4-FMP is een stimulerende drug met empathogene eigenschappen. De geschiedenis als recreatieve drug is kort, en er is daarom slechts weinig bekend over de effecten op lange termijn. Bekend is dat het dezelfde chemische structuur heeft als amfetamine/speed, maar minder bijwerkingen kent. Belangrijkste effecten van 4-FMP zijn dan ook dat het veel energie geeft, stemmingsverbetering, dat je er wakker van blijft en dat het de eetlust verminderd. afkickkliniek

Artikelen over 4-FMP

De werking van 2CB

Wat is 2CB? 2CB werd in 1974 voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin. Het behoort tot de meestvoorkomende designerdrugssoorten in Europa en Australië en wordt heel vaak in combinatie met andere illegale drugs gebruikt. Meestal gebruikt men 2CB in combinatie met MDMA. Werkin [...]

4FMP wordt als alternatieve drugs gebruikt

Personen die zijn afgekickt van drugssoorten als xtc, mdma of pep zien in de 4FMP pillen een leuk alternatief. Het is gebleken, dat er ook een leuk feestje gebouwd kan worden met deze pillen. Daarnaast heeft men het probleem niet om een goede dealer te vinden of dat men opgescheept zit met pilletj [...]

Meer informatie over lachgas

De term lachgas verwijst naar de verbinding van stikstof en zuurstof in de chemische verbindingsformule N2O: Distikstof(mono)oxide. Dit middel werd vooral vroeger in ziekenhuizen en door tandartsen ingezet als anestheticum om mensen tijdelijk te verdoven. Daarnaast is de toepassing van N2O ook in de [...]

Reviews over 4-FMP

  • Ik heb 4 fmp ongeveer bijna een jaar actief gebruikt, het komt niet zo geforceerd op als XTC maar heel langzaam en wanneer het begint in te slaan voel je het gewoon rustig opkomen. Het grote gevaar schuilt em in het feit dat deze drug bijna geen na effecten heeft. Je voelt je de volgende dag weer fris en helder en dat zorgt ervoor dat je weer zin krijgt om het te doen. Ik ben er mee gestopt omdat ik op een gegeven moment last kreeg van paniekaanvallen, een teken voor mij om definitief te stoppen met drugs. Ik gebruik al ruim 4 jaar helemaal niets meer en ben daar uitermate trots op. Ik nam 4fmp niet in capsule vorm maar in vloeibare vorm, je sproeit het uit over je tong en dan begint het na 10 min al te werken omdat het via je speekselklieren direct in je bloedbaan terecht komt. Deze drug was voor mij heel verslavend en daarom zou ik het iemand niet zomaar aanraden. Als je ervaring hebt met drugs en weet wat voor risico's eraan vastzitten dan kan je het misschien een keer proberen maar ik waarschuw alvast, het blijft meestal niet bij een keer.

    Sterke punten
    Geen kater of op gevoel (brakheid) na de volgende dag (zie zwakke punten voor extra toelichting)

    Zwakke punten
    Omdat je dus geen kater of een op gevoel hebt is de drang om het weer te doen groter, dit is minder dan met XTC waar je tegen jezelf zegt van, voorlopig eventjes niet of gewoon nooit meer.

    Door Anoniem op 17 oktober 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo,

    Ik heb zelf al een hele hoop geexperimenteerd met drugs. Van crack tot cocaine.

    De laatste tijd zit ik alleen nog maar aan 4f. Sinds ik vanaf afgelopen jaar aan de 4f zit gebruik ik ook niks anders meer. Ik gebruik ongeveer 1x in het weekend.

    In mijn ogen is dit de beste drug die ikzelf ooit heb gebruikt. Perfect voor een klein of groot feestje, je kan er alle kanten mee op. Sterker nog: ik kan er zelfs rustig mee op de bank zitten en ik kom in een soort hele prettige roes terecht.

    Het begint meestal ongeveer na een halfuur dat ik 4f heb ingenomen. Ik voel me goed, happy in me hoofd, zin om te dansen, ik voel de muziek me lichaam meenemen. Dit gaat door tot het hoogtepunt en dan begint het langzaam af te zakken.

    Ik neem dit spul in met mate! Dat betekent is me high weg na een dosis, neem ik er niets extras bij! Tot nu toe heb ik er weinig negatieve kanten aan gehad op de day after na, hieronder beschreven.

    Ga de dag erna een rustige uitbrakdag inplannen om jezelf bij te laten komen.

    Gebruik dit spul met mate en je zal er alleen maar plezier aan beleven!

    Sterke punten
    Bodyhigh
    Neemt je mee in de muziek
    Werkt 4-6 uur lang
    Kan combineren met alcohol ( met mate )
    Je word er open en socialer van.
    Makkelijker om een gesprek te starten.
    Energiek
    Vrolijk
    Zelfs tijdens een ruzie vind je het allemaal prachtig en wil je diegene het liefst knuffelen.
    Je voelt de love zweven.

    Zwakke punten
    Day after:

    Spierpijn
    Lichamelijk moe
    Geestelijk moe
    Hoofdpijn ( dit hangt dus af in wat voor mate je hebt gebruikt en met wat je hebt gecombineerd!!)
    Brak

    Door Remco op 11 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heel leuk die 4f hoor .. genoot van me space kreeg echt alle positieve effecten van de 4f dus ja als je een week later weer een 4f neemt. Mijn halve gezicht is nu verlamd ik kreeg na mijn spacen na die 4f vreselijke nekpijn daarna trok het door naar me achterhoofd vreselijke hoofdpijn. Ik de dokter bellen ja neem een aspirine. Nu dus is me rechter kant van me gezicht verlamd ze noemen het aanzichtverlamming van Bell weet niet of het door de 4f komt maar vind het zo vreemd na die drugs.. ik neem tijdens die drug ook ballonnen en drink.. Ja maak er een feestje van .. maar denk dat die combi sowiso eigelijk niet goed is voor je hoofd.. het kan ook komen door stress die aandoening die ik heb mischien paranoia geworden door die 4f. Ik was bang dat ik een hersenbloeding had want dan gaat je gezicht hangen net als een beroerte.

