4-FMP is een stimulerende drug met empathogene eigenschappen. De geschiedenis als recreatieve drug is kort, en er is daarom slechts weinig bekend over de effecten op lange termijn. Bekend is dat het dezelfde chemische structuur heeft als amfetamine/speed, maar minder bijwerkingen kent. Belangrijkste effecten van 4-FMP zijn dan ook dat het veel energie geeft, stemmingsverbetering, dat je er wakker van blijft en dat het de eetlust verminderd. afkickkliniek

Artikelen over 4-FMP

De werking van 2CB

Wat is 2CB? 2CB werd in 1974 voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin. Het behoort tot de meestvoorkomende designerdrugssoorten in Europa en AustraliŽ en wordt heel vaak in combinatie met andere illegale drugs gebruikt. Meestal gebruikt men 2CB in combinatie met MDMA. Werkin [...]

4FMP wordt als alternatieve drugs gebruikt

Personen die zijn afgekickt van drugssoorten als xtc, mdma of pep zien in de 4FMP pillen een leuk alternatief. Het is gebleken, dat er ook een leuk feestje gebouwd kan worden met deze pillen. Daarnaast heeft men het probleem niet om een goede dealer te vinden of dat men opgescheept zit met pilletj [...]

Meer informatie over lachgas

De term lachgas verwijst naar de verbinding van stikstof en zuurstof in de chemische verbindingsformule N2O: Distikstof(mono)oxide. Dit middel werd vooral vroeger in ziekenhuizen en door tandartsen ingezet als anestheticum om mensen tijdelijk te verdoven. Daarnaast is de toepassing van N2O ook in de [...]

Reviews over 4-FMP

  • Hoi allemaal!

    Na een aantal uur jullie revieuws over deze drug te hebben gelezen, heb ik besloten om mijn eigen ervaring en tips te delen. De meeste negatieve reacties komen veelal door verkeerd gebruik/doseren. Uiteraard is ieder mens weer anders en kan je van te voren nooit weten wat zoín drug met je doet, dus wees vooral voorzichtig en blijf ten alle tijd kalm.

    Afijn, mijn eerste keer 4-FMP was een capsule van 180mg, besteld op 4-fmp.net. Na 2 ziekenhuisopnames door XTC was ik daar wel klaar mee en zocht ik iets wat er op leek zonder dat loome, lamlendige gevoel van niet kunnen lopen wat ik na mín 3/4 keer gebruiken kreeg.

    Ik kan me niet precies meer herinneren hoe laat ik de capsule nam, maar het was sowieso tussen 11 en 12 Ďs avonds. We waren met zín 6en bij een vriend thuis. Muziekje aan, babbelen, ijsjes, kortom gezellig. Nog minder dan 45 minuten later komen de tintelingen opzetten, net op je haar recht op je hoofd staat. Zin om te wrijven met de handen, kletsen werd intenser. Er waren al plannen om uit te gaan, dus de muziek werd op standje feest gezet (hardstyle, meezingers, dat soort dingen.) Een groot feest was het inmiddels. Tegen 1 uur richting de stad gefietst. Ik voelde me zo goed! Onderweg de telefoon aan met muziek, nog altijd gek doen met zín allen.

    Eenmaal in de rij voor de kroeg allemaal even focus, zodat het voor de uitsmijters niet opviel dat we wat hadden gebruikt. Ging allemaal goed, iedereen mocht naar binnen. Snel de jassen opgehangen en de sfeer geproefd op de dansvloer. Gelukkig bestaat onze ďhuisclubĒ uit twee verdiepingen. Mocht de muziek boven niet leuk zijn dan kan je naar beneden en andersom. Iedereen ging heerlijk, we letten allemaal op elkaar of het goed ging. Het was voor ons allemaal de eerste keer 4-FMP. Inmiddels flink aan het pieken, zweten viel mee. Netjes groene ijsthee gedronken, lollyís gesabbeld. Het was onwijs vet. Tegen een uur of half 4 werd de muziek harder en werd er veel hardstyle gedraaid. Iets wat erin resulteerde dat ik weer lichtelijk een piek kreeg en met tranen in mín ogen los ging op de muziek. Ik moest aan iedereen van het ploegje vertellen hoe blij ik met ze ben, dat het zo leuk is met zín allen.

    Toen om 5 uur/half 6 de kroeg dichtging waren we allemaal nog wel lekker aan het gaan, maar niet meer zo hard. We hadden de capsules inmiddels al 6/6,5 uur in ons. In de kroeg ook zoín 10 man tegengekomen van een ander clubje die stomtoevallig ook allemaal 4-FMP hadden gebruikt. Heerlijk met elkaar gedanst en nadertijd nog voor de kroeg staan kletsen. Ons ploegje ging daarna terug naar het appartement van iemand anders van het ploegje, waar we nog heerlijk even hebben nagezeten. Slapen werd hem niet, op een paar hazenslaapjes na. De comedown viel me reuze mee. Waarschijnlijk door de gezellige setting amper gemerkt dat het uit begon te werken. Al met al een geweldige avond! Ik kan het zeker aanraden mits je netjes 1 capsule neemt en wacht tot die inwerkt. Dat is meer dan genoeg. Ik ben zelf 1.67m en 70kg en 180mg was echt kneiterhard en net op het randje van too much. Dus doe jezelf een plezier en heb geduld met dit spul, het is het zeker waard!

    Sterke punten
    Ontzettend lekkere bodyhigh
    Energie
    Blij en gelukkig
    Tijd gaat vrij langzaam

    Zwakke punten
    Slapen gaat lastig

    Door Iris op 15 januari 2019 Reageer
  • Ik heb ongeveer 4 keer 4-fmp gebruikt. Voordat ik er echt een goed oordeel over kon hebben, wilde ik het eerst graag een aantal keer proberen. Na de laatste keer weet ik zeker dat ik nooit meer 4-fmp ga doen.

    4-fmp geeft je inderdaad een licht gevoel, een beetje als xtc maar minder 'verliefd' en meer energie. Ook ben je veel helderder als met xtc. Dit weekend had ik 4-fmp gedaan op een rave en de avond verliep prima, typische 4f-high en verder geen problemen. Totdat ik thuis kwam.

    Het begon al ongeveer 10 minuten voordat ik thuis was. Het was toen rond 9 uur 's ochtends, ik was al aardig lang hard aan het gaan, rond die tijd begon het uit te werken. Veel mensen ervaren een soort tintelingen in hun lichaam tijdens de 4f. Ik kreeg ineens die tintelingen in mijn wangen, en het werd erg heftig en voelde best wel naar. Alsof mijn wangen verdoofd waren.

