4-FMP is een stimulerende drug met empathogene eigenschappen. De geschiedenis als recreatieve drug is kort, en er is daarom slechts weinig bekend over de effecten op lange termijn. Bekend is dat het dezelfde chemische structuur heeft als amfetamine/speed, maar minder bijwerkingen kent. Belangrijkste effecten van 4-FMP zijn dan ook dat het veel energie geeft, stemmingsverbetering, dat je er wakker van blijft en dat het de eetlust verminderd. afkickkliniek

Artikelen over 4-FMP

De werking van 2CB

Wat is 2CB? 2CB werd in 1974 voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin. Het behoort tot de meestvoorkomende designerdrugssoorten in Europa en AustraliŽ en wordt heel vaak in combinatie met andere illegale drugs gebruikt. Meestal gebruikt men 2CB in combinatie met MDMA. Werkin [...]

4FMP wordt als alternatieve drugs gebruikt

Personen die zijn afgekickt van drugssoorten als xtc, mdma of pep zien in de 4FMP pillen een leuk alternatief. Het is gebleken, dat er ook een leuk feestje gebouwd kan worden met deze pillen. Daarnaast heeft men het probleem niet om een goede dealer te vinden of dat men opgescheept zit met pilletj [...]

Meer informatie over lachgas

De term lachgas verwijst naar de verbinding van stikstof en zuurstof in de chemische verbindingsformule N2O: Distikstof(mono)oxide. Dit middel werd vooral vroeger in ziekenhuizen en door tandartsen ingezet als anestheticum om mensen tijdelijk te verdoven. Daarnaast is de toepassing van N2O ook in de [...]

4-FMP Reviews

  • Twee weken terug op intens heb ik voor het eerst 4fmp gebruikt. Een vriend van me had 150 mg capsules besteld op het internet. Eerst was ik een beetje sceptisch of het geen rommel zou zijn, omdat het toch op internet besteld is bij totaal onbekenden.

    Ik heb het toch het voordeel van de twijfel gegeven, voornamelijk omdat we ook niks anders hadden haha ;) . Toen ik een capsule pakte voelde ik het eerste half uur niks. Daarna begonnen de tintelingen te komen dat er iets ging werken, en voordat ik het wist ging ik super lekker..

    Veel energie en dansen, helemaal op gaan in de muziek en ik kwam heel lekker uit mijn woorden en was sociaal met iedereen die ik tegen kwam. Maar niet zo vaag als met bijvoorbeeld XTC wat ik ook een groot pluspunt vind. Je kan nu gewoon familie ofzo tegenkomen zonder dat ze zien dat je kaak alle kanten op gaat. Echt een top festival drug!! En dat gewoon besteld op internet.

    Op het plastic zakje van de capsules stond 'pink lightning' en een roze bliksem. Toen ik de maandag erop pink lightning 4fmp intypte in google kwam ik terecht bij 4fmp-shop.com, dezelfde site als waar mijn vriend bestelde. Ik heb voor mezelf toen ook meteen 10 capsules van 150mg besteld en die waren de dag erna al in huis! Super easy

    Sterke punten
    Veel energie
    Lekker gevoel
    Super sociaal
    Helemaal opgaan in de muziek
    Ook prima in combinatie met bier

    Zwakke punten
    Niet te veel pakken? anders kun je niet slapen

    Door Joeri op 15 juni 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb laatst voor het eerst 4fmp gebruikt ik hoorde er all veel goede verhalen over en dacht nu wordt het tijd om het een keer te proberen ik kwam een hele goede site tegen www.4fmp.nu ik had er besteld en vond info op de site hoe ik deze veilig kon gebuiken en het was een super leuke ervaring cker voor herhaling vatbaar bedankt 4fmp.nu !!

    Sterke punten
    Levering gemak met betalen volgende dag in huis

    Door Dennis op 13 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ongeveer een jaar geleden voor het eerst 4fmp gehad. Wat een heerlijke ervaring was dit. De eerste keer begonnen met 160mg. Alles begon te tintelen, ontzettend veel zin om te dansen. Had me lang niet zo lekker gevoeld. Dit gevoel hield ongeveer een uur of 3 aan. Daarna bijgenomen met een kwartje x, maar het mocht niet meer baten. Heb de rest van de avond stil gestaan.
    Dit probleem heb ik dus elke keer bij 4fmp, heb van alles algeprobeert. Bijnemem met x, hogere dosis, bijnemen met pep. Maar als de eerste dosis eenmaal uitgewerkt is kan ik beter naar huis gaan want ik sta vast aan de grond.
    Een enkele keer kwam ik wel de dag/nacht door.
    Vind dat het een hele wisselende werking heeft. De ene keer voel je niks van de eerste dosis terwijl je de andere keer er bomme hard op gaat. (Zelfde batch)
    De ene keer met bijnemen word je kneitervaag, de andere keer voel je niks en weer een andere keer kan t er mee door.
    Slapen lukt bij mij altijd wel redelijk

    Sterke punten
    Tintelend gevoel overal, alles voelt fijn
    Zin om te praten
    Zin om te dansen
    Blij gelukkig gevoel

    Zwakke punten
    Ontzettend veel zweten
    Wisselende werking
    Stil staan halve wege de avond
    Ontzettend vaag worden bij bijnemen.

    Door Anoniem op 12 juni 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goedendag Allen,

    Het afgelopen weekend ben ik met een groep vriendinnen naar een bekend festival geweest in Amsterdam. Ik wilde wat nieuws proberen en had wel goede dingen over 4fmp gehoord. Het verbaasde me hoe makkelijk je dit op internet kan bestellen en hoeveel sites er zijn. Na wat zoeken heb ik gekozen voor 4fmp.nu omdat deze site er goed uit zag en het meteen de volgende dag in huis kreeg. Omdat het de eerste keer was wilde ik het veilig doen. Ik heb het laten testen in alkmaar. Het bleek 92% puur te zijn. Geen idee hoe puur het moet zijn maar hoorde dat het prima is.

    Oke door naar het festival. 10 x 150MG 4fmp waarvan er 3 voor mij waren.
    Voor de ingang snel 1 genomen(12.00) Waar het me normaal met een xtc pil 45min tot 1 uur duurt werkte dit al na 20 minuten.

    Euforisch gevoel en zin om te dansen. Om 14.00 voel ik weinig meer neem er nog 1. Het ultieme euforische gevoel komt niet meer terug maar voel me wel super lekker. Een half uur later ga ik super hard en ga even zitten. Ook dit voelt lekker. 2 uur later neem ik er nog 1 en toen ging ik zoooo hard dat ik er weinig meer van snapte

    om een lang verhaal kort te maken goed spul!

    Sterke punten
    geen down gevoel
    euforisch
    liefdevol

    Zwakke punten
    na teveel gebruik er niks meer van snappen

    Door Annelot op 8 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vanaf het begin toen 4fmp gebruikt werd op feesten ben ik er eigenlijk al bij geweest. Heerlijk om op festival te gebruiken, niet super afwezig en toch de energie en euforisch gevoel hebben. Ik zou het beschrijven als een mix van Pep en Xtc.

    Waar ik het eerst kocht via vrienden die het weer kochten van een ongure dealer op de hoek koop ik al een jaar ofzo via het internet. Mijn eerste contact op internet was bij een site die inmiddels niet meer bestaat, zij verkochten roze capsules die voor mij echt altijd de bom zijn geweest. Sinds vorige maand heb ik ze weer gevonden onder de naam www.4fmp-shop.com. Met goede hoop weer een aantal van mijn favoriete pink lightnings besteld en jawel hoor ik had ze weer gevonden.

