 6/6,5 uur in ons. In de kroeg ook zo’n 10 man tegengekomen van een ander clubje die stomtoevallig ook allemaal 4-FMP hadden gebruikt. Heerlijk met elkaar gedanst en nadertijd nog voor de kroeg staan kletsen. Ons ploegje ging daarna terug naar het appartement van iemand anders van het ploegje, waar we nog heerlijk even hebben nagezeten. Slapen werd hem niet, op een paar hazenslaapjes na. De comedown viel me reuze mee. Waarschijnlijk door de gezellige setting amper gemerkt dat het uit begon te werken. Al met al een geweldige avond! Ik kan het zeker aanraden mits je netjes 1 capsule neemt en wacht tot die inwerkt. Dat is meer dan genoeg. Ik ben zelf 1.67m en 70kg en 180mg was echt kneiterhard en net op het randje van too much. Dus doe jezelf een plezier en heb geduld met dit spul, het is het zeker waard!

    Sterke punten
    Ontzettend lekkere bodyhigh Energie Blij en gelukkig Tijd gaat vrij langzaam

    Zwakke punten
    Slapen gaat lastig

    Door Iris op 15 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteren op Sunglow voor de eerste keer 4-FMP gebruikt. Ik pak normaal op feestjes XTC, maar omdat je er dan zo verrot uitziet, je wangen kapot knauwt, en vooral omdat ik vaker slecht dan goed ga op XTC, toch eens wat anders geprobeerd. Ik wist relatief weinig van 4F dus ik was best zenuwachtig. Rond 14:00 mijn eerste capsule genomen (180mg) en nog geen 20 minuten later voelde ik veel tintelingen, wilde ik meer praten, waren muziek en lichten intenser, behoefte aan fysiek contact (knuffelen, aanraken, kriebelen) nam toe. Pas na ongeveer 4 uur werden de effecten minder en heb ik om 19:00 mijn tweede capsule gepakt. Eind van het feest was deze dus nog niet helemaal uitgewerkt, maar ik kon nog prima de stad in, aangezien je niet echt een 'drugsbek' krijgt. Een hele fijne, chille flow, vergelijkbaar met XTC/MDMA, maar dan zonder de negatieve fysieke bijwerkingen.

    Sterke punten
    - Komt rustig op - Behoefte aan praten neemt toe - Behoefte aan fysiek contact neemt toe - Geeft energie - Fijne flow, minder intens dan 'vaag' van MDMA - Werkt langer dan XTC (4-8 uur) - Je blijft helder/scherp - Controle over je lichaam - Minder droge mond dan bij XTC/MDMA - Minder spanning op de kaken dan bij XTC/MDMA

    Zwakke punten
    - Hoofdpijn de dag erna - Slecht in slaap komen - Verminderde eetlust

    Door Fab op 10 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi allemaal, Ik had afgelopen weekend op Paradigm mijn eerste keer 4Fmp op en ik moet zeggen dit is echt heel lekker spul! Heel anders dan Xtc. Ik had het in pilvorm (Hallo Jumbo) en daar zit ongeveer 170mg in. Dit was meer dan genoeg voor mij want ik had het tot 6:00 volgehouden al merkte ik heel langzaam rond 5:15 dat het begon uit te werken. Ik zat van tevoren te twijfelen om het te combineren met Xtc maar heb het uiteindelijk toch gedaan waar ik helemaal geen spijt van heb want het was heel goed bevallen. Ik had de hele dag gewoon tijdsbesef en dat vond ik echt fijn. Ik heb nu van elke minuut genoten en niet dat er opeens 2u voorbij is zoals met Xtc terwijl je denkt dat het maar 10min is of zo. Verder heb ik geen alcohol gehad en alleen maar water gedronken. 18:00 Nam ik mijn eerste helft. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten dus ik was heel nieuwsgierig ernaar. 19:00 Ik voelde hem heel langzaam opkomen wat ik eigenlijk heel lekker vond. Ik kreeg energie, had zin om te dansen en voelde aan me dat ik meer zin had om te praten. 20:00 Af en toe een tinteling op m'n hoofd wat echt heel lekker voelde. De hele tijd lopen dansen en in die flow komen van de muziek, dat voelde heel erg fijn. 21:00 Nam ik de volgende helft. Ik ging de hele tijd lekker. Af en toe had ik brok in m'n keel maar dat vond ik niet heel erg irritant of zo, een slokje water en het was weg. 0:00 Hele tijd lopen dansen, veel gepraat en vaak tintelingen over m'n lichaam gehad, echt super spul! Rond deze tijd nam ik ook een kwartje Xtc. 0:40 Ik kreeg dat lekkere warme gevoel van de Xtc en een beetje dat leipe gevoel maar toch bleef ik heel scherp wat denk ik komt door de 4Fmp. En elke keer kwam ik zo lekker in de muziek dat kan je haast niet beschrijven. 2:00 Nam ik nog een kwartje. Ik merkte wel dat ik iets leiper was dan eerst maar was nog steeds heel scherp en ik begon ook meer te zweten dan eerst. 4:00 Nam ik nog een kwartje. Eigenlijk was voor mijn gevoel het effect steeds constant gebleven. Gewoon lekker doorgegaan met dansen en heel af en toe, eerst meer, de tintelingen van 4fmp. 6:00 Feestje afgelopen! Had precies genoeg gehad want merkte dat m'n energie steeds minder werd maar dat vond ik opzich niet erg want dan kan ik lekker slapen omdat ik dan toch moe ben dacht ik. 7:00 Eindelijk in bed maar merkte dat ik gewoon klaarwakker was. 10:30 Hele tijd in bed gelegen. Af en toe even m'n ogen dichtgedaan maar eigenlijk niet kunnen slapen. Misschien dat ik heel even geslapen heb maar dat zal max een half uur zijn. In de ochtend verder een beetje duf en de rest van de dag eigenlijk een beetje moe. Ik denk dat als ik alcohol had gedronken de hele dag dat ik me veel en veel slechter had gevoeld. Het is nu maandag en heb eigenlijk nergens last van, nja een klein beetje spierpijn in m'n benen dan. Als ik alleen Xtc had genomen de hele dag dan was ik nu zo down ervan maar dat heb ik nu helemaal niet.