    Dat ging een tijdje zo door en ik besteedde er niet zoveel aandacht aan. Totdat ik opeens om me heen keek en alles heel donker en grauw werd: ik was aan het hallucineren. Als je wel eens een bad trip hebt gehad dan weet je hoe dat voelt, opeens zat ik in een bad trip met duistere hallucinaties, alles werd zwart omlijnd en het leek alsof de lucht ineens donker werd zoals wanneer het gaat onweren. Hier schrok ik van, ik vertelde dit aan mijn vriend (hij had ook 4fmp gedaan), maar hij had nergens last van. Na een seconde of 10 waren de hallucinaties weer weg. De hallucinaties bleven elke keer met vlagen terugkomen, en tijdens dat voelde ik me heel 'afwezig' en een soort van uit mijn lichaam. Ik probeerde iets tegen mijn vriend te zeggen en ik kon gewoon geen woorden meer uitspreken, best eng.

    Hierdoor raakte ik een beetje in paniek, wat op zijn beurt weer hartkloppingen veroorzaakte. Ik heb gelukkig wel ervaring met drugs dus ik kon het onder controle houden. Toch voelde ik me heel onrustig omdat ik natuurlijk ook de reviews over 4-fmp heb gelezen dat mensen er hersenbloedingen van kregen.

    Hierna gewoon proberen te slapen, voelde me de rest van de dag heel moe en duizelig, had daarnaast ook constante hoofdpijn.

    De dag erna moest ik werken. Ik werd wakker en voelde me nog steeds slecht. Tijdens werk kon ik me niet goed concentreren, en soms had ik zelfs het gevoel alsof de hallucinaties terugkwamen. Hele simpele dingen zoals dingen uitrekenen of moeilijke vragen beantwoorden lukten me niet. Weer voelde ik me heel afwezig.

    Ik ben nu op dag 3, en voel me nog steeds zwaar kut. Ik merk dat die shit nog steeds in mijn hoofd zit en heb nog steeds het afwezige gevoel, kan me nergens op concentreren, mijn lichaam voelt op, heb depressieve gedachtes.

    Kortom, voor de high, die nauwelijks zo sterk was als bij xtc, is 4-fmp het zeker niet waard. Helemaal niet met de kater die je er daarna van hebt. Het blijft gewoon onbekend gebied met designerdrugs, en de risico's zijn groot. Ik zou dit aan niemand meer aanraden, als je lekker hard wil gaan kun je beter de 'lesser of two evils' kiezen en voor de xtc gaan.

    Sterke punten
    Veel energie
    Helder

    Zwakke punten
    Enorme kater van 3+ dagen
    Hallucinaties
    Depressief
    Hartkloppingen
    Hoofdpijn
    Kans op hersenbloeding

    Door Amber op 3 december 2018 Reageer
  • Ik ging samen met een vriendin voor de eerste keer 4fmp doen op een festival, we waren met een grote groep die t we allemaal al keer hadden gedaan, ik zelf had alleen nog maar xtc gebruikt. We hadden een capsule die we in een keer moesten slikken, ze zeiden je kan t ook in 2e doen dat je t in je drankje doet maar ik zou t in een keer doen zei iedereen. Nou wij in nemen, het heb denk een half uur/3 kwartier geduurt dat we het voelde, het kwam zeg maar heel langzaam op dat was wel heel lekker en allebij gingen we ook wel heel lekker, vooral de lovefeeling en super veel zin om te dansen en te knuffelen. Kwartier later gingen we allebei veel en veel te hard. Voor mij werd alles wazig en was hele stukken kwijt met wat ik aan het doen was. Bij mijn vriendin was dat ook zo, ze zweefde echt een beetje rond en wist niet meer wat ze deed. Zei was al eventjes gaan zitten, toen ik aankwam met iemand zeiden ze dat ze schrokken van me hoe erg ik met mijn kaken bezig was en hoe mijn ogen eruit zagen. (Dat heb ik dus bij xtc veel minder) na een half uurtje rustig zitten, wat cola drinken en ijsje eten werd het gelukkig wat minder en ging t wel weer prima.. voelde rond uurtje of half 9 niks meer en gingen we mdma bij likken maar voelde ik niks meer van. Heb wel hele erge last gehad van een kater.. en ik kon ook niet slapen. Ik ben een paar dagen heel erg duizelig en misselijk geweest kon ook niet werken, ook werd ik heel ziek, koorts en een keelontsteking en oorpijn etc. Het gekke is alleen dat alleen wij 2 last hebben gehad hiervan en derest van onze groep gewoon normaal lekker gingen..

    Sterke punten
    Blije gevoel en zin om te dansen

    Zwakke punten
    Dat je zo hard gaat jn een keer en de kater.

    Door Anoniem op 14 juni 2018 Reageer
  • Wat een klote spul!
    Lijkt leuk in het begin, xtc achtig en goed gevoel.
    Toen het begon uit te werken zware spiersamentrekkingen, kon niet meer lopen en heel mijn lijf begon ongecontroleerd zwaar te trillen. Uiteindelijk in slaap gevallen en wakker geworden met paniek aanvallen die 4 dagen heeft aangehouden. Nooit gebruiken mensen, dit is spelen met je leven! Ben me kapot geschrokken.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Onbekend wat de gevolgen zijn
    Lange nasleep
    Gewoon NIET doen!!

    Door pino op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geen dip? Zeker wel! Gevolgen langer gebrui?k, extreem! Angt,paniek aanvallen.spontaan uit het niets in slaap vallen, zelfs tijdens het auto rijden! Extreme stemmings wisselingen.
    Korte termijn geheugen houd mij nog steeds in de steek. Concentratie is sterk verminderd.
    Aantal jaren geleden een iq test gedaan score 126 na gebruik 4 fmp weer gedaan score 106.
    Na een klinische opname van bijna een jaar eindelijk alles weer een beetje op een rijtje, maar moet de rest van mijn leven met de consequenties leren leven.

    Nu vraag je je vast af hoe kan dit.hoeveel gebruikte hij dan wel niet en hoelang?

    Ik gebruikte het eerst alleen op feestje hooguit 4 keer per jaar niet heel erg spannend. Netjes gedoseerd maximaal 100mg niks aan de hand.