    Ik kon het niet laten om ze toch te vragen of zij eerst de andere site hadden en ze wisten mij te bevestigen dat zij dit indd waren.

    Ben blij ze weer gevonden te hebben met het festivalseizoen voor de deur!

    Sterke punten
    Super veel energie
    Veel zin om te praten met mensen
    Vermindert eetlust
    Intensere muziek ervaring

    Zwakke punten
    Bij teveel pakken plafond dienst

    Door Tom op 5 juni 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb enige ervaring met XTC en andere vormen van MDMA (poeder in capsule, kristallen) en besloot eens iets nieuws te proberen, namelijk: 4FMP. Hieronder testresultaten:

    00:45: Ik pak met mn pink twee likjes van het poeder en stop het in een vloeitje. Deze rol ik op en slik ik door.
    01:40: Warmte komt vrij in m'n lichaam en de eerste tekenen van blijheid en energie komen naar boven. Muzikale klanken worden langzaam scherper en mooier, kleuren helderder enz.
    02:00: Ik voel aan alles dat ik onder invloed ben. Mn spieren in mn wang en kaak tintelen zachtjes, maar het is niet vervelend. Ik ben blij en energiek en ervaar een gevoel van innerlijke rust.
    03:25: Ik vind de dosering toch iets te laag en besluit anderhalf pinktopje bij te pakken. Dit zal ongeveer 30-50 mg zijn geweest.
    04:00: Ook de tweede dosis doet zijn werk. Eerder beschreven effecten worden sterker. Ik ben nog bijzonder helder en besluit deze review te schrijven.
    05:00: Ik denk dat ik toch echt moet gaan wegen voor de juiste dosis. Topje van pink bijgepakt (30 mg ong).

    Overigens, tussendoor, ik duw het steeds tegen m'n gehemelte en spoel het met water weg. NIET doen! Het is echt nog 10 keer viezer dan een paracetamol doorbijten... Je kunt het beste capsules gebruiken of een bommetje doen. Tenzij je natuurlijk geen problemen hebt met snuiven, nasaal innemen kan ook. Dat schijnt echter wel bizar erg te branden in je neus.


    05:30: Merk nog niet zoveel verschil met eerder
    06:00: Laatste beetje doet ook zijn werk. Nu is het uitspacen en slapen gaan.
    06:40 Ik ga maar eens deze review plaatsen en dan wachten tot ik in slaap val. Als ik er aan toe kom, ga ik morgen nog even op de "kater" in.

    Ik beveel niemand het nemen van een drug aan, ongeacht om welke drug het gaat. Je staat zelf achter je beslissingen, neem ik aan.

    Take care



    Sterke punten
    * Gevoel van euforie/blijheid
    * Muziek en kleuren zijn veel levendiger
    * Veel energie
    * Een rustigere space dan op mdma, je behoudt de controle beter
    * Zowel nasaal als oraal inneembaar

    Zwakke punten
    Behalve dat het spul teringvies is, heb ik nog geen zwakke punten ontdekt. Ja, je zweet, maar dat doe je bij elke drug.

    Door Anoniem op 2 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een tijdje geleden ( via de website die het meest gebruikt wordt hiervoor ) 50x100mg 4FMP capsules besteld.

    Dit koste mij 70‚ā¨ en ik ging van een 50% kans uit dat het spul daadwerkelijk geleverd zou worden.
    Een paar dagen na de omslachtige betaling kreeg ik netjes de 4FMP binnen.

    Ik heb het eerst rustig thuis getest.
    Gewoon 1 capsule.
    Het voordeel van zoiets thuis testen is natuurlijk dat als het niet helemaal gaat zoals je had verwacht dat je alle voorzieningen bij de hand hebt en mocht je je echt bagger voelen dan zit je in ieder geval warm in een huis in plaats van in een steegje op straat.
    Het blijft natuurlijk experimenteren dus doe dat de eerste keer gewoon in een veilige vertrouwde omgeving.

    Na ongeveer een uurtje begon ik het wat warmer te krijgen en voelde ik een beetje tintelingen door mijn lijf.
    Niet zo extreem als bij MDMA maar wel merkbaar.
    Ook voelde ik een beetje vrolijkheid opkomen.
    Wederom minder als MDMA maar wel fijner, omdat ik het wel meer onder controle had.

    Het spul bleef een uur of 6 aanhouden en het lichte vrolijke gevoel bleef lekker rustig hangen.
    Ook voel je je erg wakker.

    Normaal heb ik met MDMA dat ik wel ga kauwen of knarsetanden, bij 4FMP een heel stuk minder.
    Ik merkte wel dat ik afentoe wat apart met mijn kaak bewoog maar daar bleef het ook bij.

    Het vrolijk effect was na die 6 uur wel weer op normaal niveau, en andere effecten ook zo goed als weg.
    De "wakkerheid" bleef nog wel zeker 10 uur aanwezig.

    Dus "echt" slapen zat er niet in, maar het was wel fijn om te liggen lekker onder de dekens met mijn ogen dicht.
    De kunst is om je niet te irriteren aan het niet kunnen slapen, gewoon lekker ontspannen blijven doen.

    De volgende dag was ik best wel vermoeid maar ik had niet het "down" gevoel wat ik dan met MDMA wel eens had.
    Hou er gewoon rekening mee dat je de volgende dag je eigen niet echt nuttig kunt maken.

    Rijden zou ik dan ook nog niet doen, de "echte" effecten zijn wel weg maar soms zijn er nog vlagen van concentratie verlies...in de auto is dat natuurlijk niet handig.
    Ik rij voortaan pas weer 2 dagen na gebruik.
    Ik merkte tijdens het rijden op dat ik ineens naar het radiodisplay aan het staren was en afentoe was ik ineens een paar minuten tijd kwijt.,, dat heet op automatische piloot rijden en dan rijdt je waarschijnlijk nog wel netjes maar mochten er onverwachte dingen op je route gebeuren kan dat weleens een probleem zijn.

    De 2de keer heb ik 4FMP bij een concertje van een band gebruikt.
    Om 11 uur pakte ik de eerste.
    Na een uur werd ik een stuk spraakzamer en begon ook met vreemden zomaar een praatje.
    Wel was het nog een normale manier van praten dus niet de MDMA spraak diaree.

    Ook heb ik de hele avond flink aan het bier gezeten.
    Wat natuurlijk niet aan te raden is.
    Maarja... als je al onder invloed van zo'n capsule bent dan heb je echt niet de discipline om beheerst te drinken.
    Het bleek gelukkig goed bij elkaar te kunnen.
    Geen rare effecten of misselijkheid.

    Om een uur of 2 pakte ik de 2de.
    De combinatie dronken en onder invloed van 200 mg 4FMP zorgde er wel voor dat ik richting het eind van de avond spraak diaree kreeg.
    Maar als iemand er iets van zei kon ik dat wel stoppen, bij MDMA ging dat altijd lastiger.
    En ik had ook vollop energie en vrolijkheid in mij.

    Uiteindelijk op een afterparty beland en tot een uur of 8 lekker door kunnen gaan.
    Ik moest een dikke 12 kilometer naar huis terug fietsen maar dat was geen enkel probleem, geen rustpauze nodig gehad.