    Sterke punten
    Je voelt je geweldig
    Gaat op in muziek
    Ik vind dat zweten niet erg
    Spraakzaam
    Zin om te dansen
    Opgewonden
    Gewoon amazing
    En je bent bij

    Zwakke punten
    Hoofdpijn nek pijn na 4f
    Niet kunnen slapen
    Dip na gebruik
    Lange later

    Door Frouwke op 7 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik pakte 4fmp meteen toen het feestje begon.
    Vanaf 12 uur snachts tot 6 uur sochtends duurde het feest. Ik ging binnen een half uurtje al lekker. Tintelingen, blij , zin om te dansen.
    Maar naar 2 uur ging me vriend en een vriendin die het ook hadden gepakt mee roken buiten en ik heb een sirieusgesprek en ineens voelde het alsof ik messteken in me hoofd kreeg constant. Ben naar de ehbo gegaan voor paracetamol maar wouden ze niet geven omdat ik eerlijk had gezegt wat ik op had. Heb daar water gekregen en ik kon daar liggen en bijkomen maar heb daar alles ondergekotst. Iets later naar de wc gegaan om daar te gaan kotsen en had de deur half op slot gedaan. Uiteindelijk iemand met een kracht de deur open gemaakt en ik zat daar op de grond naar weer veel gekotst te hebben met dikke hoofdpijn en klotsend van het zweet helemaal uitgeput van het ziek zijn. Da meisje vroeg aan me wat ik op had en zij dat het waarschijnlijk geen 4fmp was maar 4fa. En dat gevaarlijk voor je is. Mijn vrienden hadden niks en voelde zich goed. Toen ben ik naar me vrienden gebracht bij de ehbo en daar nog wat gerust en afgekoeld en gekotst en gedronken zakte mijn hoofdpijn. Wel aanwezig maar stukken beter. En ik wou graag verder feesten. Nou dat hebben we gedaan en ging allemaal goed en weer genoten. Met het naar huis gaan begon alles weer opnieuw. De hoofdpijn en constant moeten kotsen. Naar ehbo gegaan maar vonden mij te helder. Maar dat was ik heel de avond gewoon wist precies wat er gebeurde. Maar mijn hoofdpijn en braken en zweten en dat ik daar wel kon huilen omdat het zo heftig was dat ik graag nakeken wou worden. Naar huis gegaan met me vriend en geprobeerd in slaap te komen met die hoofdpijn. Uiteindelijk gelukt en toen ik wakker werd naar badkamer liep werd ik duizelig naar me kamer gestrompeld en kon zelf het bed niet halen zakte gewoon door me benen heen en nu lig ik in bed om dit te schrijven was op zoek naar ervaringen van andere en lees het zeker terug ! Dus pas op het is dan idd rusische roulette.

    Sterke punten
    Blij
    Tintelingen
    Energie
    Zin om te dansen
    Zin om te praten
    Helder blijven

    Zwakke punten
    Werd Dood ziek ervan

    Ziekelijke hoofdpijn ( denkt da je hersenbloeding krijgt)
    Misselijk (braken)
    Lichaamsverhoging (zweten)
    Hartslag verhoging
    Duizelig ( niet op benen kunnen staan)

    Door Chi-ri op 2 oktober 2016 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik pakte 4fmp meteen toen het feestje begon.
    Vanaf 12 uur snachts tot 6 uur sochtends duurde het feest. Ik ging binnen een half uurtje al lekker. Tintelingen, blij , zin om te dansen.
    Maar naar 2 uur ging me vriend en een vriendin die het ook hadden gepakt mee roken buiten en ik heb een sirieusgesprek en ineens voelde het alsof ik messteken in me hoofd kreeg constant. Ben naar de ehbo gegaan voor paracetamol maar wouden ze niet geven omdat ik eerlijk had gezegt wat ik op had. Heb daar water gekregen en ik kon daar liggen en bijkomen maar heb daar alles ondergekotst. Iets later naar de wc gegaan om daar te gaan kotsen en had de deur half op slot gedaan. Uiteindelijk iemand met een kracht de deur open gemaakt en ik zat daar op de grond naar weer veel gekotst te hebben met dikke hoofdpijn en klotsend van het zweet helemaal uitgeput van het ziek zijn. Da meisje vroeg aan me wat ik op had en zij dat het waarschijnlijk geen 4fmp was maar 4fa. En dat gevaarlijk voor je is. Mijn vrienden hadden niks en voelde zich goed. Toen ben ik naar me vrienden gebracht bij de ehbo en daar nog wat gerust en afgekoeld en gekotst en gedronken zakte mijn hoofdpijn. Wel aanwezig maar stukken beter. En ik wou graag verder feesten. Nou dat hebben we gedaan en ging allemaal goed en weer genoten. Met het naar huis gaan begon alles weer opnieuw. De hoofdpijn en constant moeten kotsen. Naar ehbo gegaan maar vonden mij te helder. Maar dat was ik heel de avond gewoon wist precies wat er gebeurde. Maar mijn hoofdpijn en braken en zweten en dat ik daar wel kon huilen omdat het zo heftig was dat ik graag nakeken wou worden. Naar huis gegaan met me vriend en geprobeerd in slaap te komen met die hoofdpijn. Uiteindelijk gelukt en toen ik wakker werd naar badkamer liep werd ik duizelig naar me kamer gestrompeld en kon zelf het bed niet halen zakte gewoon door me benen heen en nu lig ik in bed om dit te schrijven was op zoek naar ervaringen van andere en lees het zeker terug ! Dus pas op het is dan idd rusische roulette.