    Toen werd ik veel drukker met mijn werk. Werkte mij in de rondte en wou thuis er ook nog voor mijn gezin zijn. Dus besloot vrijdag avond lichte dosering te nemen zodat ik het gezellig had met mijn vrouw gewoon kon slapen snacht en zaterdag alsnog lekker te voelen en dan savond weer een lichte dosering te nemen. Werkte perfect, tot ik merkte dat er woensdag een dip begon te komen. Prima de eerste weken hield ik het wel uit. Maar toen toch op woensdag weer een lichte dosering te nemen. Werkte prima!

    Toen kwam ik erachter dat je het ook in een vloeibare vorm kan krijgen werkte supersnel en kon het perfect doseren. Af en toe een kleine dosis verhoging uiteindelijk zat ik op een dosis van 125mg per keer toen merkte ik de consequenties veel ruzies, stemmings wisselingen. Extreme vermoeidheid.

    Kut verslaafd aan 4 fmp...!

    Toen kwamen de lichamelijke klachten.
    Extreme hoofddpijnen
    Pijn in de nek
    Black outs
    Extreme tintelingen in mijn rechter arm af en toe kon ik hem niet meer bewegen en voelde ik hem niet meer.

    Nu komt het,

    Dit alles in 12 weken...




    Sterke punten
    Het werkt veel langer dan de meesten denken! Het houd minimaal 8 uur aan. Dagen daarna voel je het tussendoor nog af en toe opkomen.

    Je kan door blijven gaan

    Je word er stuk vrolijker van

    Alles beleef je intenser

    Je kan lullen als brugman

    Bij de juiste dosering kun je zelfs bij je schoonouders op bezoek



    Zwakke punten
    Lees mijn verhaal,

    Door Jimmy op 8 oktober 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteren op Sunglow voor de eerste keer 4-FMP gebruikt. Ik pak normaal op feestjes XTC, maar omdat je er dan zo verrot uitziet, je wangen kapot knauwt, en vooral omdat ik vaker slecht dan goed ga op XTC, toch eens wat anders geprobeerd. Ik wist relatief weinig van 4F dus ik was best zenuwachtig. Rond 14:00 mijn eerste capsule genomen (180mg) en nog geen 20 minuten later voelde ik veel tintelingen, wilde ik meer praten, waren muziek en lichten intenser, behoefte aan fysiek contact (knuffelen, aanraken, kriebelen) nam toe. Pas na ongeveer 4 uur werden de effecten minder en heb ik om 19:00 mijn tweede capsule gepakt. Eind van het feest was deze dus nog niet helemaal uitgewerkt, maar ik kon nog prima de stad in, aangezien je niet echt een 'drugsbek' krijgt. Een hele fijne, chille flow, vergelijkbaar met XTC/MDMA, maar dan zonder de negatieve fysieke bijwerkingen.

    Sterke punten
    - Komt rustig op
    - Behoefte aan praten neemt toe
    - Behoefte aan fysiek contact neemt toe
    - Geeft energie
    - Fijne flow, minder intens dan 'vaag' van MDMA
    - Werkt langer dan XTC (4-8 uur)
    - Je blijft helder/scherp
    - Controle over je lichaam
    - Minder droge mond dan bij XTC/MDMA
    - Minder spanning op de kaken dan bij XTC/MDMA

    Zwakke punten
    - Hoofdpijn de dag erna
    - Slecht in slaap komen
    - Verminderde eetlust

    Door Fab op 10 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 3 jaar lang nu hyperventilatie overgehouden door een avond 4fmp gebruik te hebben. 48 uur bad trip gehad, hartslag ging zo hart durfde niet eens ambulance te bellen bang dat ik door de stress neer zou vallen. Zo'n spijt, alles is verkloot. Nog steeds niet de oude maar mentaal sterk. Mensen doe t niet!! Als je leven je lief is, past drugs niet daarbij. Ik heb ervan geleerd....

    Door Sammie op 23 augustus 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi allemaal,

    Ik had afgelopen weekend op Paradigm mijn eerste keer 4Fmp op en ik moet zeggen dit is echt heel lekker spul! Heel anders dan Xtc. Ik had het in pilvorm (Hallo Jumbo) en daar zit ongeveer 170mg in. Dit was meer dan genoeg voor mij want ik had het tot 6:00 volgehouden al merkte ik heel langzaam rond 5:15 dat het begon uit te werken. Ik zat van tevoren te twijfelen om het te combineren met Xtc maar heb het uiteindelijk toch gedaan waar ik helemaal geen spijt van heb want het was heel goed bevallen. Ik had de hele dag gewoon tijdsbesef en dat vond ik echt fijn. Ik heb nu van elke minuut genoten en niet dat er opeens 2u voorbij is zoals met Xtc terwijl je denkt dat het maar 10min is of zo. Verder heb ik geen alcohol gehad en alleen maar water gedronken.

    18:00 Nam ik mijn eerste helft. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten dus ik was heel nieuwsgierig ernaar.

    19:00 Ik voelde hem heel langzaam opkomen wat ik eigenlijk heel lekker vond. Ik kreeg energie, had zin om te dansen en voelde aan me dat ik meer zin had om te praten.

    20:00 Af en toe een tinteling op m'n hoofd wat echt heel lekker voelde. De hele tijd lopen dansen en in die flow komen van de muziek, dat voelde heel erg fijn.

    21:00 Nam ik de volgende helft. Ik ging de hele tijd lekker. Af en toe had ik brok in m'n keel maar dat vond ik niet heel erg irritant of zo, een slokje water en het was weg.

    0:00 Hele tijd lopen dansen, veel gepraat en vaak tintelingen over m'n lichaam gehad, echt super spul! Rond deze tijd nam ik ook een kwartje Xtc.

    0:40 Ik kreeg dat lekkere warme gevoel van de Xtc en een beetje dat leipe gevoel maar toch bleef ik heel scherp wat denk ik komt door de 4Fmp. En elke keer kwam ik zo lekker in de muziek dat kan je haast niet beschrijven.

    2:00 Nam ik nog een kwartje. Ik merkte wel dat ik iets leiper was dan eerst maar was nog steeds heel scherp en ik begon ook meer te zweten dan eerst.

    4:00 Nam ik nog een kwartje. Eigenlijk was voor mijn gevoel het effect steeds constant gebleven. Gewoon lekker doorgegaan met dansen en heel af en toe, eerst meer, de tintelingen van 4fmp.