    Uiteraard niet kunnen slapen en de volgende dag ontzettende spierpijn.
    Waarschijnlijk omdat ik flink door heb zitten te fietsen zonder op mijn lichaam te ketten.

    Maar verders weer een prima ervaring.

    Aanraden van drugs doe ik niet.
    Maar mocht je toch iets gebruiken is 4FMP wel een fijne optie.
    Je kan het "semi-legaal" bestellen.
    Je hoeft hierdoor ook niet met dealers aan de gang.



    Sterke punten
    Vrolijk gevoel
    Veel energie
    Zin om te praten
    Een "rustige" high
    Je kan nog "normaal" doen wanneer nodig
    Je hoeft geen dealer te bellen
    Het is zeer goedkoop
    Omdat je de volgende dag een lichte vermoeidheids kater hebt ga je dit niet snel elke dag pakken

    Zwakke punten
    Geen slaap, probeer het gewoon maar niet
    Verminderde concentratie
    Nog niet ALLES over bekend qua langer termijn gebruik dus het blijft experimenteren.
    Eetlust is minder ( dus goed flink eten voordat je het inneemt )

    Door Kees op 28 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Om 10 uur lang te knallen op een festival heb ik al heel wat verschillende soorten drugs gebruikt, die doorgaans door de neus gingen. Ik ben hiervan nooit een fan geweest, er zit veel verschil tussen de kwaliteit van die rommel en wanneer je er op een festival aan begint blijf je bij pakken.

    Dat geld niet voor 4fmp! Ik heb een capsule gehad van 150mg en ik ging het hele festival zo lekker! Niemand kan iets aan me zien, ik voelde me alleen heel scherp en ik had energie voor 10 personen. Dag erna ook nergens last van en ik kon gewoon slapen.

    Wanneer je een capsule later op de avond pakt kun je er wel van wakker liggen. Heb ik ook ooit gehad.

    Het mooiste van alles is ook nog dat het helemaal niet duur is en dat het makkelijk op internet te bestellen is. Ik heb het zelf besteld op 4fmp - shop . com. Een echte aanrader!

    Sterke punten
    - Veel Energie
    - Super scherp, je kan er heel goed van gaan praten ;)
    - Geen klapkaak
    - 1x pakken en je bent klaar

    Zwakke punten
    - Oppassen met dosering ivm wakker liggen in bed (plafonddienst is niet chill) dus zeker niet teveel pakken

    Door Rick op 27 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De eerste keer: 1 x 100mg capsule geslikt, verder vrij nuchter...
    Na een 3 kwartier voelde ik het, lekker mdma gevoel, na een uur of 3 nog een capsule van 100mg bijgeslikt... Dat was geen goed idee.
    Met mijn hoofd tussen mijn handen gezeten van de barstende koppijn, een gevoel van moeten overgeven... niet gedaan. ontzettende zweet-aanval, niet echt lekker.... Erg weinig geslapen erdoor, de volgende dag zeurde het door, het speedy gevoel.

    Na een week of 2 dacht ik, het was vast teveel de vorige keer, dus nam ik maar 1 x 100mg na een aantal biertjes... Dat was geweldig. Het heeft nogal een lange constante werking met pieken hier en daar. Voelde mij helder in tegenstelling tot de eerste keer.
    wel een beetje een strak gevoel in de kaken, lichaam lekker chill.
    Zin om een review te schrijven..
    rond een uur of half elf geslikt.. is nu 5 uur en ga een poging wagen om te slapen.
    Wees dus voorzichtig dat je niet teveel pakt!


    Sterke punten
    Lekker gevoel
    Niet al te opzichtig strak staan
    Biertje erbij... lekker
    Jointje knalt ook lekker

    Zwakke punten
    Niet te veel!
    Niet bijpakken
    teveel = koppijn / misselijk

    Door Mastodontje op 25 mei 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op zaterdag na een hele dag chillen in het park in de zon zouden we 's avonds nog de stad in gaan, maar om 10 uur na een douche en wat tijd voor ons zelf was ik toch wel erg moe om nog vrolijk te doen.

    Ik kon kiezen uit koffie, of mijn net geteste 4-fmp. Ik was al wat laat voor onze afspraak dus koffie zetten zou teveel tijd kosten.

    De 4-fmp kwam van 4fmp.net, het daar bestellen was goed gegaan, en er zat 80% 4fmp in mijn capsules. Ik was tevreden.

    Ik heb een capsule open gemaakt en ongeveer een vierde van het poeder met wat water ingenomen. Het was zout.

    Daarna naar de stad gegaan. Na een half uur begon ik energie te krijgen. Na een uur had ik fijn zin om te dansen.

    De hele nacht (6 uur tot het sluiten van de kroeg) was ik scherp en had ik er zin in. Ik kon zelfs goed nadenken over de problemen in mijn leven leek het wel.

    Wat me vooral op viel was dat ik wel dronken werd - Ik had moeite met lopen in een rechte lijn en ik was niet bang om te dansen (daar heb ik altijd een paar bier voor nodig), maar ik had niet de roes van alcohol die ik normaal heb, dat je stukken vergeet of er niet helemaal bij bent. Ik was er juist wel bij. Een hele fijne ervaring.

    Wel lijkt het me eng om meer te nemen en dan te gaan drinken. Ik denk bijvoorbeeld dat je snel teveel drinkt doordat je niet door hebt dat je dronken wordt (ik dronk met mijn vrienden mee en die dronken niet zo veel die avond).

    De kater de volgende dag was als normaal na een avond uit. Maar nog een dag later voel ik me depressief en heb ik hoofdpijn, maar daar heb ik allebei al maanden last van, weet dus niet of dat gerelateerd is. Zelfs het slapen ging redelijk goed (22:30 ingenomen, 05:00 ging ik slapen).

    Sterke punten
    Energie
    Vrolijk
    Scherp

    Zwakke punten
    Gevaarlijk omdat grenzen vervagen?

    Door Gekke Henkie op 23 mei 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 1,5 uur heeft het ongeveer geduurd tot er niks aan de hand was. Vervolgens misselijk, veel overgeven, kon niks meer binnenhouden. Eenmaal thuis heb ik me uren (tot 6) slecht gevoeld en lukte het me niet om er iets aan te doen. Verschillende tips geprobeerd, niets hielp. Slap gevoel, een paar keer flauwgevallen of gehoor dat ineens wegviel. Ook had ik last van een aantal hallucinaties. Ik had de hele dag goed en gezond gegeten, dus daar kan het denk ik niet aan liggen. Echt verschrikkelijk en ik heb zo'n spijt ervan! Misschien ligt het toch echt aan mij, want vrienden herkennen dit niet bij gebruik. Ik neem het in elk geval nooit meer!

    Sterke punten
    - Chill gevoel
    - Scherp
    - Dansen
    - Sociaal
    - Niet echt hardgaan zoals met xtc

    Zwakke punten
    - misselijkheid
    - veel overgeven, niks binnenhouden
    - trillen
    - zweten
    - oorsuizen
    - flauwvallen
    - slap gevoel
    - beroerd voelen
    - tintelingen
    - hartkloppingen

    Door Anoniem op 22 mei 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi!