    Sterke punten
    - Gewoon tijdsbesef hebben - Hele lekker flow - Lekkere energie krijg je ervan - Veel tintelingen over je lichaam - Je krijgt meer zin om tegen anderen praten - Je word er echt scherp van - Niet leip als met Xtc - Minder droge keel dan bij Xtc - Minder zweten dan bij Xtc - Bouwt heel langzaam op en dan bouwt zich dan weer langzaam af

    Zwakke punten
    - Je blijft er wakker van dus niet teveel nemen - Minder lovefeelings dan met Xtc maar vond ik opzich niet erg

    Door Jojo op 14 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van het weekend op een festival (WiSH outdoor) voor de tweede keer 4fmp gebruikt (eerste keer was afgelopen koningsdag). Ik kan dit aan iedereen aanraden! Zelf krijg ik nogal een grafbek van xtc, zelfs als ik maar een beetje neem (kaken etc.), maar van 4f totaal niet. Je ogen gaan er wat wijder van staan en ik speel wel wat met mn lippen,maar geen kapotte mond na afloop. Ook moet ik van xtc vaak overgeven, niet het geval bij 4. Ik weeg ongeveer 70 kg en ik had er in eerste instantie 1 genomen (Hallo Jumbo). Omdat ik net had gegeten en er niet super veel van voelde heb ik er na 2.5 uur nog een hele genomen. Dit ging verder prima. Als je echt hard wilt gaan dan is dit niet de drug die je zoekt. Je blijft normale gesprekken kunnen volgen en wordt niet helemaal waus. Goed te combineren met vrienden die alleen alcohol gaan drinken!

    Sterke punten
    Zie bovenstaande

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anoniem op 3 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met een feest op Koningsdag weer eens 4-FMP gebruikt. Omdat ik klaar ben met de kater van XTC, besloten over te stappen op 4-FA/4-FMP. Ik had bij partychem.com 150 mg caps besteld, en laten testen bij testcentrum (resultaat: erg zuivere kwaliteit). Om 13.00 een capsule ingenomen en na een half uur voelde ik 'm komen. Ik voelde de energie langzaam opkomen en had zin om te bewegen en dansen... ook de muziek klonk zuiver en fijn. Voelde me super relaxed en het overviel me niet. Heb vrijwel de hele middag op de capsule volgehouden en had ook echt geen behoefte om nog bij te nemen. De rest van de avond had ik energie voor 10 gehad en me prima vermaakt. Doet nbiet onder aan XTC. Geen negatieve ergavring gehad. Ik denk dat het gewoon belangrijk is dat je geen spul gaat mixen (incl drank), en niet te snel extra gaat doseren. Het schijnt ook dat er veel onzuivere 4FMP op de markt is, dus ken je vendor!

    Sterke punten
    - Niet waus / van het pad af - Energiek / lekker door kunnen gaan - Fijne rush / flow

    Zwakke punten
    Het heeft ook een pep werking, dus neem het niet te laat in want dan kom je slecht of niet in slaap.

    Door Dennis James op 22 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na meerdere keren XTC gebruikt te hebben, wat steeds minder leuk werd, heb ik gister samen met 5 vrienden tijdens koningsnacht in Groningen voor het eerst 4F gebruikt. Zelf 190cm en 85kg (22 man). Om 12 uur allen een capsule van 170mg ingenomen. Tegen verwachting kickte de 4F al na 20 minuten in, in tegenstelling tot XTC dat soms een uur bij mij duurt. De eerste 3 uur zo nu en dan tintelingen over mijn hele lichaam. Veel gepraat en gedanst. Rond 3 uur begonnen de tintelingen af te nemen, maar heel af en toe kwamen ze nog terug. Om 5 uur was het feest afgelopen en rond die tijd begon ik ook spierpijn te voelen dus een perfecte timing. Slapen kon ik echter pas rond 9 uur. Ik heb van 9 tot 4 geslapen en ben daarbij 2x wakker geworden. Overall, vond ik het prettiger dan XTC, omdat ik niet hoef na te denken of en wanneer ik moet bijpakken. Daarnaast kon ik de tintelingen erg waarderen, die ik bij de laatste keren XTC niet echt meer gehad heb. Ik heb alleen in het eerste uur veel gezweet, daarna viel het wel mee. De afbouw was ook een stuk plezieriger dan XTC. Wanneer XTC uitwerkt voel ik mij meteen chagrijnig en moe terwijl dit bij 4F niet het geval was. Dit zal natuurlijk komen door de stoffen die in 4F zitten. Ik raad 4F zeker aan, maar denk daarbij wel dat er nog niet veel bekend is over de schade die het kan aanbrengen aan je lichaam.

    Sterke punten
    Werkt snel in Bouwt rustig op en ook weer af Je blijft helder t.o.v. XTC Behalve grote pupillen, blijf je er normaal uit zien Veel energie en met vlagen tintelingen over je hele lichaam

    Zwakke punten
    In slaap komen is lastig Weinig over bekend. Nare verhalen op het internet over hersenbloedingen etc.

    Door Jasper op 28 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Om lang door te gaan op feesten heb ik al vaak MDMA gebruikt. Maar omdat ik er altijd een zombiegevoel van kreeg de rest van de week plus het feit dat er veel mee gerommeld word, overgestapt op 4FMP 4FMP geeft niet zo'n crash als MDMA. Ik heb een capsule genomen van 150mg en ik ging de hele avond lekker! Niemand kan iets aan me zien, ik voelde me alleen heel scherp en ik had energie voor 10. Doordat het erg veel enerie geeft kan je misschien wat lastiger in slaap komen. Hou daar rekening mee. Wanneer je een capsule later op de avond pakt kun je er wel van wakker liggen. Het mooiste van alles is ook nog dat het helemaal niet duur is en dat het makkelijk op internet te bestellen is. Ik heb het zelf besteld op partychem. com. De volgende dag had ik het in huis.