    6:00 Feestje afgelopen! Had precies genoeg gehad want merkte dat m'n energie steeds minder werd maar dat vond ik opzich niet erg want dan kan ik lekker slapen omdat ik dan toch moe ben dacht ik.

    7:00 Eindelijk in bed maar merkte dat ik gewoon klaarwakker was.

    10:30 Hele tijd in bed gelegen. Af en toe even m'n ogen dichtgedaan maar eigenlijk niet kunnen slapen. Misschien dat ik heel even geslapen heb maar dat zal max een half uur zijn.

    In de ochtend verder een beetje duf en de rest van de dag eigenlijk een beetje moe. Ik denk dat als ik alcohol had gedronken de hele dag dat ik me veel en veel slechter had gevoeld.

    Het is nu maandag en heb eigenlijk nergens last van, nja een klein beetje spierpijn in m'n benen dan. Als ik alleen Xtc had genomen de hele dag dan was ik nu zo down ervan maar dat heb ik nu helemaal niet.

    Sterke punten
    - Gewoon tijdsbesef hebben
    - Hele lekker flow
    - Lekkere energie krijg je ervan
    - Veel tintelingen over je lichaam
    - Je krijgt meer zin om tegen anderen praten
    - Je word er echt scherp van
    - Niet leip als met Xtc
    - Minder droge keel dan bij Xtc
    - Minder zweten dan bij Xtc
    - Bouwt heel langzaam op en dan bouwt zich dan weer langzaam af

    Zwakke punten
    - Je blijft er wakker van dus niet teveel nemen
    - Minder lovefeelings dan met Xtc maar vond ik opzich niet erg

    Door Jojo op 14 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal, normaal zou ik eigelijk niet reageren hieronder want ik ben sws niet echt een fan van drugs maar ik wil toch even mijn ervaring delen voor jullie.
    Er werd mij dus verteld dat het een lichte vorm is van xtc okee prima klinkt al beter maarja dat bleek voor mij achteraf dus niet zo te zijn. Kaartjes gekocht voor een techno feest en me vriend kwam met 4fmp. Aan het begin van de avond nam ik 100 mg ongeveer in de nacht nog een keer en in de ochtend rond 5 nog een keer uit eindelijk misschien 250 mg op (ik ging maar uit van wat me vriend zei) nou alles ging goed ik had het niet eens echt zo door eigenlijk want ik heb voorheen wel is mdma gebruikt en toen ook al perongeluk 500 mg in een nacht gebruikt omdat we niet wisten wat goed was. Nou alles ging dus goed totdat ik bij een vriend thuis was en me joint opstak, op eens besefte ik dat ik me hart voelde (en niet alleen op me borstkas), me hoofd voelde alsof ik zowat me hele schedel voelde zitten en natuurlijk had ik de dag ervoor iets gehoord over een hersenbloeding dus ik werd helemaal psychisch wat nog erger was dan hoe ik me lichamelijk voelde. Ik had een paar keer dat ik bijna weg viel dus ik werd paranoide. Meteen naar huis gegaan in de trein (denkende dat het een hele uitdaging was) thuis gekomen en achteraf nog 4 dagen bij moeten komen zowel psychisch als lichamelijk nou moet ik zeggen dat al een beetje op de rand zat kwa gewicht maar achteraf zat ik zeker onder me bmi want ik zag eruit als een junkie zo dun was ik geworden. Nou misschien de 3e keer dat ik drugs probeerde en verder ook nooit meer in me leven ik ben normaal totaal geen pussy maar ik dacht toch wel even voor een half uur dat ik neer zou storten met een hersenbloeding want me hoofd voelde ook alsof het zou omploffen of er iets zou knappen. Ik was bang dat ik nooit meer normaal zou zijn achteraf kan ik er om lachen maar ik ben heeel dankbaar dat ik me gewoon weer normaal voel alleen stoned worden voelt nog een beetje anders. Ik hoop dat iemand hier wat aan heeft als die iemand is die twijfelt.

    Door Joost op 25 juli 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van het weekend op een festival (WiSH outdoor) voor de tweede keer 4fmp gebruikt (eerste keer was afgelopen koningsdag). Ik kan dit aan iedereen aanraden! Zelf krijg ik nogal een grafbek van xtc, zelfs als ik maar een beetje neem (kaken etc.), maar van 4f totaal niet. Je ogen gaan er wat wijder van staan en ik speel wel wat met mn lippen,maar geen kapotte mond na afloop. Ook moet ik van xtc vaak overgeven, niet het geval bij 4. Ik weeg ongeveer 70 kg en ik had er in eerste instantie 1 genomen (Hallo Jumbo). Omdat ik net had gegeten en er niet super veel van voelde heb ik er na 2.5 uur nog een hele genomen. Dit ging verder prima. Als je echt hard wilt gaan dan is dit niet de drug die je zoekt. Je blijft normale gesprekken kunnen volgen en wordt niet helemaal waus. Goed te combineren met vrienden die alleen alcohol gaan drinken!

    Sterke punten
    Zie bovenstaande

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anoniem op 3 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Twee x 4fmp gebruikt ruim een jaar geleden. Eerste keer knallende hoofdpijn in mn nek net tegen mn schedel aan. Tweede keer nog veel erger mn hele hoofd leek te exploderen. Dit nooit meer.

    Sterke punten
    Niet. Flow van 4fmp vond ik vergelijkbaar met xtc,best aangenaam ( meer zin om te praten dan om te dansen wat voor mij niet gebruikelijk is)maar niet als je eerst denkt een hersenbloeding te krijgen vanwege de gekmakende hoofdpijn.
    Recoveren was ook pittiger dan van een (milde) xtcpil

    Zwakke punten
    Te weinig over de risico's bekend.
    Gewoon troep. Doe het niet.

    Door Yre Leeuwen op 26 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met een feest op Koningsdag weer eens 4-FMP gebruikt. Omdat ik klaar ben met de kater van XTC, besloten over te stappen op 4-FA/4-FMP. Ik had bij partychem.com 150 mg caps besteld, en laten testen bij testcentrum (resultaat: erg zuivere kwaliteit).

    Om 13.00 een capsule ingenomen en na een half uur voelde ik 'm komen. Ik voelde de energie langzaam opkomen en had zin om te bewegen en dansen... ook de muziek klonk zuiver en fijn. Voelde me super relaxed en het overviel me niet. Heb vrijwel de hele middag op de capsule volgehouden en had ook echt geen behoefte om nog bij te nemen. De rest van de avond had ik energie voor 10 gehad en me prima vermaakt. Doet nbiet onder aan XTC.