    Ik heb afgelopen vrijdag 4fmp in capsulevorm geslikt samen met een vriend van mij. Beide hadden we gedronken en na inname van 4fmp nog twee puntjes speed genomen. Na de inname van de speed hebben we vreselijke symtomen gekregen. het begon met een vreselijke hoofdpijn, ik dacht dat ik een migraine aanval had. Vervolgens heb ik vespreid over een uur staat kotsen, ik kon geen water binnen houden. Daarna ben ik rustig gaan zitten op de bank, werden mijn voeten gemasseerd en trok mijn hoofdpijn helemaal weg. Toen ik naar huis ging en dus op stond werd alles zwart voor mijn ogen. Ook hoorde ik mijn omgeving heel gedempt en nam een zeer harde oorruis het geluid over. Die oorruis is nu 2 dagen later nog steeds niet weg en als ik op sta word het nog steeds zwart voor mijn ogen. Mijn mond is nog steeds droog en ook de hoofdpijn wilt maar niet weg gaan. Mijn vriend is die avond 2 keer knock out gegaan. Ik heb de groote fout ever gemaakt. Ik had nooooiit moeten combineren en ik wil dit verhaal aan zoveel mogelijk mensen vertellen zodat niemand dezelfde stomme fout als ons begaat.

    Sterke punten
    Je problemen vagen weg
    Je voelt je lekker
    Spraakzamer
    Sympathie voor de ander
    Tintelingen

    Zwakke punten
    Oorruis
    Oorsuizen
    Zwart voor ogen
    Kotsen
    Extreme hoofdpijn
    Misselijk
    Flauwvallen of neiging tot flauwvallen
    Droge mond

    Door Lisa op 3 april 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een dosis van 130 genomen. Ik reageer heel sterk vroeger al op een kwart xtc. Ook bleek dit te veel. Ik ging de hele nacht lekker, erg droge mond waardoor ik te veel water heb gedronken. Geen trillende of klemmende kaken maar wel een heel los gevoel veel mond bewegingen maken.
    Voelde me om 7uur lichamelijk op en leeg veel zweten. In de auto naar huis heel warm en misselijk. Moest veel overgeven veel water. De hele dag misselijk geweest en pas om 5 uur smiddags was de dosis uitgewerkt.
    Nu is het 2 volle dgn later en voel me nog steeds beroerd. Net als xtc heeft 4-fmp hetzelde effect. Voor mij te heftig. Ik ga het niet meer nemen. Maar het feest was top!

    Sterke punten
    Helder
    Volhouden van de nacht
    Lekker soepeltjes zijn

    Zwakke punten
    Droge mond
    Zweten
    Misselijk
    Hoofdpijn

    Door paultje op 2 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goededag,

    Om te beginnen heb ik de eerste keer 4fmp 1000 mg(1gram) gehad in 8 verschillende capsules verdeeld over ongeveer 6 uur.

    Overal op internet staan doseringen van 50 t/m 200 mg en 200 mg zou al heel erg veel zijn.

    Ik heb het genomen in een thuissituatie met 3 andere personen muziek aan en samen chillen.

    Ik heb gegeten rond 6 uur en nam de 1e capsule rond 11 uur

    Na de eerste voelde ik helemaal niks, na een uur nam ik er nog 1. Na een uur nog niks. Toen ben ik om het half uur een capsule gaan slikken. Tot ik er 4 had voelde ik dat ik een beetje meer wou praten en zere kaken kreeg.

    Ik was heel erg helder de gehele trip. Om 2 uur snachts had ik 6 capsules gehad en praate veel. Het was gezellig, maar de vrienden waar ik het mee deed voelde het een stuk beter.
    Dus nam ik er nog 1 bij, eenmaal om 4 uur ging ik naar huis en nam thuis de laatste capsule. Voelde me wel fijn maar kon het gevoel niet goed begrijpen en of ik het vaker wou of als alternatief voor een xtc pil. In bed voelde ik me een beetje druk maar ik heb gewoon kunnen slapen.

    De 2e keer 4fmp,

    Ik ging uit en had geleerd van de 1e keer en nam 4 capsules mee met 160 a 170 mg in elke capsule.

    Nam de 1e capsule in de auto onderweg rond een uur of 10.

    Voelde weer na een uur nog niks en nam rond half 12 nog een capsule. Ik wou niet zoveel nemen als vorige keer dus deed het rustig aan met bijnemen. Om een uur of 1 nam ik er nog 1 en voelde me wat drukker maar kwam niet echt in de muziek. Dansen was niet fijn maar stil zitten ook niet.

    Om half 3 nam ik de laatste capsule en had ik intotaal 4 capsules van 160 a 170 mg gehad.(totaal rond de 640 a 680 mg gehad)
    Mijn kaken stonden heel erg strak en mijn mond was heel erg droog. Gehele de hele avond was ik heel druk maar kwam niet in de muziek zoals met xtc. Rond 4 uur gingen we in de auto naar huis. Ik rij zelf gewoon met dit spul op. De rest had alcohol gedronken. Ik was heel erg helder de gehele tijd en was heel zorgzaam om iedereen. Bracht iedereen naar huis en ging mijn bed in samen met mijn vriendin.

    Ik heb deze hele nacht geen oog dicht gedaan had geen behoefte om te slapen en kon ook niet slapen terwijl ik dit graag wou. Heb geprobeert mijn ogen dicht te doen en te slapen maar dit werkte niet. Heb deze hele nacht op mijn mobiel gezeten dingen lezen over 4fmp qua hoeveel heden etc.

    Hier zag ik weer dat 200 mg een hele hoge dosering was en gevaarlijk zou zijn. Maar ik heb de 1e keer dus 1000 mg gehad samen met 4 vrienden die hetzelfde hebben gehad en geen problemen mee gekregen. Alleen erg strakke kaken. Zoals met xtc kan je de dag erna slecht eten en ben je vrij brak. Met 4fmp kon ik gewoon eten beide keren en ookal had ik weinig tot geen slaap gehad kon ik prima functioneren.

    Dus mijn vraag is heeft iemand hier ook zn ervaring mee gehad of is niet? Misschien is mijn spul slechter of ik kan er gewoon goed tegen.

    Ik heb de 1e keer bij een andere dealer gehaald dan de 2e keer.
    Dus was niet hetzelfde spul!

    Ik heb vaak genoeg xtc gebruikt en neem per keer ongeveer 3 pillen, elke pil is tussen de 190 en 210 mg. Meeste was ik qua xtc heb gehad was 4 pillen

    Heb ook speed en pure mdma gehad, maar om hier 4fmp mee te vergelijken is als volgt:

    Je bent helder, druk, zorgzaam en beetje fijn gevoel in je buik.
    Zoals je met xtc vaag bent heb je hier totaal geen last van.

    Sterke punten
    Heel erg helder
    Opgewekt
    Beetje een fijn gevoel in je buik

    Zwakke punten
    Droge mond
    Hele strakke kaken
    Kon niet slapen de 2e keer

    Door Jan Berg op 27 januari 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallooo



    Ik ben 18 jaar oud, zon 185 cm en een man, ik heb nu zon 3 x 4fmp gebruikt en alle 3 de keren 230 mg en op t einde van de avond een kwartje X .
    Nou zie ik overal op internet staan dat 230 mg een gevaarlijke dosis zou zijn en afteraden is etc etc.. Nou vraag ik me af zeggen jullie dat het aan men 4fmp ligt of ? Kan ik het misschien gewoon hebben..

    Ik heb t gewoon via men contacten niet via internet ofzo ( beetje eng.. Tips?) maar ik krijg gewoon het euforische gevoel zoals iedereen altijd beschrijft zin om te dansen, zin om te praten en inderdaad ' minder wappie ' als bij X.