    Sterke punten
    Blij
    Tintelingen
    Energie
    Zin om te dansen
    Zin om te praten
    Helder blijven

    Zwakke punten
    Werd Dood ziek ervan

    Ziekelijke hoofdpijn ( denkt da je hersenbloeding krijgt)
    Misselijk (braken)
    Lichaamsverhoging (zweten)
    Hartslag verhoging
    Duizelig ( niet op benen kunnen staan)

    Door Chi-ri op 2 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal,

    Ik zie veel verschillende ervaringen over het gebruik van 4-FMP en besloot daarom ook mijn eigen verhaal te delen.

    Ik had totaal geen ervaring met de drug en was er niet bekend mee. Vrienden van mij hadden het al wel eerder genomen en ik zou met hun naar een festival gaan. Na wat research toch maar besloten om capsules 4FMP van 150mg te bestellen. Ik koos bewust voor 150mg en geen 200mg omdat ik geen ervaring had en het mijn eerste keer zou zijn. Eenmaal op de dag van het festival toch nog flink twijfelen of ik het wel durfde, maar na enige tijd toch de capsule ingenomen (rond 16:30). Na een half uurtje begon ik mateloos te zweten en was mijn lichaam kletsnat, dit leek in golven te gaan. Ook begon ik de muziek beter te ervaren en werd ik voor mijn gevoel meer meegenomen in de muziek. Na ongeveer een uur had de 4fmp het hoogtepunt bereikt en ging ik los. Ik had een energiek gevoel alsof ik continu een adrenaline rush had. Ik had erge hartkloppingen en wou alleen maar dansen en stampen (hardcore festival). Ook leek ik totaal niet moe te worden of buiten adem te raken. Dit effect hield aan tot ong. 21:00 en daarna werd het allemaal wat minder. Ik merkte aan mijn lichaam dat het uitgeput was en dat het geen energie meer had. Mijn hoofd wou doorgaan maar mijn lichaam kon niet meer. Toch nog flink doorgestampt met alle energie die ik nog had en om 01:00 vertrokken we. Die nacht heb ik weinig tot niet geslapen, ik was klaarwakker en wou nog doorfeesten. De volgende dag flink wat spierpijn en de hele dag zowel lichamelijk als geestelijk vermoeid. Verder geen last van een depressief gevoel! Zelf verkies ik 4fmp boven alcohol, ik blijf scherp en voel me de volgende dag niet beroerd.

    Sterke punten
    Scherp
    Energiek gevoel
    Niet brak
    Euforisch

    Zwakke punten
    Slapeloosheid
    Spierpijn (day after)
    Vermoeidheid (day after)

    Door Anoniem op 22 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lieve mensen, neem deze drugs alstublieft niet.. Heb het zelf al enkele keren genomen en steeds de dag erna zeer slecht gevoeld.. Niet lekker in het vel. Gevoel flauw te vallen, paranoide worden van dat gevoel, heftige hoofdpijn.. Daarnaast heeft een vriendin van mij een epileptische aanval hiervan gekregen. Een andere vriend ligt op dit moment zelfs in coma omwille van een hersenbloeding.. Andere vrienden die bij hem waren mochten van geluk spreken want die ondervonden dezelfde symptomen op voorhand zoals hij ook ondervondt alvoorens zijn epileptische aanval escaleerde naar een hersenbloeding.

    Wees hier dus aub voorzichtig mee en best neem dit spul niet. Hier is te weinig onderzoek naar gebeurd en het risico niet waard. Als je dan toch drugs pakt, neem dan xtc waar al veel onderzoek naar is gebeurd en naar mijn mening minder gevaarlijk is.

    Be safe people want deze ervaring wil je echt niet mee maken!

    Sterke punten
    Zin om te dansen

    Zwakke punten
    Hoge bleodddruk
    Hoofdpijn
    Flauwvallen
    Epileptische aanval
    Hersenbloedingen

    Door Gebruiker op 12 september 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn eerste ervaring met 4fmp was niet bijzonder. Het was een wit pilletje en ik voelde er vrij weinig van. Ik werd wat prateriger en had zin om te dansen. Al snel ging ik toen over op xtc.

    Mijn tweede ervaring met 4fmp was heel anders. Deze keer in poedervorm die we hadden gedoseerd in capsules. Ik had 1 capsule genomen waar ongeveer 150 tot 160 mg in zat. Na 1,5 uur!!! Begon ik het lichtelijk te voelen. Een vriend van me had toen al een capsule bijgekomen. Ik vertrouwde het echter niet en durfde helemaal niets bij te pakken (wel een heel klein likje mdma gehad). Ik ben uiteindelijk erg blij met deze keuze geweest, want anders was ik in het ziekenhuis beland of erger!

    Na 2 uur wachten sloeg de 4fmp namelijk echt pas in. Ik stond in een wachtrij bij de wc en ik kreeg het ineens ontzettend warm. Ik begon abnormaal veel te zweten. Je zag letterlijk de druppels van mijn gezicht rollen, terwijl ik niet veel gedanst had oid. Ook had ik behoorlijke hoofdpijn, alsof ik voor het eerst een migraine had. We zijn toen meteen naar huis gegaan en onderweg heb ik een aantal keer moeten braken. Ik kon het water niet binnenhouden. Ook had ik soms het gevoel alsof mijn gehoor gedempt werd en ik hoorde steeds een piep in mijn oor. Ik had het gevoel alsof ik oververhit raakte of alsof mijn bloeddruk torenhoog was. Toen we eenmaal thuis waren, begon mijn vriend dezelfde symptomen te vertonen: hoofdpijn, oorsuizen en zweten. Hij kreeg ook last van hallucinaties.