    Geen negatieve ergavring gehad. Ik denk dat het gewoon belangrijk is dat je geen spul gaat mixen (incl drank), en niet te snel extra gaat doseren. Het schijnt ook dat er veel onzuivere 4FMP op de markt is, dus ken je vendor!

    Sterke punten
    - Niet waus / van het pad af
    - Energiek / lekker door kunnen gaan
    - Fijne rush / flow

    Zwakke punten
    Het heeft ook een pep werking, dus neem het niet te laat in want dan kom je slecht of niet in slaap.

    Door Dennis James op 22 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laat je vooral goed informeren over de dosis. Vriend en ik hadden dit niet gedaan (dom) en onverwacht veel en veel te veel genomen (600mg). Begon leuk met tintelingen en aanrakingen waren fijn, totdat ik black out ging en mijn vriend de hele nacht wakker lag om te kotsen. Ik kon niet op mn benen staan, viel steeds flauw, beide hallucineerden we nog 3 dagen lang. Niet kunnen slapen, niet kunnen eten voor een week lang. Geheugenverlies, kan me verder niks herinneren van die avond. Paniekaanvallen er aan over gehouden door al aanleg depressie. Lekker dan.

    Door Kim op 21 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na meerdere keren XTC gebruikt te hebben, wat steeds minder leuk werd, heb ik gister samen met 5 vrienden tijdens koningsnacht in Groningen voor het eerst 4F gebruikt. Zelf 190cm en 85kg (22 man). Om 12 uur allen een capsule van 170mg ingenomen. Tegen verwachting kickte de 4F al na 20 minuten in, in tegenstelling tot XTC dat soms een uur bij mij duurt. De eerste 3 uur zo nu en dan tintelingen over mijn hele lichaam. Veel gepraat en gedanst. Rond 3 uur begonnen de tintelingen af te nemen, maar heel af en toe kwamen ze nog terug. Om 5 uur was het feest afgelopen en rond die tijd begon ik ook spierpijn te voelen dus een perfecte timing. Slapen kon ik echter pas rond 9 uur. Ik heb van 9 tot 4 geslapen en ben daarbij 2x wakker geworden.

    Overall, vond ik het prettiger dan XTC, omdat ik niet hoef na te denken of en wanneer ik moet bijpakken. Daarnaast kon ik de tintelingen erg waarderen, die ik bij de laatste keren XTC niet echt meer gehad heb. Ik heb alleen in het eerste uur veel gezweet, daarna viel het wel mee. De afbouw was ook een stuk plezieriger dan XTC. Wanneer XTC uitwerkt voel ik mij meteen chagrijnig en moe terwijl dit bij 4F niet het geval was. Dit zal natuurlijk komen door de stoffen die in 4F zitten.

    Ik raad 4F zeker aan, maar denk daarbij wel dat er nog niet veel bekend is over de schade die het kan aanbrengen aan je lichaam.

    Sterke punten
    Werkt snel in

    Bouwt rustig op en ook weer af

    Je blijft helder t.o.v. XTC

    Behalve grote pupillen, blijf je er normaal uit zien

    Veel energie en met vlagen tintelingen over je hele lichaam

    Zwakke punten
    In slaap komen is lastig

    Weinig over bekend.

    Nare verhalen op het internet over hersenbloedingen etc.

    Door Jasper op 28 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Om lang door te gaan op feesten heb ik al vaak MDMA gebruikt. Maar omdat ik er altijd een zombiegevoel van kreeg de rest van de week plus het feit dat er veel mee gerommeld word, overgestapt op 4FMP

    4FMP geeft niet zo'n crash als MDMA. Ik heb een capsule genomen van 150mg en ik ging de hele avond lekker! Niemand kan iets aan me zien, ik voelde me alleen heel scherp en ik had energie voor 10. Doordat het erg veel enerie geeft kan je misschien wat lastiger in slaap komen. Hou daar rekening mee. Wanneer je een capsule later op de avond pakt kun je er wel van wakker liggen.

    Het mooiste van alles is ook nog dat het helemaal niet duur is en dat het makkelijk op internet te bestellen is. Ik heb het zelf besteld op partychem. com. De volgende dag had ik het in huis.

    Sterke punten
    - Erg veel energie
    - Super scherp
    - Heldere klanken
    - Makkelijk met praten naar anderen

    Zwakke punten
    - Niet te gek doseren i.v.m. wakker liggen

    Door Joris op 3 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet doen mensen! Het kan een hersenbloeding veroorzaken. Ik heb dit van dichtbij meegemaakt. Gelukkig is de betreffende persoon niet overleden maar het was kantje boord.

    Zwakke punten
    Zeer gevaarlijk. Zie de nieuwsberichten via Google.

    Door Nuchter op 12 maart 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onlangs een behoorlijk heftige ervaring gehad met 4fmp. We waren met z'n 3'en dat is even belangrijk voor t verhaal. Ik ben 24, man, en 71kg

    We waren al twee dagen stevig aan het blowen, dus op de avond van de tweede dag waren we een beetje aan het inkakken. Een van mn maten had nog 2 goeie pilletjes xtc liggen en 1 pilletje 4fmp. Niemand van ons had nog fmp geprobeerd dus die lieten we even liggen en begonnen met ieder een halfje xtc. Ik ben net wat ouder en rustiger dus ik voelde de X amper binnenkomen, na twee uur wilden zij naar buiten en daar was het zo koud dat ze een beetje terug kwamen op mijn niveau (amper effect, klein beetje knuffelig).
    Terug thuis besloten om mij de 4fmp te geven omdat ik nog nauwelijks iets gevoeld had, zij zouden het laatste restje x nemen en doorblowen. Afijn, pilletje ingeslikt met wat water (heel gemakkelijk overigens, geen nare smaak), en wachten.

    23.00
    Wat volgde was een onwijs sterke combinatie van xtc en 4fmp die twee dagen zou duren. De eerste vier uur waren belachelijk, alsof ik helemaal strak stond van een halve gram speed. Knetterhard staan dansen in de woonkamer met muziek op volume burenruzie. Malende kaken, en moeite met ademhalen vanwege de fysieke inspanning van het dansen.

    03.00 De twee anderen hadden stevig zitten blowen en zitten gamen. Ze waren lacherig, slaperig en knuffelig. Nog een tijdje op de bank gezeten en daarna naar bed gegaan. Ik stond nog steeds strak, de vibe in de kamer was wat gaan liggen maar ik was nog steeds moeilijk actief, hele tijd bewegen en kleine dansjes maken, rondlopen in het huis, om het half uur pissen, zeker een liter liter water per uur op.