    Maarja wat zeggen jullie ?

    Hoor het graag,

    Sterke punten




    Sociaal
    Dansen
    Je kan ook chillen

    Zwakke punten
    Droge mond

    Door Lars Bolster op 11 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Begonnen met alcohol voor te drinken rond 19:30, stad ingegaan om 22:00 tegen de tijd dat het 22:30 was was ik redelijk dronken ( 2 x halve liter 8.6 bavaria en 3 redelijk sterke glazen bacardi-razz fanta off-topic dit is echt een heerlijke mix. )
    Eenmaal in de club in Amsterdam aangekomen voelde ik me zo dronken dat ik alleen nog red bull dronk. Kreeg behoorlijk veel zin in xtc 1.5 uur lang sms-en (wat heel ongezellig van me was) om aan pillen te komen en niemand die wat kom brengen zelfs niet toen ik ‚ā¨15,- ps wou betalen.. god wat was ik wanhopig.
    Ik had het opgegeven en het was inmkddels al 00:30 geweest toen ik in gesprek was met een gozer en ik vroeg, heb je toevallig xtc bij je? Hij zei nee sorry man maar ik heb wel nog 1 capsule 4fmp in mijn jas alleen is mijn jas bij de garderobe maar ik kan het wel voor je halen als je wilt. Ik gaf aan nog nooit 4fmp gebruikt te hebben en stelde r een paar vragen over.
    Hij zei wacht hier ik ga het even halen en hij kwam even later aanlopen en zei hier neem maar. Ik had geen drinken meer en mocht het met zijn drankje innemen.
    Ik vroeg hoeveel moet ik je geven? Maar hij wou er niks voor hebben, het was een hele aardige gozer.

    00:45 1 capsule genomen.
    Vond het best spannend dus moest direct naar de wc.
    Me vrienden had ik al verteld dat ik 4fmp ging gebruiken 1 vriend had het al eens gebruikt en vertelde dat het wel een uur kon duren voor ik wat zou voelen.

    01:30 ik voelde me helemaal niet meer dronken en had heel veel energie en zin om te dansen, was een heel lekker gevoel vond het chiller dan x en kreeg een kippenvel gevoel over mijn hele lichaam.

    Om 02:15 gingen we al weer weg ik was met een vriend die de bob was ik zei nog ik neem wel eem taxi maar besloot enkele minuten later toch met hem mee te gaan was nog een stuk lopen vanaf het rembrandsplein naar centraal station toe kwam nog wat dronken collega's tegen wat heel gezellig was haalde nog een flesje water wat was mijn droog geworden zeg vergelijkbaar met xtc.
    Had een heel blij gevoel net als met xtc maar een stuk minder sterk. Mijn vriendin vroeg of ik wat kleins van de maccie mee kon nemen eenmaal in de maccie dacht ik ik ga heel veel eten voor haar menemen was wel heel druk daar binnen na 20 minuten waren we weer buiten.

    03:15 zaten we in de auto och dat was lekker verwarming aan heerlijk zitten en een goed muziekje op.

    03:30 Was ik thuis me vriendin was heel blij en ze zei gelijk: hen je xtc gebruikt je beweegt zo met je mond ( had ik de hele tijd niet door gehad ).

    04:00 ging mijn vriendin slapen en ging ik met mijn broertje een serie op netflix kijken, ik vertelde hem na een paar minuten al dat ik 4fmp gebruikt had en ik had een extreme praatkick en kon me niet heel goed op de serie focussen.

    05:00 ging hij ook slapen en ging ik gamen, wou gewoon weten hoe dat was als je 4fmp gebruikt had. Ik merkte dat ik heel erge zweethanden had maar nog steeds vol energie.

    07:00 ging ik in bed liggen en voelde dat het uitgewerkt was maar nog zeker niet slaperig.

    Het is nu 08:00 en ga proberen te slapen.

    Al met al een zeer fijne ervaring, vind het chiller dan xtc.

    Sterke punten
    Veel energie
    Blij, vrolijk

    Zwakke punten
    Kan niet slapen

    Door Benja op 8 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb vandaag voor het eerst 4FMP gebruikt. Wat mij opviel ia dat het binnen een kwartier al inkickte. Je voelt je hele lijf tintelen en ziet alles ontzettend scherp. Ik wilde alleen maar dansen en het leuk hebben. Je kan nog super helder denken maar alles is wel een stuk mooier. Bij mij duurde het ongeveer 4 uur voordat de piek er af was. Ik heb wel flink last van bijwerkingen. Ben een uur of 2 ontzettend misselijk geweest, wist van ellende niet waar ik het moest zoeken. Het is nu 2 uur snachts en ik slaap nog steeds niet. Vriendinnetje waarmee ik het nam had hele erge hoofdpijn. Dus het is leuk om te doen maar hou wel echt rekening met de bijwerkingen. En eet even wat voordat je het neemt. Dat heb ik niet gedaan namelijk en ben denk ik daarom zo misselijk geworden

    Sterke punten
    - je blijft scherp en helder
    - lekker tintelend gevoel
    - je hebt ontzettend veel energie

    Zwakke punten
    - misselijkheid
    - hoofdpijn
    - niet kunnen slapen

    Door Anne op 2 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb op mysteryland voor het eerst 4-fmp gebruikt.
    Ik wilden al jaren naar mysteryland nou kon het eindelijk en was ik gegaan ik zei altijd als ik 18 ben dan zou ik en moet ik naar mysteryland en wat gebruiken.

    Ik had nog nooit wat gebruikt maar had oranje schildpadjes bleek dat het hele oude pillen waren had een kwartje genomen ik voelde gewoon niks..
    Dus een vriendin van mij zij toen neem dan een 4fmp dat ga je echt goed spul vinden
    Ik had dus een capsule met 160 Mg genomen daarna waren we bij de qdance gaan staan en zijn we bij de bar wat drinken gaan halen even naar het toilet nouja (dixies) en toen gingen we even op de berg zitten en ik zat al klaar met me waaier
    Vriendinnen vroegen of ik hem al voelden ik dacht dat ik niks voelden maar wist het niet zeker
    Ik zei ik zie er nog steeds normaal uit gaat die wel in werken ? Dus een ander vriendin zeg ga eens waaien met die waaier en Goes voelden dat aan ik kreeg tintelingen in me achter hoofd of iemand me aan het kietelen was met een heel zacht veertje en opgegeven moment in me benen en ik kreeg het daarna ineens heeel warm toen weer koud ik kreeg allerlei rillingen en ik ging automatisch mee op de muziek heerlijk gevoel !!
    Later zijn we gaan afteren bij iemand thuis maar na die 4fmp had ik niks meer genomen omdat het me eerste keer was en al gelijk 160 mg toen we daar aan kwamen hadden we nog een 4 fmp genomen van 180 Mg leuke sfeer
    Rond drie uur begon de klok heletijd rondjes te draaien en ik maar denken dat ik gek werd dus riep me vrienden ik zeg ben ik de enigste die dit ziet maar hun zagen het allemaal gebeuren dus we wisten dat we niet gek waren uiteindelijk was het gewoon de satelliet hihihi
    Ik had het laatste 4tje genomen
    Maar we wilden natuurlijk door gaan uiteindelijk hadden we youtubjes stuk of 10 ik dacht we zijn tog begonnen dan neem ik straks ook een kwartje zo heb ik nog daarna 3 kwartjes genomen en heb ik me de hele avond goed gevoelt ik heb wel een keer gehad dat het voelde of ik op een snelweg zat maar toen ik die youtube had in genomen bij het laatste kwartje zijn we lachgas gaan doen nou ik raad het je niet aan gebruik nooit xtc met lachgas ik dacht dat ik in een trip kwam en er niet meer uit zal komen ik zag de mensen om me heen niet meer ik hoorde ze wel en ik moest uiteindelijk een uitgang vinden om zeg maar terug te komen in het echte leven want anders zag ik niks zo eng was het want ik zag opgegeven moment zwart voor me ogen tot dat een vriendin mij riep en zij gaat het en me weer goed voelden dus