    De dag erna begon nog meer ellende. Ik werd wakker met een redelijk goed gevoel. Geen kapotte mond, zoals dat bij xtc vaak het geval is. Ik liep naar de badkamer om te douchen en ben daar een aantal keren flauw gevallen. Een keer ben ik met mijn hoofd ergens tegen aan gevallen en werd op de grond wakker met bloed op mijn hoofd. Ik kon niet lopen zonder hulp. Ik was bijzonder uitgeput. Na 5 meter lopen, stond ik al te hijgen en werd ik duizelig. Ik had totaal geen honger, maar heb mezelf gedwongen om veel fruit en groenten binnen te krijgen. Mijn vriend was niet flauw gevallen, maar had ook moeite met lopen en werd snel duizelig. Later had hij wel last van hartkloppingen.

    De dag erna voelde ik me wel alweer wat beter, maar nog niet 100%. Ik heb nog nooit meegemaakt dat mijn lichaam er zo slecht aan toe was en ik ben nu wel over de harddrugs heen. Zal soms nog wel een blowtje roken, maar van de rest ben ik genezen.

    Mocht je deze drugs toch willen proberen LET DAN VOORAL OP je dosering en het kan behoorlijk lang duren voordat het gevoel inslaat. Pak dus ook zeker niet zomaar wat bij en zorg ervoor dat je genoeg eet en drinkt.

    Sterke punten
    Lekker gevoel tijdens dansen
    Zin om te praten

    Zwakke punten
    Hoofdpijn
    Braken
    Abnormaal veel zweten
    Oorsuizen
    Flauwvallen

    Door Wees verstan op 21 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voordat ik ga beginnen met deze review wil ik zeggen dat je altijd op moet Letten wat je doet, het is en blijft drugs.

    Mijn andere kijk heb ik gekregen toen ik voor het eerst speed had gebruikt, ik dacht een lekkere rush te krijgen maar helaas, ik bleef liever zitten. Ik ben namelijk gediagnosticeerd met a.d.d. Helaas door het leven heen een aardige spiegel opgebouwd vanwege mijn problemen. Doktoren wisten niet wat ik had en werd vol gestopt met benzodiazapine. De bekende pammetjes. Een tijdelijke oplossing maar lang niet zo'n goede rust als met speed. Echter van speed ga je helemaal brak de dag erna. Ik bestel nu al een tijd 4fa online en gebruik heel af en toe. Voor sommige dus een party drug, helaas voor mij een way of life geworden. Ik ben niet verslaafd vind ik omdat dezelfde dosis steeds hetzelfde effect heeft. Ik gebruik 2 keer in de maand ofzo als het echt niet meer gaat, en misschien 150 tot 200 mg per keer. Het heeft me echt gered.

    Sterke punten
    Makkelijk te krijgen.
    Professioneel gemaakt en geen versneden onzin.
    Voor mij echt een wonder middel

    Zwakke punten
    Het is en blijft drugs.

    Als je geen vorm hebt van hyperactiviteit dan werkt het juist andersom.

    Hoge hartslag en niet kunnen slapen zijn wel de minpunten

    Je krijgt grote pupillen, mensen zien dit. Oppassen dus. . .

    Door Er op 19 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mensen onderschatten vaak een 'geestelijke' verslaving.
    Ik wil nog even meegeven, BLIJF ALTIJD ALERT!!!

    Ik ben zelf namelijk behoorlijk verslaafd aan 4-FMP.
    Ik gebruik het voortaan elke dag, en meestal 400mg.

    Ik begon met af en toe in het weekend 100mg, maar nu heb ik al minimaal 200mg om normaal te kunnen functioneren.
    Ook begin ik lichamelijke klachten te krijgen.

    - Mijn lippen en tong zijn behoorlijk gevoelig en eten is bijna pijnlijk.
    - Ik heb constant last van mijn ogen.
    - Mijn lichaam verliest af en toe alle bewustzijn maar mijn geest is dan nog wakker, gevoel van verlamming.

    Het is misschien wel 1 van de minder gevaarlijke drugs, maar het is goedkoop en makkelijk te vinden,... en daar zit een groot gevaar in.

    Ik heb vroeger alle soorten drugs gebruikt, maar door de prijs en beschikbaarheid is het nooit een ECHT probleem geworden, dit spul heeft mij helaas WEL er onder gekregen.

    Zwakke punten
    Makkelijk te verkrijgen.
    Lage prijs.
    Weinig bekend over de effecten.
    Wel verslavend.

    Door Anoniem op 14 augustus 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag nam ik voor hef eerst een 4fmp van 175mg en dat beviel fantastisch. Heerlijke gevoel in mijn balzak voornamelijk!

    GEEN stemmings afwisselingen, diep zuchten of trillende kaken en ogen zoals ik die bij xtc en M wel had.

    Je surft als het ware over een heerlijke space golf en het voelde echt ontspannen.
    het voelt heerlijk bij het aanraken van me achterhoofd/nek dat hield me wel even bezig!

    2,5/3 uur later nam ik er nog 1 omdat me hoogte punt verdwenen leek te zijn. Snel voelde ik me lichaam weer geraakt door de effecten van 4fmp. Beviel nog steeds goed geen grote kop lamp pupillen enz. Alleen last van me balzak die heel verkrampt ingetrokken en gevoellig werd ook moest ik vaak plassen maar er kwam een rustige dun straaltje pis uit. (wat persoonlijk bij mij zelf eigenlijk best wel op een orgasme leek eerlijk gezegd, zonder erectie.)