    05.00 Anderen liggen op bed te slapen. Probeer zelf te slapen, lukt totaal niet, hele diepe ademteugen, nog steeds veel naar de wc.

    07.00 Twee uur in bed gelegen zonder een oog dicht te doen. Terug de woonkamer ingegaan, beetje gebanjerd, wat kleine hapjes gegeten (halve koekjes etc), telefoon gepakt en tijd verdreven. Nog steeds moeizaam en zwaar ademhalen soms, veel kleine bewegingen, lichtelijk trillende handen.

    11.00 Anderen worden wakker, ik nog steeds tijd aan het verdrijven. Beginnen weer met blowen, kan ik totaal niet handelen dus ook niet gedaan.

    16.00 Paar nieuwe mensen komen binnen, even boodschapjes gedaan, naar buiten geweest. Nog steeds af en toe moeite met ademhalen maar voor 80% helder en 100% wakker.

    18.00 Begin van de nieuwe avond, al ruim 36 uur niet geslapen en klaarwakker. Beginnen weer met drinken, blowen en een flinke plak spacebrownie.

    21.00 Rest is knettertje stoned. Spacebrownies + enkele joints de neus. Ik ben totaal niet stoned. 5 bier op. Begin ietwat in te zakken maar val niet in slaap.

    00.30 Idee opgevat om te gaan stappen. Naar de stad gegaan, aan het pils. Ik ben niet stoned maar wel weer helemaal gezellig. Nu de energie vibe weer hoger ligt kan ik er in mee.

    05.00 Hele nacht gestapt, terug naar huis van totale stranger (nog in staat om vrouwen te versieren? Bizar)

    Eindstand na 2.5 dag wakker zijn:
    Geconsumeerd:
    3g Wiet
    Plak spacecake
    2 glazen champagne
    2 speciaalbier
    15 bier
    Meerdere shots?
    Meerdere mixjes (gin-tonic, wodka-alles)
    1/2 xtc
    1 pil 4fmp

    Ruim 60 uur niet geslapen. Aan het einde behoorlijk van de kaart, maar rustig en aanspreekbaar, in staat om 15 minuten te fietsen en nog twee uur te spenderen met een meisje voordat ik eindelijk in slaap viel. Nog maar zelden zo'n heftige ervaring gehad van zo'n klein pilletje.

    Nu. 4 hele dagen nadat ik de 4fmp slikte heb ik af en toe nog steeds last van wat knarsen met de tanden, ben ik energieker dan normaal en denk ik aan dingen waar ik normaal niet zo snel mee bezig zou zijn.

    Dit is mijn enige ervaring met 4fmp, de rest had ik al in zeer ruime mate achter de kiezen. Ik heb geen idee op welke reserves ik gedraaid heb en of er nog een crash komt (al wel heerlijk geslapen), maar ik denk van niet.

    Advies: leuk spul, maar kijk heel erg uit met onervaren gebruikers en slikken in combinaties.

    Sterke punten
    - Middelzwaar opwekkend middel
    - Energieke high
    - Geen crash

    Zwakke punten
    - Bijzonder zware slapeloosheid
    - Onbetrouwbare resultaten in combinatie met andere substanties

    Door C.J. op 1 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een leuke avond gehad, maar al de hele week moeite met concentratie, hoofdpijn, moeilijk op woorden komen. Als ik er eenmaal op Ben gekomen dan zit het er weer maar echt met heel veel dingen dat ik gewoon echt moet gaan graven om op een woord te komen. Dingen zoals Smaug (LOTR draak), Thailand. Gewoon algemeen bekende woorden die gewoon ff weg zijn...

    Echt geen aanrader!

    Sterke punten
    Voelt je zelfverzekerd en vrolijk.

    Zwakke punten
    Geroosterd brein
    Concentratie
    Hoofdpijn
    Woorden kwijt

    Door Jay op 24 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben vaker XTC en MDMA gebruikt, dit wordt de tweede keer 4F in pilvorm.
    Setting: bungalow met open haard, 2 matrassen ervoor en een hoop kussens, hardstyle aan en hond mee.

    18 uur: we nemen allebei een halfje, goed gegeten van te voren en hebben fruit voor tussendoor en water + sap klaarstaan. Na circa een half uur voelt mijn vriend tintelingen in zijn nek, armen en benen en ik krijg uitrek momenten na een uurtje. Allebei zijn we helder en scherp, gaan een aftermovie kijken waarvan we allebei kippenvel krijgen en de muziek en lazers zijn erg mooi. Daarna kijken we vakantiefoto's van afgelopen jaren en zijn heerlijk aan het kletsen over van alles en nog wat.

    2030 uur: Nog steeds lekker in een rush, helder en scherp en ontzettend praterig. Af en toe denken we dat we er uit gaan, maar dan roken we een sigaret en gaan we weer lekker met tintelingen over ons lichaam. Vooral op je hoofd gekriebelt worden en in je nek geeft je tintels overal. De tijd gaat als normaal, niet zoals bij M of XtC als een malle.

    22.45 uur: We worden allebei vrij helder, maar ineens slaat ie in als een bom, we zitten loom op de grond op ons matras naar de vlammetjes in de open haard te kijken, enorm chill. Net als bij M of XtC zitten we lekker te "zuchten", diep ademhalen is dan erg fijn. We kijken nog een stuk van Project One en worden dan weer praterig en gaan van alles foto's maken, ook de hond is enorm lief en knuffelig en zacht.

    23.30 uur: tussendoor al een aantal keren gedacht bij te pakken maar aangezien ik nogal aan het "weg"zuchten ben pakken we pas een half uur later bij. Nog steeds tintelingen bij aanraking.

    00.15 uur: we pakken allebei een halfje, mijn vriend is er al een tijdje uit, ik was nog erg chill. Nu valt ie in als een bom, we zijn heerlijk sloom, praten over vanalles, de diepste gevoelens, vroeger en wat we willen nog in ons leven. Echte praatkick. Roken is erg lekker want dan gaan we net een tikje harder lijkt het wel.