    Maar de 4fmp zou ik zo nog een keer doen ik voelde me super en kon nog helder na denken ik vond het zoon apart gevoel ik vond het gewoon raar dat ik helder na kon denken maar echt super spul

    Tip : gebruik geen lachgas tijdens gebruik van xtc

    Tip 2 : neem een waaier mee of koop er een als ze ze daar verkopen

    Sterke punten
    - vrolijk/verliefd gevoel
    - dansen
    - helderheid
    - je ziet niks aan pupillen ook al heb je lichte ogen
    - geen last van je kaken

    Zwakke punten
    - zweten
    - geen slaap
    - eetlust is weg
    - moeilijk kunnen eten
    - rillingen
    - hartkloppingen

    Door Mandy op 10 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via internet ben ik aan 4FMP gekomen. Gaat erg makkelijk als je bitcoin hebt. Anyways, voordat ik het ging proberen eerst testen. Ik werk in een lab, dus ik kan eenvoudig aan reagentia komen. Ik woog ongeveer 5 mg af voor een Marquis reactie, hierbij verwachtte ik een oranjerood-donkerbruine kleur. Na het toevoegen van de reagens siste het poeder wat (logisch want zwavelzuur enzo), vervolgens heb ik het geheel goed gemengd. Al vrij snel begon een licht oranje tint te komen die binnen 1 minuut fel werd. Als laatste werd de vloeistof donkerbruin met rode tint. De snelheid waarmee de reactie de juiste kleur toonde beviel me, redelijke indicatie hoe puur het is, dus besloot ik 30mg te nemen om te testen.

    Ik weeg 70 kg, doe met X vaak halfje-kwartje-kwartje en kom daar prima de avond mee door. Met 30 mg 4FMP leek mij het risico klein op bad gaan vanwege een onopgemerkte vervuiling. Dit bleek waar te zijn: spul kickte binnen 40 minuten in, zelfs in zo'n lage dosering leek het alsof 4F over alles een glanslaagje legt. Heerlijk in de zon gezeten met een biertje en wat goede Psytrance, leven was goed. Vanwege dit succes besloten om andere keer te herhalen en totaal 100 mg te nemen.

    Gisteren 100 mg genomen, had het afgewogen en in kleine buisjes gestopt. Doseren is best lastig, want 'eyeballen' werkt niet; er zitten stukjes kristal in met hogere dichtheid = meer gewicht dan poeder. Ik tikte voorzichtig de helft uit het buisje op een oppervlak, en schoof het poeder voorzichtig met een pasje in een half biertje. Ik vind het heel chill om poeder niet te pinken of te snuiven maar gewoon in je drankje gooien. Geen gekut met kapotte capsules of doorgebrande neusschotten. Het bier smaakte nog prima, maar wel met een duidelijk randje.

    T+45 mins: Duidelijk aan het opkomen, lichter gevoel, in mijn gezicht een lichte cold sweat (voor mij herkenbaarste eerste signaal van XTC) en lekker chatty.

    T+1hr: Gevoel zwelt verder aan; heerlijk euforisch zonder kaakspanning of grote pupillen. Mensen om me heen hebben niets door, ook mijn vrienden niet. Praten met alles en iedereen. Ik besluit om nog 20 mg bij te pakken.

    T+1hr30: Gevoel alleen maar beter geworden, nu ook knuffelen met willekeurige mensen, hard socializen, peuken roken is heerlijk en het bier gaat er ook goed in.

    T+2hr: Ik ga draaien op het feest, wat nog in de borrelfase zit. Daarom de chillste deephouse en tropical house erin gegooit. Ik zit heerlijk in de muziek en al snel komen de eerste mensen dansen. De 20 mg is er duidelijk, maar heeft zich niet echt met een knal gemeld.

    T+2hr30: Het laatste beetje 4FMP gooi in wat water, wat daardoor wel vies smaakt. Inmiddels hard aan het draaien, hard meezingen, ritmegevoel is top. Ik kan helder nadenken maar heb heerlijke rillingen bij opbouw van muziek. Ook herkenbaar is zuchten van genot; lijkt dus op XTC. Dit spul is top.

    T+3hr: Nu voel ik wel een kleine klap van de rest van de 4 FMP op een goede manier. Ik geef het draaien even over, rook nog 2 peuken en haal Gin-Tonic. Onderweg veel socializen.

    T+4hr: Ik kap met draaien, gevoel nog aanwezig: dancing my tits off. Geen kaakspanning en dat is mooi! Bij XTC heb ik daar wel last van, en dat is mijn grootste minpunt eraan.

    T+5hr: Ik ga naar huis, het regent een beetje maar het voelt geweldig.

    T+5hr30: Moeite met slapen, dus besluit om wat mixjes te luisteren terwijl ik in bed lig.

    Ik werd daarna brak wakker, ben met oortjes in slaap gevallen. In de ochtend 3 uur ff kut gevoeld, maar dat ligt meer aan de alcohol dan de 4FMP, lijkt me althans. In de middag lekkere nagloei, muziek is mooier dan normaal en ik heb een voldaan gevoel.

    Al met al lang verhaal, maar ik ga 4FMP zeker vaker gebruiken. Het is clean, werkt heerlijk oppeppend en niemand ziet er iets van. Conclusie: koop het voordat het illegaal wordt.

    Sterke punten
    - Geen kaakspanning of grote pupillen
    - Heerlijk euforisch gevoel vergelijkbaar met XTC, wel ietwat minder love
    - Geen legale status in NL dus mag als RC verkocht worden
    - Je blijft helder
    - Makkelijk te krijgen
    - Lengte van je high is vergelijkbaar met XTC
    - Nagloei de dag erna

    Zwakke punten
    - Doseren
    - Als je echt hard wil gaan met een harde klap, dan blijft MDMA altijd krachtiger dan 4FMP

    Door Jeroen op 8 oktober 2015 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb afgelopen zaterdag voor de eerste keer 4FMP gedaan op een festival. Holiemolie wat chill. Ik heb verder eigenlijk alleen ervaring met xtc, maar dat gaat bij mij altijd gigantisch in pieken en dalen. Vrienden raadden 4fmp aan, en voila. Ik heb het gebruikt op Pleinvrees Heroes, een festival overdag, omdat ik verwachtte dat dit beter zou werken op zo'n festival.

    Ik kreeg het in poedervorm, dus het doseren was vrij lastig. Ik heb rond een uurtje of half vier twee keer mijn pinkkootje nat gemaakt en in het poeder gestopt, en dat opgelikt. Gadverdamme wat smerig! Zorg ervoor dat je een colaatje, biertje of iets anders wat sterk smaakt hebt, want het is echt zum kotzen zo vies.