    Sterke punten
    - Erg veel energie - Super scherp - Heldere klanken - Makkelijk met praten naar anderen

    Zwakke punten
    - Niet te gek doseren i.v.m. wakker liggen

    Door Joris op 3 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben vaker XTC en MDMA gebruikt, dit wordt de tweede keer 4F in pilvorm. Setting: bungalow met open haard, 2 matrassen ervoor en een hoop kussens, hardstyle aan en hond mee. 18 uur: we nemen allebei een halfje, goed gegeten van te voren en hebben fruit voor tussendoor en water + sap klaarstaan. Na circa een half uur voelt mijn vriend tintelingen in zijn nek, armen en benen en ik krijg uitrek momenten na een uurtje. Allebei zijn we helder en scherp, gaan een aftermovie kijken waarvan we allebei kippenvel krijgen en de muziek en lazers zijn erg mooi. Daarna kijken we vakantiefoto's van afgelopen jaren en zijn heerlijk aan het kletsen over van alles en nog wat. 2030 uur: Nog steeds lekker in een rush, helder en scherp en ontzettend praterig. Af en toe denken we dat we er uit gaan, maar dan roken we een sigaret en gaan we weer lekker met tintelingen over ons lichaam. Vooral op je hoofd gekriebelt worden en in je nek geeft je tintels overal. De tijd gaat als normaal, niet zoals bij M of XtC als een malle. 22.45 uur: We worden allebei vrij helder, maar ineens slaat ie in als een bom, we zitten loom op de grond op ons matras naar de vlammetjes in de open haard te kijken, enorm chill. Net als bij M of XtC zitten we lekker te "zuchten", diep ademhalen is dan erg fijn. We kijken nog een stuk van Project One en worden dan weer praterig en gaan van alles foto's maken, ook de hond is enorm lief en knuffelig en zacht. 23.30 uur: tussendoor al een aantal keren gedacht bij te pakken maar aangezien ik nogal aan het "weg"zuchten ben pakken we pas een half uur later bij. Nog steeds tintelingen bij aanraking. 00.15 uur: we pakken allebei een halfje, mijn vriend is er al een tijdje uit, ik was nog erg chill. Nu valt ie in als een bom, we zijn heerlijk sloom, praten over vanalles, de diepste gevoelens, vroeger en wat we willen nog in ons leven. Echte praatkick. Roken is erg lekker want dan gaan we net een tikje harder lijkt het wel. 04.00 uur Geen idee waar de tijd is gebleven, we kletsen nog steeds, het haardje brand nog en we zijn erg chill op ons matras voor de haard. Tegen elkaar hangen, kriebelen en wat zoenen is erg fijn. Zeker een uur later ga ik weer enorm hard, ik word voor een minuut of 10 ff misselijk. Eet wat meloen en voel me daarna wel weer ok. Kan zijn dat mijn maag zo leeg en hongerig is. Eten en drinken lukt prima, geen gekke rare smaken of plakkerig of kruimelig. Dropjes gaan er goed in, kwark, banaan en meloen ook. 05.30 uur: Het verbaasd ons dat we nog steeds zo ontzettend lekker gaan, mijn vriend heeft intussen een derde halve gepakt en is nog heerlijk chill. En ergens ver na zessen besluiten we ons bed maar eens op te zoeken, het wordt bijna licht buiten. 11.30 uur: klaar wakker, zomaar ineens en kan niet meer slapen. Mijn vriend heeft heel licht geslapen en is vaak wakker geweest. Ik heb vlak voor naar bed gaan een "doorslaper" genomen. Eenmaal wakker is echt wakker, dat is wel balen. We voelen ons redelijk brak, meer omdat we de nacht hebben overgeslagen. Het ligt eraan in welke setting je bent, wij waren voornamelijk erg chill en praterig. De 4F vinden we fijner dan de keiharde rush die M en XtC geeft. Ook dan pakken we elke keer halfjes...

    Sterke punten
    scherp en helder zin om te dansen en te bewegen loom gevoel in armen en benen (chill) tintelingen in armen, benen en nek/hoofd open en sociaal, praatkick alles is lief en aaibaar heerlijke bodyrush lange duur, 2 halfjes duurt ruim 10 uur

    Zwakke punten
    enorm zweten (vinden we beide niet erg) soms druk op je hoofd (geen hoofdpijn) spierpijn, brak lichte slaap, tussendoor veel wakker

    Door sharon op 12 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal, Ik had al een keer xtc gebruikt (kwartje). Ik had geen nare bijwerkingen en zat helemaal in de muziek. Ik zag er alleen echt niet uit en had nog lang last van grote ogen. Een vriendin raadde mij 4fmp aan omdat je dan niet zo leip wordt en je je wat helderder in je hoofd voelt. Ik wilde het eerst op een feest bij iemand thuis gebruiken om te proberen. Ik had namelijk wat verschillende verhalen gehoord/gelezen. Een vriendin van me nam ook. We hadden een capsule met een dosering van ong 150mg. Mijn vriendin is een stuk kleiner (1.58m) en lichter dan ik (1.75m). Zij reageerde er eens stuk heftiger op dan ik. Ze werd druk en ging heel veel praten en werd heel vrolijk. Bij haar kwam het na ongeveer een halfuur opzetten en bij mij een uur. Ik voelde steeds van die tintelingen in m'n nek, had zin om te dansen en wilde iedereen knuffelen. Toch kon ik heel goed 'normaal' doen en zag je niks aan me als ik even ging zitten. Op een gegeven moment zat ik lekker in de muziek, ik voelde de muziek dreunen in mijn lichaam. Ik kon prima rustig gaan zitten en kletsen met mensen maar ook een lichtelijk euforisch gevoel krijgen als ik begon te dansen. Ik denk dat het gevaar bij deze drug is dat je je zo helder voelt dat je gemakkelijker bij neemt wat kan leiden tot een te hoge dosis.

    Sterke punten
    - meer controle dan bij xtc - niet brak - geen grote ogen - meerdere moods, ligt eraan wat je aan het doen bent: blij/vrolijk, energiek, rustige roes - niet zo heftig als xtc

    Zwakke punten
    - drink er geen alcohol bij - met capsule kan je de dosering niet verdelen - hartkloppingen (TIP: zodra je dit krijgt probeer dan even een momentje te relaxen en focus op een rustige ademhaling. Bij mij verdwenen de kloppingen na een paar sec.) - tandenknarsen (kauwgom helpt beetje)