    04.00 uur Geen idee waar de tijd is gebleven, we kletsen nog steeds, het haardje brand nog en we zijn erg chill op ons matras voor de haard. Tegen elkaar hangen, kriebelen en wat zoenen is erg fijn. Zeker een uur later ga ik weer enorm hard, ik word voor een minuut of 10 ff misselijk. Eet wat meloen en voel me daarna wel weer ok. Kan zijn dat mijn maag zo leeg en hongerig is. Eten en drinken lukt prima, geen gekke rare smaken of plakkerig of kruimelig. Dropjes gaan er goed in, kwark, banaan en meloen ook.

    05.30 uur: Het verbaasd ons dat we nog steeds zo ontzettend lekker gaan, mijn vriend heeft intussen een derde halve gepakt en is nog heerlijk chill. En ergens ver na zessen besluiten we ons bed maar eens op te zoeken, het wordt bijna licht buiten.

    11.30 uur: klaar wakker, zomaar ineens en kan niet meer slapen. Mijn vriend heeft heel licht geslapen en is vaak wakker geweest. Ik heb vlak voor naar bed gaan een "doorslaper" genomen. Eenmaal wakker is echt wakker, dat is wel balen.
    We voelen ons redelijk brak, meer omdat we de nacht hebben overgeslagen.

    Het ligt eraan in welke setting je bent, wij waren voornamelijk erg chill en praterig. De 4F vinden we fijner dan de keiharde rush die M en XtC geeft. Ook dan pakken we elke keer halfjes...

    Sterke punten
    scherp en helder
    zin om te dansen en te bewegen
    loom gevoel in armen en benen (chill)
    tintelingen in armen, benen en nek/hoofd
    open en sociaal, praatkick
    alles is lief en aaibaar
    heerlijke bodyrush
    lange duur, 2 halfjes duurt ruim 10 uur

    Zwakke punten
    enorm zweten (vinden we beide niet erg)
    soms druk op je hoofd (geen hoofdpijn)
    spierpijn, brak
    lichte slaap, tussendoor veel wakker

    Door sharon op 12 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb veel ervaring met allerlei soorten als lsd en xtc, dus durfde ik dit wel aan.
    Lichte dosering genomen, maar weinig werking.
    Slapeloze saaie nacht en de hele dag hoofdpijn en erg brak gevoel, stukken meer dan xtc.
    Ik doe dit nooit meer en zit nog met 9 stuks, niemand wil ik ze aanbieden, dus in de chemische bak!
    Kon je nog maar lsd krijgen, dat is het summum vind ik.

    Sterke punten
    geen enkele.

    Zwakke punten
    werkt vrijwel niet, slapeloosheid, hoofdpijn.

    Door Rob op 7 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal,

    Ik had al een keer xtc gebruikt (kwartje). Ik had geen nare bijwerkingen en zat helemaal in de muziek. Ik zag er alleen echt niet uit en had nog lang last van grote ogen. Een vriendin raadde mij 4fmp aan omdat je dan niet zo leip wordt en je je wat helderder in je hoofd voelt. Ik wilde het eerst op een feest bij iemand thuis gebruiken om te proberen. Ik had namelijk wat verschillende verhalen gehoord/gelezen.

    Een vriendin van me nam ook. We hadden een capsule met een dosering van ong 150mg. Mijn vriendin is een stuk kleiner (1.58m) en lichter dan ik (1.75m). Zij reageerde er eens stuk heftiger op dan ik. Ze werd druk en ging heel veel praten en werd heel vrolijk. Bij haar kwam het na ongeveer een halfuur opzetten en bij mij een uur. Ik voelde steeds van die tintelingen in m'n nek, had zin om te dansen en wilde iedereen knuffelen. Toch kon ik heel goed 'normaal' doen en zag je niks aan me als ik even ging zitten. Op een gegeven moment zat ik lekker in de muziek, ik voelde de muziek dreunen in mijn lichaam. Ik kon prima rustig gaan zitten en kletsen met mensen maar ook een lichtelijk euforisch gevoel krijgen als ik begon te dansen.

    Ik denk dat het gevaar bij deze drug is dat je je zo helder voelt dat je gemakkelijker bij neemt wat kan leiden tot een te hoge dosis.

    Sterke punten
    - meer controle dan bij xtc
    - niet brak
    - geen grote ogen
    - meerdere moods, ligt eraan wat je aan het doen bent: blij/vrolijk, energiek, rustige roes
    - niet zo heftig als xtc


    Zwakke punten
    - drink er geen alcohol bij
    - met capsule kan je de dosering niet verdelen
    - hartkloppingen (TIP: zodra je dit krijgt probeer dan even een momentje te relaxen en focus op een rustige ademhaling. Bij mij verdwenen de kloppingen na een paar sec.)
    - tandenknarsen (kauwgom helpt beetje)

    Door anoniem op 23 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In juli op een dagfestival voor het eerst 4-FMP gebruikt. Ik had al ervaring met XTC, maar begon steeds meer afkeer te krijgen van de enorme kater nadien en de leuke avond woog hier niet meer tegenop. We hadden de 4-FMP in poedervorm in capsules gestopt, de exacte dosering weet ik niet. Maar ik denk dat ik qua dosering op het gemiddelde zat (+/- 130-140 mg)

    Om 19.00 de capsule ingenomen na een maaltijd en na een half uur begon het te werken. Ik voelde de energie heel langzaam opkomen en de zin om te dansen name toe en de muziek klinkt heel fijn. Je voelt je over het algeheel superchill. Niet het effect van een pil die inslaat en die met vlagen komt opzetten, maar het effect bouwt zich heel geleidelijk op en wordt steeds iets meer. Je wordt vrolijk en krijgt hele lichte tintelingen in je hele lijf. Ik heb het de hele avond op de begindosis volgehouden en had ook echt geen behoefte om nog bij te nemen. De hele avond energie voor 10 gehad en me geen moment vervelend gevoeld. Net zo van de muziek kunnen genieten als met XTC. Weliswaar niet van de golven met tintelingen ervaren, maar wel van de momentjes met de oogjes dicht en handen omhoog. Om 2.00 was het feest afgelopen, maar zelfs toen nog energie genoeg. Het bekende probleem met het gaan slapen speelde bij mij ook, maar uiteindelijk toch nog een paar uurtjes kunnen maken. De volgende een licht brak gevoel in de zin van spierpijn en licht in het hoofd, maar meer ook niet.