    Maar door die poeder sloeg het wel vrij snel in. Rond een uurtje of vier kwam er langzaam een heerlijk gevoel door mijn lijf stromen. Mijn benen werden gigantisch licht en ik kon niet meer stilstaan. Als ik wel stil ging staan, kreeg ik overal tintelingen. Ik was gigantisch helder in mijn hoofd en wilde met jan en alleman praten over onzinnige dingen, maar ik kon ook gigantisch lekker dansen. Je zintuigen worden niet zo overdreven gevoelig als met xtc, dus zoenen, knuffelen en ijsjes eten zijn niet geweldig. Maar nog steeds wel heel fijn. Ik had toen ook geen last van verwijde pupillen of spastische kaken.

    Na een uurtje of vier begon het toch wel weg te trekken. We besloten om nog een pinkkootje (dus een halve dosis tov de eerst keer) op te likken. We hebben in totaal met z'n twee√ęn zo'n 500 mg opgemaakt, dus 250 mg pp. Zeg grofweg dat we de eerste keer 160g hadden (tweede kootje was een beetje mager) en de tweede keer 90g. Maar het was niet makkelijk doseren (dat vond ik eerlijk gezegd een beetje eng). Na een half uurtje kwam dat gewichtsloze weer terug, maar nu voelde het wel iets meer als xtc. Ik wilde echt heel graag dansen, knauwde met mijn kaken, had verwijde pupillen, en ik moest honderd keer zeiken. Echt heel vervelend. Ik vond het tweede kootje eerlijk gezegd iets minder.

    De dag erna was ik wel goed brak. Het slapen ging op zich wel prima, van 1 tot 9 met een uurtje wakker liggen. Maar mijn kop deed goed pijn en ik heb flink liggen dromen. Het is nu maandag, weer een dagje verder, en ik heb nu nergens meer last van. Oke, keelpijn, maar wat wil je met een festival in de regen En ik weet het, de dinsdag moet nog komen.

    Sterke punten
    Heel constant, geen pieken en dalen zoals bij xtc
    Je gaat je er heel chill van voelen
    Maar je bent wel heel scherp
    Je ziet er nog normaal uit (echt prima hoor, als je dan een biertje wil bestellen)
    Je ledematen wegen niets meer

    Zwakke punten
    Kater zeker aanwezig
    Bijslikken lijkt niet zo goed te werken

    Door Anoniem op 7 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 4fmp top spul. Lees hier dar iedereen xtc aanraadt mijn heilige combo is gewoon een capsule 4f en zodra die uitwerkt een punt sos erbij zodra ik een goede punt pakte kreeg ik me energie en alle gevoelens inclusief tintelingen en euforie weer.

    Sterke punten
    Komt rustig op
    Controle
    Geen fysieke kenmerken

    Zwakke punten
    Ik kan nooit slapen en altijd een fixe kater

    Door anoniem op 5 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • (Ik heb alleen ervaring met pure mdma)
    Mijn eerste keer 4f had ik 2 capsules 4fmp. Ik begon met 130 mg om half 4.
    Na 20 minuten begon die te werken. Ik kreeg rillingen en tintelingen over mn lichaam en dat voelde heel chill aan. Ik werd opeens ook super gelukkig en blij. Het chille was dat ik niet 4 uur lang keihard ging, het kwam meer in golven dus ik kon ook relaxed gaan zitten en daarna weer hard gaan. Na 4,5 uur dus om 8 uur nam ik mijn 2e capsule in van 120mg. Deze voelde ik na een kwartier al en ik ging echt super hard. Ik begon zelfs dingen zien te bewegen en werd duizelig. Dit duurde maar 10 minuutjes gelukkig. Vooral na het bijnemen kreeg ik een strakke kop. Mijn pupillen werden groot terwijl ik eerst alleen last had van mijn kaken en dat me ogen wijd stonden.
    Het festival was 11 uur afgelopen dus we gingen naar de trein. Ik heb heel chill in de trein gezeten. Ik had geen dip maar ging ook niet hard. Het enige wat klote was waren de zweetaanvallen die ik letterlijk kreeg en wat hartkloppingen. Ik vond het zelf heel erg meevallen hoe naar het was. Ik heb die nacht maar 2 uurtjes geslapen en was de volgende dag gesloopt. Dus wat ze zeggen dat de dip er niet is, die is er wel.

    Sterke punten
    - Fijn gevoel door tintelingen.
    - Het komt in golven.
    - Je bent gelukkig
    - Je bent super sociaal
    - Alles en iedereen is leuk
    - Het werkt heel snel.

    Zwakke punten
    - Zweten
    - Niet helemaal in de muziek opgaan zoals bij mdma.
    - Niet kunnen slapen.
    - Dinsdagdip was ook wel kut.

    Door Henk op 14 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Details:
    2.01m
    110kg

    In het afgelopen jaar een aantal keer 4FMP gebruikt en het effect ervan is als prettig te ervaren, liggend aan de omstandigheden. In totaal heb ik het nu zes keer gedaan, op zes verschillende locaties met verschillende muziekgenres.

    De eerste, derde en zesde keer zal ik toelichten omdat ze het makkelijkst zijn te omschrijven en ik ook nog weet wat ik gegeten heb en hoeveel slaap ik heb gehad. De effecten en na-effecten zijn verschillend, net als de doseringen en de verschillende vormen van 4FMP.

    1. Klokgebouw, Utrecht (deephouse)
    Eigenlijk zou ik MDMA gaan gebruiken, maar besloot op het laatste moment toch 4FMP te gebruiken op aanraden van een goede vriend welke die avond ook mee ging. Had die avond genoeg geslapen, de avonden ervoor ook. Voldoende voedingstoffen en vitamines en anti-oxidanten binnen gekregen. House/garage (UK), deephouse hebben mijn voorkeur, space ik het lekkerst op. Rond 0:00 een tablet genomen van 160mg, enigszins te doen met mijn gewicht en niet te zwaar of te lichte dosering. Ik kon goed eten tussendoor, dronk veel, at veel fruit, vond het prettig om te dansen maar kon goed afwisselen door wat rondjes te lopen. Nadeel was de droge mond, bijna onmogelijk om er wat aan te doen. Rond 5:00u was de piek voorbij en lichaamsdelen werden zwaar, had geen zin om me te bewegen en wilde liever ergens gaan liggen. Op dat moment een halve Heineken pil genomen, welke pas insloeg rond 6:30u; het duurt normaal gesproken een uur bij me, het eten/fruit van die nacht liet het wat langer duren. Nog nooit zo strak/waus geweest. Wel heerlijk om zo terug in de trein naar huis te zitten. De combinatie zorgde er bij mij voor dat de dagen erop mijn hersenen aanvoelden alsof iemand constant aardappelpuree aan het prakken was in mijn schedelpan, niet geheel comfortabel dus. De toxiciteit tussen een niet al te zuivere pil i.c.m. 4FMP ligt behoorlijk hoog, dus raadt het een ieder wel af behalve als goede MDMA hebt (concentratie is dagenlang weg, je kan je nergens toe zetten).

    Slapen?
    Heerlijk, de combinatie put je compleet uit. Het duurde ongeveer een half uur (denk ik) voordat ik sliep. Toen ik wakker werd stikte ik wel bijna in het uitgedroogd stuk vlees wat ik ervoor een tong kon noemen. De droogte hield aan tot de volgende middag (de dag erna dus).

    Hoofdpijn?
    Onwijs. Een niet te vergelijken hoofdpijn welke aan beide kanten, net boven je oren drukt. Wanneer je erop drukte aan beide kanten ging het tijdelijk weg, na een halve minuut kwam het even hard terug.