    Door anoniem op 23 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In juli op een dagfestival voor het eerst 4-FMP gebruikt. Ik had al ervaring met XTC, maar begon steeds meer afkeer te krijgen van de enorme kater nadien en de leuke avond woog hier niet meer tegenop. We hadden de 4-FMP in poedervorm in capsules gestopt, de exacte dosering weet ik niet. Maar ik denk dat ik qua dosering op het gemiddelde zat (+/- 130-140 mg) Om 19.00 de capsule ingenomen na een maaltijd en na een half uur begon het te werken. Ik voelde de energie heel langzaam opkomen en de zin om te dansen name toe en de muziek klinkt heel fijn. Je voelt je over het algeheel superchill. Niet het effect van een pil die inslaat en die met vlagen komt opzetten, maar het effect bouwt zich heel geleidelijk op en wordt steeds iets meer. Je wordt vrolijk en krijgt hele lichte tintelingen in je hele lijf. Ik heb het de hele avond op de begindosis volgehouden en had ook echt geen behoefte om nog bij te nemen. De hele avond energie voor 10 gehad en me geen moment vervelend gevoeld. Net zo van de muziek kunnen genieten als met XTC. Weliswaar niet van de golven met tintelingen ervaren, maar wel van de momentjes met de oogjes dicht en handen omhoog. Om 2.00 was het feest afgelopen, maar zelfs toen nog energie genoeg. Het bekende probleem met het gaan slapen speelde bij mij ook, maar uiteindelijk toch nog een paar uurtjes kunnen maken. De volgende een licht brak gevoel in de zin van spierpijn en licht in het hoofd, maar meer ook niet. Ik heb na deze ervaring totaal geen behoefte meer om XTC te gaan gebruiken. Het opgejaagde gevoel, het inklappen van de pil, er niet uitzien, de enorme kater... Het begon mij allemaal steeds meer tegen te staan. Ook opvallend was dat je de mensen die 4-FMP gebruikt hadden er zo uit kon halen. Die liepen aan het einde nog fris en fruitig rond en de gezichten met XTC kon je er zo uithalen. Man, man, man... je ziet er dan echt niet uit. In een aantal reviews lees ik ook slechte ervaringen. Ik wil deze drug niet verheerlijken, maar ik denk dat bij het juiste gebruik de nadelige effecten erg meevallen. Ik lees ook verhalen van mensen die overdoseren of iedere keer weer bijnemen en dan is het ook vragen om problemen.

    Sterke punten
    - Scherp en helder blijven - Normaal eruit blijven zien - Geeft veel energie - Geeft een lekkere rush

    Zwakke punten
    - Slecht slapen - Lichte kater, maar in mijn ogen niet noemenswaardig. Na een paar biertjes kan ik mij de volgende dag veel slechter voelen.

    Door JT op 15 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben samen 1 pil (geel tabletje) gedeeld op aanraden van een betrouwbaar overkomende party gast. No guts no glory dus geprobeerd. Absoluut succesvol. Mijn lief ca 70 kilo sport monster ontspande helemaal prima en reageerde helder en alert. Zij had er gewoon meer zin in om de à ond gezellig te rekken. Ik, 87 kilo, merkte eigenlijk weinig ( denk ik) maar ben van huis uit een rustige stabiele figuur die moeilijk uit de rails te krijgen is. Maar nu: de gele Jumbo Hallo tablet is gebaseerd 4-Fmt. Dit middel staat (nog) niet op de zwarte lijst en is gewoon verkrijgbaar als losse poeder. Echter is een kant en klaar tablet heel veel handiger. Echter, wie weet waar of hoe je een paar van deze Jumbo's kan verkrijgen? Daar hoeft toch niet zo spastisch over te worden gedaan? Wie laat het ons weten? Steven & Carole

    Sterke punten
    Tintelend gevoel Helder denkend Geen nasleep de volgende dag

    Zwakke punten
    Waar te verkrijgen

    Door Steven op 6 november 2016 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De afgelopen twee jaar gebruik ik 4FMP sporadisch tijdens feestjes. XTC en MDMA vind ik persoonlijk iets te heftig dus dit middel leek mij een goed alternatief. Als ik het gebruikt heb, voel ik na een half uur tot drie kwartier de effecten opkomen. De overgang vind ik heel mild en de eerste tekenen dat het begint te werken zijn bij mij het gevoel te hebben op een wolkje te lopen, heel veel te willen praten en me over het algemeen heel chill voelen. Ik heb 4FMP in vloeibare vorm, capsules en pilvorm gehad en geef de voorkeur aan de pillen. De vloeibare vorm vind ik het minst fijn, omdat deze nooit hetzelfde effect heeft gegeven (ook bij omgeving) en daardoor minder voorspelbaar is. Capsules zijn prima als je graag de hele dosis voor de avond in een keer wilt nemen, maar pillen vind ik het fijnste omdat deze makkelijker te doseren zijn. Het is mij opgevallen dat ik net zo goed met een halve 4FMP pil kan beginnen dan meteen met een hele. De effecten zijn iets milder, maar duidelijk voelbaar en daarnaast is het natuurlijk wel zo fijn om de dosis te kunnen verspreiden over de avond mocht de eerste helft uitwerken. Je kunt er ook voor kiezen om het bij dit halve pilletje te houden, dan slaap je ook beter. Door het gebruik van een pil (van in totaal 170 mg) te verspreiden, voel je ook niet de behoefte om meer te gebruiken. Het is echt niet aan te raden om meer dan een pil te gebruiken op een dag of avond. Als ik hier de ervaring van anderen lees, valt me op dat de mensen die dat wel doen zich vaak slecht gaan voelen. De keer dat ik overmoedig was en besloot nog een halve pil bij te nemen na al een hele te hebben gehad, voelde ik me ook slecht. Ik voelde me onrustig, kreeg hoofdpijn en werd misselijk. Het is ook zeker niet aan te raden om 4FMP te combineren met andere drugs. Ook dan kun je onlekker worden. Als ik anderen mag adviseren over het gebruik van 4FMP... het beste is natuurlijk om helemaal geen drugs te gebruiken. Mocht je dit toch willen: laat je drugs testen, gebruik niet meer dan een pil (170 mg) op een dag/avond, verdeel de dosis over de avond (bijv. 2 keer een halve) combineer niet met andere drugs, verwacht geen XTC effect, drink voldoende (niet teveel), probeer na gebruik iets kleins te eten en gebruik het middel niet vaker dan een keer per twee/drie maanden. Kortom: gebruik je verstand!