    2 uur later heb ik nóg een Ander half genomen in eenkeer! Vind dit echt topspul omdat ik hoedan ook zelf in de hand heb hoe ik me voel. Ontspannen blijven hoe hard ik ook space.

    Ik schrijf deze ervaring nu met super focus omdat ik gewoon niet kan voorstellen dat er nog valt te slapen met dit effect.
    Na eerst paar reviews van andere te lezen zag ik dat ik de enige ben met deze gevoellige verkrompen balzak.
    Bij aanraking pijnlijk en voelt gewoon als een steen!

    Daarom doe ik nu mijn verhaal omdat deze drugs gewoon nog niet populair is. ervaring van anderen kan men veel wat van leren

    In totaal heb ik vandaag 3 en een half pil ingenomen van 175mg.
    Voelt eigenlijk heel goed.
    Heb meer ervaring met xtc en mdma als ik zo een hoeveelheid had genomen met dat in een korte tijd zat ik nu kapot te zweten,zuchten,dip, kaak spanning trillende ogen niet normaal meer denken enz.

    4FMP is veel relaxer dan al die anderen dingen. Weet wel wat je limit is en stop dan met innemen. omdat ik wel vaker M en X heb gebruikt wist ik wat me te wachten stond ongeveer denk dat mijn ervaring daarom positief is verlopen omdat ik ontspannen bleef.

    Behalve dan deze pijnlijke gekrompen balzak, echt een kloten gevoel als ik er aan zit. terwijl bij me 1ste inamen juist geile tintelingen kreeg rondom me kruis en
    Alles heel prettig voelde.
    Dus denk dat met te véél in korte tijd innemen iets te sterk is voor de jongeheer. (Dit hoeft niet bij iedereen het geval te zijn)

    Sterke punten
    Alleen maar positief als je er niet van houd om té veel effect te krijgen.
    Zwevend
    Gefocust
    Relaxd
    Erotische tinteling aan lichaam
    Bewust van alles
    Geen grote pupillen

    Zwakke punten
    Balzak pijnlijk
    Geen slaap
    Droge mond
    Snelle hartslag
    Wijde ogen
    Soms trillende bewegingen

    Door Turk020 op 8 augustus 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verscherpte zintuiglijke waarnemen, hoge energie pupillen worden iets groter maar niet echt waarneembaar, later wel strakke kaken. Icm alcohol voor mij prima te doen je wordt er niet compleet leip van prima drug voor in de kroeg of een klein feestje. Ik heb nu 2 ampullen op van 100 gram. De eerste om te testen, prima body high de tweede twee uur later genomen, geen problemen so far...

    Sterke punten
    Body high
    Verscherpte zintuiglijke waarneming
    Vlot en adequaat reageren
    Remt alcohol
    Geen of nihil fysieke verandering

    Zwakke punten
    Nog niet ervaren

    Door Piet op 7 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi, ik draai al heel veel jaren mee en heb echt alles al geprobeerd. Coke speed pillen lsd etc.
    Nu doe ik het de laatste jaren rustig aan en dacht Hey, laat ik eens 4fmp proberen.

    Nu vorige week voor de 2de x een 4fmp op en de eerste uren waren echt op en top, totdat het van het ene moment naar het andere ineens over was.

    Ik kreeg plotseling hele zware hoofdpijn, die ik nog nooit eerder had gehad en enorm veel zweten, dit duurde ongeveer 3.5 uur lang en daarna was het gelukkig weer langzaam aan het wegtrekken maar ik dacht echt dat ik een hersenbloeding of zoiets kreeg.

    Iedereen moet het natuurlijk zelf weten maar kijk aub uit.


    Door J01 op 5 augustus 2016 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onlangs is er iemand (dochter van een kennis) overleden aan deze relatief nieuwe synthetische XTC.

    Ik waarschuw jullie allen want ze heeft dagen voor haar leven gevochten en heeft het niet overleefd.

    Werkelijk met stomheid ben ik geslagen over de positieve reviews of het over een onschuldig goedje gaat.

    Het nemen van deze drugs staat gelijk aan spelen met Russische roulette.

    Sterke punten
    Onbekend

    Zwakke punten
    Levensgevaarlijk of zelfs dodelijk

    Door Mark op 2 augustus 2016 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zaterdag 23juli een bestelling gedaan bij de site 4fmp.nu maar nooit at ontvangen.Dit zijn oplichter, koop hier niet!!

    Door Milan op 29 juli 2016 Reageer (38 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi mensen! Vorige week op dreamfields had ik mijn eerste ervaring met 4fmp, ik kreeg het via een vriendin en wist dus ook al wat de effecten waren. Ik heb hiervoor alleen nog maar xtc gebruikt, maar daar word ik vaak té vaag van. (Ik gebruik dan in totaal 2 pillen op een dag, verdeelt in kwartjes) Daarom leek 4fmp mij wel ideaal, omdat ik wel een beetje vaag wil worden, maar niet teveel.

    Dus ik kom om 3 uur aan op het festival en om half 4 ging ik samen met die vriendin een hele 4f nemen. Volgens haar heeft het geen zin om kwartjes te nemen. Prima. Pas na anderhalf uur sloeg de pil in. Ik voelde eerst tintelingen in m'n benen en dat verspreidde zich langzaam over de rest van mijn lichaam. Geweldig gevoel! Ik werd extreem gelukkig, maar niet te vaag. Een uur later stond ik keihard uit mn plaat te gaan, dus ik zweette me kapot. Maar ik had het niet warm en had overal kippenvel. Heel raar, maar niet verkeerd. Je kunt ook gewoon non-stop blijven hakken! Om half 9 's avonds voelde ik de effecten minder worden, dus nam ik een kwartje xtc, omdat een vriendin van mij dat aanraadde en ik had wel zin om de laatste paar uurtjes extra vaag te zijn. En dat heb ik geweten! Ben nog nooit zo hard gegaan op een kwartje xtc! Werd wel ineens misselijk en moest overgeven, maar dat kwam omdat ik teveel water had gedronken. Heb ook tot 7 uur 's ochtends gigantische pupillen gehad en kon niet slapen, maar het was het waard!