    Tintelingen?
    Heerlijk en heftig, voelde alsof de tintelingen rond me heen draaiden en stroomden door me bloed.

    2. Onbekende locatie (drum & bass)
    Wederom een tablet, deze keer een dosering van 100mg en twee uur later nog eens 100mg. Doseer je eerste keer hoger dan de tweede keer; 150mg en erna 50mg was fijner geweest denk ik. Deze keer ook voldoende geslapen, de avonden ervoor ook. Wederom voldoende voedingsstoffen etcetera binnen gekregen. Tweede drum & bass feest ooit, maar kan me er totaal niet in vinden. Had geen goed gevoel bij de muziek, de dosering die ik genomen heb werkte niet lekker en duurde te lang voordat ik iets voelde: na de eerste 100mg voelde ik na 1,5u na inname niks (1:00-2:30u). Hierna nam ik nog 100mg welke samen met de vorige 100mg insloeg. Zweten, niet weten wat je wilt doen, moeilijk praten en nagenoeg niet sociaal. Fucking kut, want het sociale ervan is juist het leukste van alles!

    Slapen?
    8:00u thuis, sliep om 12:00u. Werd wakker om 16:00u en kon niet slapen tot 2:00u die nacht. Wederom een uitgedroogd lap vlees in me bek welke niet vochtig te houden was.

    Hoofdpijn?
    Nagenoeg niet, lichte hoofdpijn welke te vergelijken was met de eerste keer. Alleen een stuk minder aanwezig.

    Tintelingen?
    Nagenoeg niet; jammer. Maar kwam misschien doordat ik verwachtte dat ze er wel zouden zijn.

    3. Maassilo (electro)
    Leuk feestje, fijne mensen. Voeding net als vorige twee keer maar weinig geslapen. Deze keer wodka en bier op voordat ik een capsule van 160mg innam. Na 4,5u nog een capsule van 80mg genomen. Werking was goed maar behoorlijk pep-achtig (lag aan de dosering), maar zonder het oncontroleerbare stuitergedrag. Ik was druk, maar meer op sociaal vlak en wist precies wie ik aan wilde spreken en kon me perfect focussen.

    Slapen?
    8:00u thuis, sliep om 5:00u de volgende ochtend (totaal geen natuurlijk slaapgevoel). Ondanks het slaaptekort voelde ik me nadat ik wakker werd de volgende ochtend perfect. Geen droge lap vlees in me bek.

    Hoofdpijn?
    Nee, totaal niet. Wel stijve spieren, maar die krijg je sowieso.

    Tintelingen?
    Alleen bij nummers die ik heerlijk vond, wederom niet het juiste muziekgenre.

    Tip na de laatste keer:
    Neem Dextro mee en eet er een om de paar uur, dit houdt je bakkes nat in combinatie met drank en genoeg water. Voor mijn gevoel heeft dit ook geholpen me beter te voelen de volgende dag nadat ik wakker werd. Had geen concentratieproblemen of andere bijverschijnselen die ik vorige keren wel had.

    Let op je voeding de dag(en) voordat je gebruikt, net als je vocht inname.

    4FMP is niet te vergelijken met pillen of pure MDMA, het euforische wat je daarbij voelt is veel minder liefdevol. Knuffelen is nog steeds fijn, maar een stuk minder liefdevol. Het put je dopamine meer uit dan je serotonine; 3/4e is een pep-achtig gevoel waarbij je gecontroleerde focus hebr en 1/4e is euforisch.

    Luister naar je lichaam! Voel je je niet al te chill of heb je weinig zin, dan gaat drugs je ook niet beter laten voelen (zowel lichaam als geest). Je crash is minimaal twee keer zo hard en je lichaam krijgt het een stuk zwaarder na gebruik.

    Ga met de juiste mensen en verken nieuwe locaties of juist een vertrouwde omgeving als dat beter voelt voor je gevoel. De combinatie tussen het juiste genre, de mensen en de locatie is alles bepalend.

    Melatonine helpt je (misschien) om beter te kunnen slapen, bij sommigen werkt het beter dan bij anderen.

    De juiste dosering is bij 4FMP moeilijk te schatten en bijnemen is lastig te bepalen in verband met de schommelingen van pieken en dalen. Het komt in vlagen. Soms kan het gevoel compleet wegvallen waardoor je denkt dat het uitgewerkt is, maar even later kan je het weer even hard voelen. Dus neem niet te snel/vroeg bij en let op je lichaamsgewicht en voeding.

    Capsules werkten voor mij het prettigst, tabletten zorgden juist voor hoofdpijn de dag erna.

    Sterke punten
    Tintelingen bij juiste omgevingsfactoren
    Overtuigend sociaal
    Focus en energie

    Zwakke punten
    Schommelingen
    Hoge lichaamstemperatuur
    Hoge hartslag
    Slapeloosheid (hogere dosis)
    Vaag zicht (hogere dosis)
    ParanoÔa (dag(en) erna)

    Door Mado op 7 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gister voor het eerst 4fmp gehad op sensation, 3 capsules van 160 mg verdeeld over de nacht. Ik vind de werking op speed lijken, na zo'n 20 minutes komt ie langzaam opzetten met tinteling en energiegolven. Helaas geen euforisch effect zoals met mdma. De actieve werking begint met twee uur weg te zakken, kon echter niet goed slapen de volgende ochtend. Ik vond het toch een beetje een robotgevoel, geef bij maar dat warme gelukzalige gevoel van mdma.

    Sterke punten
    energie
    scherp
    kwaliteit is over het algemeen zuiver, je weet wat je neemt.

    Zwakke punten
    korte werking
    weinig euforie
    weinig behoefte aan praten.
    geen warm gelukzalig gevoel
    niet kunnen slapen als je thuis komt

    Door Jeroen op 5 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tijdens het dfq1 festival had ik voor eerst 4fmp gebruikt dit beviel me goed. Na ongeveer 3kwartier komt het effect aangolven. Wat fijner is dan bij xtc, bij xtc kickt die boem erin. Ik kreeg tintelingen in m'n achterhoofd en in m'n benen. Het is een super fijn gevoel, je voelt je blij en iedereen om je heen vind je aardig plus ik kreeg veel meer mee dan bij xtc. Je bent wat helderder. Ook het kaakschuiven is hier niet van toepassing alleen staat je gezicht strak. Erna heb ik nog M bij gedipt na ongv 3uurtjes. Een goede combi. De volgende dag deed ik weer 4fmp, die sloeg voor mijn gevoel niet in en na 1,5 uur nam ik een kwartje bij. Die kickte er hendig hard in. Ik ging te hard wat ik absoluut niet fijn vond. Geen aanrader! Daarbij ben ik ook niet de grootste en meisjes kunnen soms heftiger reageren dan jongens zoals mijn ervaringen. Misschien ook door te weinig slaap en niet goed eten. Ik raad 4fmp zeker aan. Als je voor het eerst een partydrug wilt proberen, zou ik met 4fmp beginnen. Vind het zelfs fijner dan xtc. Maar weet wel welke combi je pakt ;).

    Sterke punten
    Geen kaakschuiven
    Helder zijn
    Euforisch gevoel
    Iedereen lief hebben
    Energiek
    Golvend aanslaan

    Zwakke punten
    Droge mond
    Gezicht strak

    Door anoniem op 3 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek 4-FMP

Schrijf je eigen review over 4-FMP



DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.