    Sterke punten
    Effecten zijn mild (niet waus) Blij en energiek gevoel (veel praten en dansen) Geen dip na gebruik (persoonlijk) Je blijft er normaal uitzien Scherper dan met andere drugs (geen hallucinaties)

    Zwakke punten
    Gevaarlijk bij te hoge dosis Weinig bekend over de risico's Je kunt er overmoedig van worden (ken je grenzen)

    Door Anoniem op 3 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo, Ik heb zelf al een hele hoop geexperimenteerd met drugs. Van crack tot cocaine. De laatste tijd zit ik alleen nog maar aan 4f. Sinds ik vanaf afgelopen jaar aan de 4f zit gebruik ik ook niks anders meer. Ik gebruik ongeveer 1x in het weekend. In mijn ogen is dit de beste drug die ikzelf ooit heb gebruikt. Perfect voor een klein of groot feestje, je kan er alle kanten mee op. Sterker nog: ik kan er zelfs rustig mee op de bank zitten en ik kom in een soort hele prettige roes terecht. Het begint meestal ongeveer na een halfuur dat ik 4f heb ingenomen. Ik voel me goed, happy in me hoofd, zin om te dansen, ik voel de muziek me lichaam meenemen. Dit gaat door tot het hoogtepunt en dan begint het langzaam af te zakken. Ik neem dit spul in met mate! Dat betekent is me high weg na een dosis, neem ik er niets extras bij! Tot nu toe heb ik er weinig negatieve kanten aan gehad op de day after na, hieronder beschreven. Ga de dag erna een rustige uitbrakdag inplannen om jezelf bij te laten komen. Gebruik dit spul met mate en je zal er alleen maar plezier aan beleven!

    Sterke punten
    Bodyhigh Neemt je mee in de muziek Werkt 4-6 uur lang Kan combineren met alcohol ( met mate ) Je word er open en socialer van. Makkelijker om een gesprek te starten. Energiek Vrolijk Zelfs tijdens een ruzie vind je het allemaal prachtig en wil je diegene het liefst knuffelen. Je voelt de love zweven.

    Zwakke punten
    Day after: Spierpijn Lichamelijk moe Geestelijk moe Hoofdpijn ( dit hangt dus af in wat voor mate je hebt gebruikt en met wat je hebt gecombineerd!!) Brak

    Door Remco op 11 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal, Ik zie veel verschillende ervaringen over het gebruik van 4-FMP en besloot daarom ook mijn eigen verhaal te delen. Ik had totaal geen ervaring met de drug en was er niet bekend mee. Vrienden van mij hadden het al wel eerder genomen en ik zou met hun naar een festival gaan. Na wat research toch maar besloten om capsules 4FMP van 150mg te bestellen. Ik koos bewust voor 150mg en geen 200mg omdat ik geen ervaring had en het mijn eerste keer zou zijn. Eenmaal op de dag van het festival toch nog flink twijfelen of ik het wel durfde, maar na enige tijd toch de capsule ingenomen (rond 16:30). Na een half uurtje begon ik mateloos te zweten en was mijn lichaam kletsnat, dit leek in golven te gaan. Ook begon ik de muziek beter te ervaren en werd ik voor mijn gevoel meer meegenomen in de muziek. Na ongeveer een uur had de 4fmp het hoogtepunt bereikt en ging ik los. Ik had een energiek gevoel alsof ik continu een adrenaline rush had. Ik had erge hartkloppingen en wou alleen maar dansen en stampen (hardcore festival). Ook leek ik totaal niet moe te worden of buiten adem te raken. Dit effect hield aan tot ong. 21:00 en daarna werd het allemaal wat minder. Ik merkte aan mijn lichaam dat het uitgeput was en dat het geen energie meer had. Mijn hoofd wou doorgaan maar mijn lichaam kon niet meer. Toch nog flink doorgestampt met alle energie die ik nog had en om 01:00 vertrokken we. Die nacht heb ik weinig tot niet geslapen, ik was klaarwakker en wou nog doorfeesten. De volgende dag flink wat spierpijn en de hele dag zowel lichamelijk als geestelijk vermoeid. Verder geen last van een depressief gevoel! Zelf verkies ik 4fmp boven alcohol, ik blijf scherp en voel me de volgende dag niet beroerd.

    Sterke punten
    Scherp Energiek gevoel Niet brak Euforisch

    Zwakke punten
    Slapeloosheid Spierpijn (day after) Vermoeidheid (day after)

    Door Anoniem op 22 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag nam ik voor hef eerst een 4fmp van 175mg en dat beviel fantastisch. Heerlijke gevoel in mijn balzak voornamelijk! GEEN stemmings afwisselingen, diep zuchten of trillende kaken en ogen zoals ik die bij xtc en M wel had. Je surft als het ware over een heerlijke space golf en het voelde echt ontspannen. het voelt heerlijk bij het aanraken van me achterhoofd/nek dat hield me wel even bezig! 2,5/3 uur later nam ik er nog 1 omdat me hoogte punt verdwenen leek te zijn. Snel voelde ik me lichaam weer geraakt door de effecten van 4fmp. Beviel nog steeds goed geen grote kop lamp pupillen enz. Alleen last van me balzak die heel verkrampt ingetrokken en gevoellig werd ook moest ik vaak plassen maar er kwam een rustige dun straaltje pis uit. (wat persoonlijk bij mij zelf eigenlijk best wel op een orgasme leek eerlijk gezegd, zonder erectie.) 2 uur later heb ik nóg een Ander half genomen in eenkeer! Vind dit echt topspul omdat ik hoedan ook zelf in de hand heb hoe ik me voel. Ontspannen blijven hoe hard ik ook space. Ik schrijf deze ervaring nu met super focus omdat ik gewoon niet kan voorstellen dat er nog valt te slapen met dit effect. Na eerst paar reviews van andere te lezen zag ik dat ik de enige ben met deze gevoellige verkrompen balzak. Bij aanraking pijnlijk en voelt gewoon als een steen! Daarom doe ik nu mijn verhaal omdat deze drugs gewoon nog niet populair is. ervaring van anderen kan men veel wat van leren In totaal heb ik vandaag 3 en een half pil ingenomen van 175mg. Voelt eigenlijk heel goed. Heb meer ervaring met xtc en mdma als ik zo een hoeveelheid had genomen met dat in een korte tijd zat ik nu kapot te zweten,zuchten,dip, kaak spanning trillende ogen niet normaal meer denken enz. 4FMP is veel relaxer dan al die anderen dingen. Weet wel wat je limit is en stop dan met innemen. omdat ik wel vaker M en X heb gebruikt wist ik wat me te wachten stond ongeveer denk dat mijn ervaring daarom positief is verlopen omdat ik ontspannen bleef. Behalve dan deze pijnlijke gekrompen balzak, echt een kloten gevoel als ik er aan zit. terwijl bij me 1ste inamen juist geile tintelingen kreeg rondom me kruis en Alles heel prettig voelde. Dus denk dat met te véél in korte tijd innemen iets te sterk is voor de jongeheer. (Dit hoeft niet bij iedereen het geval te zijn)