    Afgelopen zaterdag heb ik op dominator 2 4fmp op, dat ging super! Kon non-stop blijven hakken, werd niet te vaag, ik vond iedereen geweldig en heb enorm veel nieuwe vrienden gemaakt. Kon alleen weer niet slapen, maar een kleinigheidje hou je toch ?

    Sterke punten
    •Gelukkig en knuffelig gevoel, maar niet te vaag.
    •Je hebt grenzeloos energie.
    •Geniaal in combinatie met xtc
    •kippenvel en tintelingen die geweldig aanvoelen.

    Zwakke punten
    •soms misselijk tijdens het gebruiken
    •de dagen erna een raar gevoel in mijn maag en misselijk, niet overgegeven.
    •niet meer kunnen slapen.
    •soms gigantische praatkick wanneer het niet uitkomt.

    Door Ketamientje op 18 juli 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb afgelopen week voor het eerst 4-fmp genomen. Ik nam 2x100mg, 3 kwartier later voelde ik het eerste effect, en 10 minuten daarna had ik de ergste hoofdpijn die ik ooit heb gehad. Dat breidde zich als snel uit naar de buik en het hart. Werkelijk totaal ondraaglijke pijn, en ik was zo van de wereld dat een paracetamol nemen zelfs niet lukte.

    Met behulp van anderen ben ik bij het ziekenhuis gekomen en heb daar 18 uur aan de hartbewaking gelegen. Mijn bloeddruk zat tussen 150 en 200, mijn hartslag was niet in orde. Uit het onderzoek kwam dat mijn kransslagaders verkrampt waren, wat had geleid tot zuurstoftekort en afsterven van hartcellen. Al met al houd ik er waarschijnlijk geen blijvende schade aan over, maar volgens de artsen had het slechter af kunnen lopen.

    Dus. Als je overweegt om 4-fmp eens te proberen, dan is mijn advies: niet doen.

    Toevoeging 01/08/2016
    Ik heb mijn resterende capsules laten testen bij de GGD en er blijkt inderdaad zuiver 4-fmp in te zitten, 81 mg per capsule. De totale dosis was dus ca 160mg

    Verder heb ik al 2,5 week continu nek- en hoofdpijn. Aanvankelijk was zelfs Ibuprofen icm Oxycodon niet voldoende om de pijn weg te nemen. Na negen dagen nam dit af, en inmiddels zit ik alleen nog op paracetamol. Kortom een lange en pijnlijke kater.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    levensgevaarlijk
    werkt te lang door

    Door Jacob op 17 juli 2016 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gister op een festival voor het eerst 4fmp gebruikt. Ik ben niet zo ervaren met andere drugs. 2 jaar terug heb ik tot tweemaal toe xtc geprobeerd, dit beviel mij niet helemaal goed. De xtc komt te hard binnen en ik werd er heel loom en ondertussen ook angstig van omdat ik geen controle had over de intensiteit (ondanks lagere doseringen).

    Ik raakte daardoor toch geïnteresseerd in 4fmp, omdat de effecten minder heftig zouden zijn. Vlak voor t festival werd ik flink verkouden. Was op de dag zelf wel brak maar het ging wel. Even wat rondgelopen en nog wat gegeten en wat alcohol gedronken. Om 17.00 uur was mijn eten gezakt en nam ik +- 1/3 van een pil van 220mg, meer durfde ik nog niet. Ik ging met een vriendin wat rondlopen op het terrein en na een half uurtje merkte ik dat mijn benen niet meer vermoeid aanvoelde. Bij een bepaalde stage hoorde ik lekkere muziek en begon ik te dansen, voelde me ook wat meer happy worden maar niet zo heftig als met xtc.

    Ik liep door en voelde me lekker, lekker gedanst. Wel begon ik een onwijs droge mond te krijgen. Kleine slokjes water raketjes lolly's kauwgom, niks hielp voor lang. Goed dat neem je voor lief. Daarna voelde ik weer wat vermoeidheid opkomen en wou ik zitten. Van zitten werd ik toch wat onrustig dus toch maar staan toch maar zitten nee toch maar staan. Wandelen voelde het fijnste. Door die onrust viel het happy gevoel ook een beetje weg. dit is inmiddels 2 uur later. Ik nam nog een kwartje om 19.00 uur. Ik ervaarde hetzelfde als eerst. Iets meer energie, iets meer happy. Lopen was nog steeds het leukst! Geen misselijkheid, geen paniek niks. dit keer wel een onwijze praatkick, waar m'n vriendengroep niet zo van was. Dus heb ik lekker met anderen zitten kletsen.

    Ook weer na 2 uurtjes verdween het gevoel. Weer een kwartje genomen. Het begon al donkerder te worden en op een of andere manier werd de muziek wat beter (vond t een beetje te techno naar mijn smaak) en genoot ik van het dansen. Ik voelde me nu heel spacy, maar op een superfijne manier. Lekker gedanst met mijn ogen dicht. Ik merkte dat ik wel wat spanning op m'n kaken begon te voelen en hoorde ook dat m'n ogen en pupillen groot waren. Alles verder super rustig en relaxed precies wat ik in eerste instantie van xtc verwachtte.

    Bij de eindshow was ik echt op mijn piek! Ik genoot er zo van en had kippenvel over mijn hele lichaam. Ik voelde me zo heerlijk en wou dat het niet voorbij was!