    Ik heb na deze ervaring totaal geen behoefte meer om XTC te gaan gebruiken. Het opgejaagde gevoel, het inklappen van de pil, er niet uitzien, de enorme kater... Het begon mij allemaal steeds meer tegen te staan. Ook opvallend was dat je de mensen die 4-FMP gebruikt hadden er zo uit kon halen. Die liepen aan het einde nog fris en fruitig rond en de gezichten met XTC kon je er zo uithalen. Man, man, man... je ziet er dan echt niet uit.
    In een aantal reviews lees ik ook slechte ervaringen. Ik wil deze drug niet verheerlijken, maar ik denk dat bij het juiste gebruik de nadelige effecten erg meevallen. Ik lees ook verhalen van mensen die overdoseren of iedere keer weer bijnemen en dan is het ook vragen om problemen.

    Sterke punten
    - Scherp en helder blijven
    - Normaal eruit blijven zien
    - Geeft veel energie
    - Geeft een lekkere rush

    Zwakke punten
    - Slecht slapen
    - Lichte kater, maar in mijn ogen niet noemenswaardig. Na een paar biertjes kan ik mij de volgende dag veel slechter voelen.

    Door JT op 15 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben samen 1 pil (geel tabletje) gedeeld op aanraden van een betrouwbaar overkomende party gast. No guts no glory dus geprobeerd. Absoluut succesvol. Mijn lief ca 70 kilo sport monster ontspande helemaal prima en reageerde helder en alert. Zij had er gewoon meer zin in om de ŗ ond gezellig te rekken. Ik, 87 kilo, merkte eigenlijk weinig ( denk ik) maar ben van huis uit een rustige stabiele figuur die moeilijk uit de rails te krijgen is. Maar nu: de gele Jumbo Hallo tablet is gebaseerd 4-Fmt. Dit middel staat (nog) niet op de zwarte lijst en is gewoon verkrijgbaar als losse poeder. Echter is een kant en klaar tablet heel veel handiger. Echter, wie weet waar of hoe je een paar van deze Jumbo's kan verkrijgen? Daar hoeft toch niet zo spastisch over te worden gedaan? Wie laat het ons weten?
    Steven & Carole

    Sterke punten
    Tintelend gevoel
    Helder denkend
    Geen nasleep de volgende dag

    Zwakke punten
    Waar te verkrijgen

    Door Steven op 6 november 2016 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De afgelopen twee jaar gebruik ik 4FMP sporadisch tijdens feestjes. XTC en MDMA vind ik persoonlijk iets te heftig dus dit middel leek mij een goed alternatief.

    Als ik het gebruikt heb, voel ik na een half uur tot drie kwartier de effecten opkomen. De overgang vind ik heel mild en de eerste tekenen dat het begint te werken zijn bij mij het gevoel te hebben op een wolkje te lopen, heel veel te willen praten en me over het algemeen heel chill voelen.

    Ik heb 4FMP in vloeibare vorm, capsules en pilvorm gehad en geef de voorkeur aan de pillen. De vloeibare vorm vind ik het minst fijn, omdat deze nooit hetzelfde effect heeft gegeven (ook bij omgeving) en daardoor minder voorspelbaar is. Capsules zijn prima als je graag de hele dosis voor de avond in een keer wilt nemen, maar pillen vind ik het fijnste omdat deze makkelijker te doseren zijn.

    Het is mij opgevallen dat ik net zo goed met een halve 4FMP pil kan beginnen dan meteen met een hele. De effecten zijn iets milder, maar duidelijk voelbaar en daarnaast is het natuurlijk wel zo fijn om de dosis te kunnen verspreiden over de avond mocht de eerste helft uitwerken. Je kunt er ook voor kiezen om het bij dit halve pilletje te houden, dan slaap je ook beter. Door het gebruik van een pil (van in totaal 170 mg) te verspreiden, voel je ook niet de behoefte om meer te gebruiken.

    Het is echt niet aan te raden om meer dan een pil te gebruiken op een dag of avond. Als ik hier de ervaring van anderen lees, valt me op dat de mensen die dat wel doen zich vaak slecht gaan voelen. De keer dat ik overmoedig was en besloot nog een halve pil bij te nemen na al een hele te hebben gehad, voelde ik me ook slecht. Ik voelde me onrustig, kreeg hoofdpijn en werd misselijk. Het is ook zeker niet aan te raden om 4FMP te combineren met andere drugs. Ook dan kun je onlekker worden.

    Als ik anderen mag adviseren over het gebruik van 4FMP... het beste is natuurlijk om helemaal geen drugs te gebruiken. Mocht je dit toch willen: laat je drugs testen, gebruik niet meer dan een pil (170 mg) op een dag/avond, verdeel de dosis over de avond (bijv. 2 keer een halve) combineer niet met andere drugs, verwacht geen XTC effect, drink voldoende (niet teveel), probeer na gebruik iets kleins te eten en gebruik het middel niet vaker dan een keer per twee/drie maanden. Kortom: gebruik je verstand!

    Sterke punten
    Effecten zijn mild (niet waus)
    Blij en energiek gevoel (veel praten en dansen)
    Geen dip na gebruik (persoonlijk)
    Je blijft er normaal uitzien
    Scherper dan met andere drugs (geen hallucinaties)

    Zwakke punten
    Gevaarlijk bij te hoge dosis
    Weinig bekend over de risico's
    Je kunt er overmoedig van worden (ken je grenzen)

    Door Anoniem op 3 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maatje van me nam eerste cap gelijk op feestje met wat water voelde er eerst niet zoveel van dus even buiten gestaan en sigaretje gerookt.

    Toen we weer naar binnen gingen voelde hij hem rustig opkomen.
    Paar uurtjes gedanst en toen nam hij de 2e zelfde. Verhaal als de eerste duurde een tijdje voor hij wat voelde denk aan 1.5 uur.

    Naarmate de tijd wat verstreek nam hij zijn 3e cap in wat een totaal dossis is van 600mg.
    Het duurde maar net even voordat hij gigantische kramp in Zijn benen/kuit begon te krijgen en gigantisch met zijn kaken begon te klemmen en zweten als een idioot.

    Toen we weg gingen begon hij te hallucioneren en zag dingen die er niet waren duurde niet lang tot hij stond over te geven.

    2 dagen lang last gehad van klemmende kaken en verrot gevoel in het lichaam vooral in de spieren

    Sterke punten
    Energiek gevoel
    Zin om te dansen
    Je word opener en sociaaler

    Zwakke punten
    Rare stof ivm dat het een research Chemical is

    Niet veel over bekend

    Herdoseren kan/is gevaarlijk met 4f

    Door Willem op 31 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek 4-FMP

Schrijf je eigen review over 4-FMP



DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.