    Sterke punten
    Alleen maar positief als je er niet van houd om té veel effect te krijgen. Zwevend Gefocust Relaxd Erotische tinteling aan lichaam Bewust van alles Geen grote pupillen

    Zwakke punten
    Balzak pijnlijk Geen slaap Droge mond Snelle hartslag Wijde ogen Soms trillende bewegingen

    Door Turk020 op 8 augustus 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verscherpte zintuiglijke waarnemen, hoge energie pupillen worden iets groter maar niet echt waarneembaar, later wel strakke kaken. Icm alcohol voor mij prima te doen je wordt er niet compleet leip van prima drug voor in de kroeg of een klein feestje. Ik heb nu 2 ampullen op van 100 gram. De eerste om te testen, prima body high de tweede twee uur later genomen, geen problemen so far...

    Sterke punten
    Body high Verscherpte zintuiglijke waarneming Vlot en adequaat reageren Remt alcohol Geen of nihil fysieke verandering

    Zwakke punten
    Nog niet ervaren

    Door Piet op 7 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi mensen! Vorige week op dreamfields had ik mijn eerste ervaring met 4fmp, ik kreeg het via een vriendin en wist dus ook al wat de effecten waren. Ik heb hiervoor alleen nog maar xtc gebruikt, maar daar word ik vaak té vaag van. (Ik gebruik dan in totaal 2 pillen op een dag, verdeelt in kwartjes) Daarom leek 4fmp mij wel ideaal, omdat ik wel een beetje vaag wil worden, maar niet teveel. Dus ik kom om 3 uur aan op het festival en om half 4 ging ik samen met die vriendin een hele 4f nemen. Volgens haar heeft het geen zin om kwartjes te nemen. Prima. Pas na anderhalf uur sloeg de pil in. Ik voelde eerst tintelingen in m'n benen en dat verspreidde zich langzaam over de rest van mijn lichaam. Geweldig gevoel! Ik werd extreem gelukkig, maar niet te vaag. Een uur later stond ik keihard uit mn plaat te gaan, dus ik zweette me kapot. Maar ik had het niet warm en had overal kippenvel. Heel raar, maar niet verkeerd. Je kunt ook gewoon non-stop blijven hakken! Om half 9 's avonds voelde ik de effecten minder worden, dus nam ik een kwartje xtc, omdat een vriendin van mij dat aanraadde en ik had wel zin om de laatste paar uurtjes extra vaag te zijn. En dat heb ik geweten! Ben nog nooit zo hard gegaan op een kwartje xtc! Werd wel ineens misselijk en moest overgeven, maar dat kwam omdat ik teveel water had gedronken. Heb ook tot 7 uur 's ochtends gigantische pupillen gehad en kon niet slapen, maar het was het waard! Afgelopen zaterdag heb ik op dominator 2 4fmp op, dat ging super! Kon non-stop blijven hakken, werd niet te vaag, ik vond iedereen geweldig en heb enorm veel nieuwe vrienden gemaakt. Kon alleen weer niet slapen, maar een kleinigheidje hou je toch ?

    Sterke punten
    •Gelukkig en knuffelig gevoel, maar niet te vaag. •Je hebt grenzeloos energie. •Geniaal in combinatie met xtc •kippenvel en tintelingen die geweldig aanvoelen.

    Zwakke punten
    •soms misselijk tijdens het gebruiken •de dagen erna een raar gevoel in mijn maag en misselijk, niet overgegeven. •niet meer kunnen slapen. •soms gigantische praatkick wanneer het niet uitkomt.

    Door Ketamientje op 18 juli 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gister op een festival voor het eerst 4fmp gebruikt. Ik ben niet zo ervaren met andere drugs. 2 jaar terug heb ik tot tweemaal toe xtc geprobeerd, dit beviel mij niet helemaal goed. De xtc komt te hard binnen en ik werd er heel loom en ondertussen ook angstig van omdat ik geen controle had over de intensiteit (ondanks lagere doseringen). Ik raakte daardoor toch geïnteresseerd in 4fmp, omdat de effecten minder heftig zouden zijn. Vlak voor t festival werd ik flink verkouden. Was op de dag zelf wel brak maar het ging wel. Even wat rondgelopen en nog wat gegeten en wat alcohol gedronken. Om 17.00 uur was mijn eten gezakt en nam ik +- 1/3 van een pil van 220mg, meer durfde ik nog niet. Ik ging met een vriendin wat rondlopen op het terrein en na een half uurtje merkte ik dat mijn benen niet meer vermoeid aanvoelde. Bij een bepaalde stage hoorde ik lekkere muziek en begon ik te dansen, voelde me ook wat meer happy worden maar niet zo heftig als met xtc. Ik liep door en voelde me lekker, lekker gedanst. Wel begon ik een onwijs droge mond te krijgen. Kleine slokjes water raketjes lolly's kauwgom, niks hielp voor lang. Goed dat neem je voor lief. Daarna voelde ik weer wat vermoeidheid opkomen en wou ik zitten. Van zitten werd ik toch wat onrustig dus toch maar staan toch maar zitten nee toch maar staan. Wandelen voelde het fijnste. Door die onrust viel het happy gevoel ook een beetje weg. dit is inmiddels 2 uur later. Ik nam nog een kwartje om 19.00 uur. Ik ervaarde hetzelfde als eerst. Iets meer energie, iets meer happy. Lopen was nog steeds het leukst! Geen misselijkheid, geen paniek niks. dit keer wel een onwijze praatkick, waar m'n vriendengroep niet zo van was. Dus heb ik lekker met anderen zitten kletsen. Ook weer na 2 uurtjes verdween het gevoel. Weer een kwartje genomen. Het begon al donkerder te worden en op een of andere manier werd de muziek wat beter (vond t een beetje te techno naar mijn smaak) en genoot ik van het dansen. Ik voelde me nu heel spacy, maar op een superfijne manier. Lekker gedanst met mijn ogen dicht. Ik merkte dat ik wel wat spanning op m'n kaken begon te voelen en hoorde ook dat m'n ogen en pupillen groot waren. Alles verder super rustig en relaxed precies wat ik in eerste instantie van xtc verwachtte. Bij de eindshow was ik echt op mijn piek! Ik genoot er zo van en had kippenvel over mijn hele lichaam. Ik voelde me zo heerlijk en wou dat het niet voorbij was! Ik ben zeker van plan dit weer te gebruiken op een festival. Volgende keer misschien een halve pil de eerste keer. Wauw! Bij thuiskomst wel onrustig geslapen. Vandaag af en toe wat last van een onrustig gevoel in mijn lijf en vooral vermoeid. Kon verder gewoon eten en had geen hoofdpijn.