    Ik ben zeker van plan dit weer te gebruiken op een festival. Volgende keer misschien een halve pil de eerste keer. Wauw!

    Bij thuiskomst wel onrustig geslapen. Vandaag af en toe wat last van een onrustig gevoel in mijn lijf en vooral vermoeid. Kon verder gewoon eten en had geen hoofdpijn.

    Sterke punten
    - geen misselijkheid
    - komt heel rustig op
    - genoeg controle
    - heerlijk liefdesgevoel
    - veel energie
    - kon gewoon plassen

    Zwakke punten
    geen!!

    Door Onervaren op 10 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteren heb ik voor het eerst 4fmp gebruikt met vrienden op een festival. Daarvoor alleen xtc gebruikt. Als je xtc verwacht valt dit tegen, je kan het echt zien als xtc Light. Het heeft dezelfde gewenste effecten, alleen werkte het liefdevolle happy gevoel maar 3 uurtjes. Ik had echter bakken vol energie, kon niet ophouden met dansen, maar niet onrustig ofzo. Met xtc keer ik in mezelf en wil ik niet teveel drukte. Dus zeker fijner dit! En lekker iedereens oren af praten! het komt ook heel geleidelijk op, waardoor het je niet overvalt. Ook een groot voordeel vind ik dat je minder negatieve effecten hebt. Geen grote pupillen, minder trekjes en gespannen kaken (dit begon sws pas na een paar uur). Je kan gewoon met dit spul op gaan winkelen. En toch gebeurd er genoeg! Geniale uitvinding!

    Het enige nadeel is dat ik niet kon slapen. Ik was na het festival nog super druk en onrustig. Had rond half 6 savonds 1x 150 mg genomen en kon pas rond half 5 snachts in slaap vallen, heb ongeveer 2u geslapen en toen pas de volgende nacht weer. Behalve dat ik moet was verder nog 0 kater. Van mijn vrienden had 1 hier ook last van, de rest niet.

    Sterke punten
    Lekkere tintelingen
    Veel energie
    Open en graag willen praten
    Willen dansen
    Niet helemaal waus
    Lekker happy!

    Zwakke punten
    Niet kunnen slapen
    Duurt eventjes voordat het werkt (uurtje ongeveer)

    Door Joanne op 10 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vannacht vrouw overleden aan 4-FMP ondanks opname in ziekenhuis.

    Zwakke punten
    Dood ten gevolg

    Door eerste dode op 10 juli 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had hier gisteren (30/06) review neer getypt rond mijn eerste ervaring met 4-fmp. Toen was het nog niet uitgewerkt en had ik er geen zeer korte en slapeloze nacht opzitten, ook van 11u gisteren buiten 150gr verse ananas, niets kunnen eten en amper gedronken, opzich vind ik het gebrek aan eetlust en drinken geen negatief iets, maar het slapen, alléé was ni veel slapen aan, bleef kei helder wakker, tegen half6 smorgens toch in mn bed gekropen, veel woelen en draaien en koud warm gevoel, voor de rest geen hoofdpijn ofzo, ben dan maar om 8u30 opgestaan, want slapen lukte echt niet. Bij xtc kon ik wel beter slapen, toch vreemd, aangezien xtc intenser is.

    Sterke punten
    Zie eerste review

    Zwakke punten
    Slapeloosheid
    Koud warm gevoel
    Van gans de dag niets (enkel 150gr verse ananas) kunnen eten tot nu alvast, ook drinken ging heel moeizaam.

    Door Umbra op 1 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de eerste x 4-fmp genomen, rond 15u45, thuis, goede muziek (psychedelic bm/shougaze). Heb reeds mdma, lsd, ghb, speed, paddo's, 2cb genomen, dus eerste keer dit spul, capsule met 200mg wit poeder, heb gelezen dat dit redelijk hoge dosis is, maar aangezien xtc/mdma me altijd goed bevallen is, geen of amper een dip/kater, durfde ik het wel aan om met een iets hogere dosis te starten. De eerste effecten treden snel op, minder dan 20min, had buiten wat ananas wel niets gegeten, en dat was ook al 2u voor inname, dus zeg maar lege maag. Het gevoel is echt heerlijk, eerst lekker warm gevoel, later lekkere body high, wat tintelingen, en naarmate zeer empathisch, heb een vriendschap die op laag pitje stond opnieuw in vuur en vlam gezet, lange babbel gehad met mn bff (klinkt melig, so), had een heel positieve vibe, maar minder als een bom inslaan zoals bij mdma/xtc ook niet volledig vd kaart, niet zo waus, kwas heel bewust van alles, maar zo lekker, paar keer steeg het precies zo naar mn hoofd (druk) maar dat verdween weer even snel of werd eerder leuk gevoel. Het emotionele en empatische heeft bij deze eerste inname van 4fmp de overhand genomen, dit gevoel zou ik eeuwig willen. De muzikale beleving was eveneens lekker, gewoon alles veel intenser, maar ik moest niet zoals bij xtc bewegen, ik was geen stuiterbal, dus zou dit gemakkelijk in de openbare ruimte (café, park, waar veel mensen zijn) kunnen innemen, het zet mijn positieve gevoelens en emoties meer open en zaken waarmee ik ergens diep van binnen mee zat wou ik oplossen met die persoon (en gelukt). Wat was nu de piek bij mij, inname 15u45, pakt 16u tot 19u. Nu zijn de effechte, deels nog steeds aanwezig maar zachtjes aan wel. Ik kreeg het wel, zelfs nu nog echt warm en ik zit hier zo goed als in mijn blootje, dus kdenk als het buiten 30 graden is, ik dit toch niet overdag doe hoor. Echt zweten deed ik wel niet, buiten een wat klamme rug. Dus alles bijeen een toppertje, ik had minder dat hyper gevoel, vanalles moeten doen, bewegen nzo, wou vooral veel praten, en zeer empathisch, had een lekker body high, muziek was lekker intens. Dus beter dan MDMA/xtc, voor thuis, op café, om lekker te chillen en het samenhorigheidsgevoel te bevorderen zeker een aanrader, pak minder waus als mdma. MDMA slaat er harder op in en pak meer energieker, en impulsiever n minder controle over je doen en lichaamsbewegingen, toen ik paar weken geleden thuis xtc pil genomen had, binnen het uur, moest ik bij ee vriendin zijn, een helse rit van 13 km achter de rug, had dan nog eens EBM (elktro body music) in de auto op, damn was precies in een roetsjbaan dat ik zat, die elk moment uiteen kon vallen fzo. Daarentegen is 4fmp veel rustiger, meer controleerbaar en gewoon leuk om thuis, bij vrienden, op café, int park te doen, terwijl xtc/mdma echt zalig is om lekker door te feesten en blijven feesten.