    Sterke punten
    - geen misselijkheid - komt heel rustig op - genoeg controle - heerlijk liefdesgevoel - veel energie - kon gewoon plassen

    Zwakke punten
    geen!!

    Door Onervaren op 10 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteren heb ik voor het eerst 4fmp gebruikt met vrienden op een festival. Daarvoor alleen xtc gebruikt. Als je xtc verwacht valt dit tegen, je kan het echt zien als xtc Light. Het heeft dezelfde gewenste effecten, alleen werkte het liefdevolle happy gevoel maar 3 uurtjes. Ik had echter bakken vol energie, kon niet ophouden met dansen, maar niet onrustig ofzo. Met xtc keer ik in mezelf en wil ik niet teveel drukte. Dus zeker fijner dit! En lekker iedereens oren af praten!:D het komt ook heel geleidelijk op, waardoor het je niet overvalt. Ook een groot voordeel vind ik dat je minder negatieve effecten hebt. Geen grote pupillen, minder trekjes en gespannen kaken (dit begon sws pas na een paar uur). Je kan gewoon met dit spul op gaan winkelen. En toch gebeurd er genoeg! Geniale uitvinding! Het enige nadeel is dat ik niet kon slapen. Ik was na het festival nog super druk en onrustig. Had rond half 6 savonds 1x 150 mg genomen en kon pas rond half 5 snachts in slaap vallen, heb ongeveer 2u geslapen en toen pas de volgende nacht weer. Behalve dat ik moet was verder nog 0 kater. Van mijn vrienden had 1 hier ook last van, de rest niet.

    Sterke punten
    Lekkere tintelingen Veel energie Open en graag willen praten Willen dansen Niet helemaal waus Lekker happy!

    Zwakke punten
    Niet kunnen slapen Duurt eventjes voordat het werkt (uurtje ongeveer)

    Door Joanne op 10 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had hier gisteren (30/06) review neer getypt rond mijn eerste ervaring met 4-fmp. Toen was het nog niet uitgewerkt en had ik er geen zeer korte en slapeloze nacht opzitten, ook van 11u gisteren buiten 150gr verse ananas, niets kunnen eten en amper gedronken, opzich vind ik het gebrek aan eetlust en drinken geen negatief iets, maar het slapen, alléé was ni veel slapen aan, bleef kei helder wakker, tegen half6 smorgens toch in mn bed gekropen, veel woelen en draaien en koud warm gevoel, voor de rest geen hoofdpijn ofzo, ben dan maar om 8u30 opgestaan, want slapen lukte echt niet. Bij xtc kon ik wel beter slapen, toch vreemd, aangezien xtc intenser is.

    Sterke punten
    Zie eerste review

    Zwakke punten
    Slapeloosheid Koud warm gevoel Van gans de dag niets (enkel 150gr verse ananas) kunnen eten tot nu alvast, ook drinken ging heel moeizaam.

    Door Umbra op 1 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de eerste x 4-fmp genomen, rond 15u45, thuis, goede muziek (psychedelic bm/shougaze). Heb reeds mdma, lsd, ghb, speed, paddo's, 2cb genomen, dus eerste keer dit spul, capsule met 200mg wit poeder, heb gelezen dat dit redelijk hoge dosis is, maar aangezien xtc/mdma me altijd goed bevallen is, geen of amper een dip/kater, durfde ik het wel aan om met een iets hogere dosis te starten. De eerste effecten treden snel op, minder dan 20min, had buiten wat ananas wel niets gegeten, en dat was ook al 2u voor inname, dus zeg maar lege maag. Het gevoel is echt heerlijk, eerst lekker warm gevoel, later lekkere body high, wat tintelingen, en naarmate zeer empathisch, heb een vriendschap die op laag pitje stond opnieuw in vuur en vlam gezet, lange babbel gehad met mn bff (klinkt melig, so), had een heel positieve vibe, maar minder als een bom inslaan zoals bij mdma/xtc ook niet volledig vd kaart, niet zo waus, kwas heel bewust van alles, maar zo lekker, paar keer steeg het precies zo naar mn hoofd (druk) maar dat verdween weer even snel of werd eerder leuk gevoel. Het emotionele en empatische heeft bij deze eerste inname van 4fmp de overhand genomen, dit gevoel zou ik eeuwig willen. De muzikale beleving was eveneens lekker, gewoon alles veel intenser, maar ik moest niet zoals bij xtc bewegen, ik was geen stuiterbal, dus zou dit gemakkelijk in de openbare ruimte (café, park, waar veel mensen zijn) kunnen innemen, het zet mijn positieve gevoelens en emoties meer open en zaken waarmee ik ergens diep van binnen mee zat wou ik oplossen met die persoon (en gelukt). Wat was nu de piek bij mij, inname 15u45, pakt 16u tot 19u. Nu zijn de effechte, deels nog steeds aanwezig maar zachtjes aan wel. Ik kreeg het wel, zelfs nu nog echt warm en ik zit hier zo goed als in mijn blootje, dus kdenk als het buiten 30 graden is, ik dit toch niet overdag doe hoor. Echt zweten deed ik wel niet, buiten een wat klamme rug. Dus alles bijeen een toppertje, ik had minder dat hyper gevoel, vanalles moeten doen, bewegen nzo, wou vooral veel praten, en zeer empathisch, had een lekker body high, muziek was lekker intens. Dus beter dan MDMA/xtc, voor thuis, op café, om lekker te chillen en het samenhorigheidsgevoel te bevorderen zeker een aanrader, pak minder waus als mdma. MDMA slaat er harder op in en pak meer energieker, en impulsiever n minder controle over je doen en lichaamsbewegingen, toen ik paar weken geleden thuis xtc pil genomen had, binnen het uur, moest ik bij ee vriendin zijn, een helse rit van 13 km achter de rug, had dan nog eens EBM (elktro body music) in de auto op, damn was precies in een roetsjbaan dat ik zat, die elk moment uiteen kon vallen fzo. Daarentegen is 4fmp veel rustiger, meer controleerbaar en gewoon leuk om thuis, bij vrienden, op café, int park te doen, terwijl xtc/mdma echt zalig is om lekker door te feesten en blijven feesten.