    Sterke punten
    Snelle werking op zo goed als lege maag (20min)
    Lekkere body high
    Zeer empatisch
    Controleerdbaar (zeker ivm mdma/xtc)
    Minder waus of zelfs helemaal niet
    Verscherpte zintuigen, vooral zicht en oren.
    Gemiddelde uitwerking (inname rond 15u45 nu 20u50, nog lichtjes happy gevoel, zou gewoon aan het verkeer kunnen deelnemen)

    Zwakke punten
    Voorlopig nog geen

    Door Umbra op 30 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Top

    Afgelopen zondag voor het eerst gebruikt op thuishaven. Toen ik het begon te voelen na +-45 min voelde het in het begin alsof ik mega Stoned was, heerlijk mellow feeling. Daarna voelde ik mij vrolijk, mellow, ging lekker op de muziek. Ik vond het heerlijk, bij xtc ga ik vaak hallucineren en best hard trippen.. hier had ik bij 4fmp helemaal geen last van!

    Sterke punten
    Mellow
    Vrolijk gevoel
    Spraakzaam
    Geen strakke kaken
    Geen grote ogen
    Geen hallucinaties
    Klapt niet extreem hard in zoals xtc

    Zwakke punten
    Duurt vrij lang voordat het werkt
    Snel uitgewerkt

    Door Chantal op 29 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zo het weekend zit er weer op en wat voor weekend heb ik gehad.

    Samen met mijn vrienden ben ik dit weekend naar Dusseldorf gegaan en wat een feest hebben wij gehad. Het begon op vrijdag avond toen een vriend van ons zei: ik heb pink lightning besteld, blijkbaar een bepaalde soort 4fmp. Ik heb al vaker 4fmp gehad en moet zeggen dat ik het niet erg vond dat hij dit mee had genomen ;)

    Rond 20:00uur hebben mijn maten en ik besloten om de eerste capsules te pakken, ik ben er zelf best gevoelig voor dus heb mijn capsules open gemaakt en in twee delen gepakt. De andere helft om 23:00 toen we ook ongeveer van het 'indrinken' echt de stad ingingen. Daarna om 02:30uur volgens mij nog een keer toen wij naar een technoclub gingen. Ik heb nog maar zelden zo'n leuke avond gehad, ik wist niet eens dat ik duits kon praten maar heb bijna de hele avond met allemaal vreemde duitsers staan buurten en dansen tot zon opkomst. Ik voelde me euforisch maar ook heel scherp, geen wazig gevoel en ook niet echt 'strak'. Toen we daarna terugliepen naar onze hostel nog even geafterd en daarna gewoon lekker kunnen tukken.

    Ik kan zeggen, ik raad 4fmp aan!

    Sterke punten
    Euforisch gevoel
    Zelfverzekerd
    Praat graag
    Geen dip

    Zwakke punten
    Voor mij nog niet

    Door Kevin op 19 juni 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goedendag Allen,

    Het afgelopen weekend ben ik met een groep vriendinnen naar een bekend festival geweest in Amsterdam. Ik wilde wat nieuws proberen en had wel goede dingen over 4fmp gehoord. Het verbaasde me hoe makkelijk je dit op internet kan bestellen en hoeveel sites er zijn. Na wat zoeken heb ik gekozen voor www.4fmp.nu omdat deze site er goed uit zag en het meteen de volgende dag in huis kreeg. Omdat het de eerste keer was wilde ik het veilig doen. Ik heb het laten testen in alkmaar. Het bleek 92% puur te zijn. Geen idee hoe puur het moet zijn maar hoorde dat het prima is.

    Oke door naar het festival. 10 x 150MG 4fmp waarvan er 3 voor mij waren.
    Voor de ingang snel 1 genomen(12.00) Waar het me normaal met een xtc pil 45min tot 1 uur duurt werkte dit al na 20 minuten.

    Euforisch gevoel en zin om te dansen. Om 14.00 voel ik weinig meer neem er nog 1. Het ultieme euforische gevoel komt niet meer terug maar voel me wel super lekker. Een half uur later ga ik super hard en ga even zitten. Ook dit voelt lekker. 2 uur later neem ik er nog 1 en toen ging ik zoooo hard dat ik er weinig meer van snapte

    om een lang verhaal kort te maken goed spul!

    Sterke punten:
    geen down gevoel
    euforisch
    liefdevol

    Zwakke punten:
    na teveel gebruik er niks meer van snappen

    Annelot beveelt 4-FMP aan bij vrienden/bekenden

    Sterke punten
    Energie
    Vrolijk
    Scherp

    Door annelot op 16 juni 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek 4-FMP

Schrijf je eigen review over 4-FMP



DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.