    Sterke punten
    Snelle werking op zo goed als lege maag (20min) Lekkere body high Zeer empatisch Controleerdbaar (zeker ivm mdma/xtc) Minder waus of zelfs helemaal niet Verscherpte zintuigen, vooral zicht en oren. Gemiddelde uitwerking (inname rond 15u45 nu 20u50, nog lichtjes happy gevoel, zou gewoon aan het verkeer kunnen deelnemen)

    Zwakke punten
    Voorlopig nog geen

    Door Umbra op 30 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Top -

    Afgelopen zondag voor het eerst gebruikt op thuishaven. Toen ik het begon te voelen na +-45 min voelde het in het begin alsof ik mega Stoned was, heerlijk mellow feeling. Daarna voelde ik mij vrolijk, mellow, ging lekker op de muziek. Ik vond het heerlijk, bij xtc ga ik vaak hallucineren en best hard trippen.. hier had ik bij 4fmp helemaal geen last van!

    Sterke punten
    Mellow Vrolijk gevoel Spraakzaam Geen strakke kaken Geen grote ogen Geen hallucinaties Klapt niet extreem hard in zoals xtc

    Zwakke punten
    Duurt vrij lang voordat het werkt Snel uitgewerkt

    Door Chantal op 29 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zo het weekend zit er weer op en wat voor weekend heb ik gehad. Samen met mijn vrienden ben ik dit weekend naar Dusseldorf gegaan en wat een feest hebben wij gehad. Het begon op vrijdag avond toen een vriend van ons zei: ik heb pink lightning besteld, blijkbaar een bepaalde soort 4fmp. Ik heb al vaker 4fmp gehad en moet zeggen dat ik het niet erg vond dat hij dit mee had genomen ;) Rond 20:00uur hebben mijn maten en ik besloten om de eerste capsules te pakken, ik ben er zelf best gevoelig voor dus heb mijn capsules open gemaakt en in twee delen gepakt. De andere helft om 23:00 toen we ook ongeveer van het 'indrinken' echt de stad ingingen. Daarna om 02:30uur volgens mij nog een keer toen wij naar een technoclub gingen. Ik heb nog maar zelden zo'n leuke avond gehad, ik wist niet eens dat ik duits kon praten maar heb bijna de hele avond met allemaal vreemde duitsers staan buurten en dansen tot zon opkomst. Ik voelde me euforisch maar ook heel scherp, geen wazig gevoel en ook niet echt 'strak'. Toen we daarna terugliepen naar onze hostel nog even geafterd en daarna gewoon lekker kunnen tukken. Ik kan zeggen, ik raad 4fmp aan!

    Sterke punten
    Euforisch gevoel Zelfverzekerd Praat graag Geen dip

    Zwakke punten
    Voor mij nog niet

    Door Kevin op 19 juni 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 4FMP -

    Goedendag Allen, Het afgelopen weekend ben ik met een groep vriendinnen naar een bekend festival geweest in Amsterdam. Ik wilde wat nieuws proberen en had wel goede dingen over 4fmp gehoord. Het verbaasde me hoe makkelijk je dit op internet kan bestellen en hoeveel sites er zijn. Na wat zoeken heb ik gekozen voor www.4fmp.nu omdat deze site er goed uit zag en het meteen de volgende dag in huis kreeg. Omdat het de eerste keer was wilde ik het veilig doen. Ik heb het laten testen in alkmaar. Het bleek 92% puur te zijn. Geen idee hoe puur het moet zijn maar hoorde dat het prima is. Oke door naar het festival. 10 x 150MG 4fmp waarvan er 3 voor mij waren. Voor de ingang snel 1 genomen(12.00) Waar het me normaal met een xtc pil 45min tot 1 uur duurt werkte dit al na 20 minuten. Euforisch gevoel en zin om te dansen. Om 14.00 voel ik weinig meer neem er nog 1. Het ultieme euforische gevoel komt niet meer terug maar voel me wel super lekker. Een half uur later ga ik super hard en ga even zitten. Ook dit voelt lekker. 2 uur later neem ik er nog 1 en toen ging ik zoooo hard dat ik er weinig meer van snapte om een lang verhaal kort te maken goed spul! Sterke punten: geen down gevoel euforisch liefdevol Zwakke punten: na teveel gebruik er niks meer van snappen Annelot beveelt 4-FMP aan bij vrienden/bekenden

    Sterke punten
    Energie Vrolijk Scherp

    Door annelot op 16 juni 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Twee weken terug op intens heb ik voor het eerst 4fmp gebruikt. Een vriend van me had 150 mg capsules besteld op het internet. Eerst was ik een beetje sceptisch of het geen rommel zou zijn, omdat het toch op internet besteld is bij totaal onbekenden. Ik heb het toch het voordeel van de twijfel gegeven, voornamelijk omdat we ook niks anders hadden haha ;) . Toen ik een capsule pakte voelde ik het eerste half uur niks. Daarna begonnen de tintelingen te komen dat er iets ging werken, en voordat ik het wist ging ik super lekker.. Veel energie en dansen, helemaal op gaan in de muziek en ik kwam heel lekker uit mijn woorden en was sociaal met iedereen die ik tegen kwam. Maar niet zo vaag als met bijvoorbeeld XTC wat ik ook een groot pluspunt vind. Je kan nu gewoon familie ofzo tegenkomen zonder dat ze zien dat je kaak alle kanten op gaat. Echt een top festival drug!! En dat gewoon besteld op internet. Op het plastic zakje van de capsules stond 'pink lightning' en een roze bliksem. Toen ik de maandag erop pink lightning 4fmp intypte in google kwam ik terecht bij 4fmp-shop.com, dezelfde site als waar mijn vriend bestelde. Ik heb voor mezelf toen ook meteen 10 capsules van 150mg besteld en die waren de dag erna al in huis! Super easy :)

    Sterke punten
    Veel energie Lekker gevoel Super sociaal Helemaal opgaan in de muziek Ook prima in combinatie met bier

    Zwakke punten
    Niet te veel pakken? anders kun je niet slapen

    Door Joeri op 15 juni 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Schrijf je eigen review



DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.