2CB Review: 2cb

 • Lengte 1.83
  Vorm pil
  Sterkte geen idee
  Gewicht ongeveer 75-80 kilo

  Ik had er al eerder van gehoord en wou het graag een keer doen maar niemand die het mooie goedje in handen kon krijgen. Tot ik het er met een klasgenootje over had.

  Aan het einde van de week was ik van school onderweg naar huis met 5 stuks op zak, voor mijn vrienden en ik. De avond kwam dichterbij en iedereen kwam naar x der huis om het eens te proberen. We moesten nog even wachten op x tot ze haar eten op had zodat ze een kleine bodem had.
  22.00
  Iedereen neemt 1 pilletje met als vorm een rood armani'tje
  22.30
  Het stofje begon langzamerhand zijn werk te doen en mertke een licht vaag gevoel in mn hoofd maar voor de rest nog weinig effect.
  23.00
  De eerste visuele effecten begonnen op te komen een ik ervaarde een vage bodyload, niet echt vervelend maar een beetje ongemakkelijk zogezegd. Kleuren werden ietsie intens maar als nog viel het mee.
  00.00
  Het zat er bij iedereen lekker in en we besloten een wandeling te maken met de honden, echter heeft het een half uur geduurd omdat iedereen als een klein kind zat te brullen. Als of de kamer was gevuld met adhd patiŽnten wat overigens erg grappig was
  ??.??
  Eenmaal thuis na de wandeling besloten we een blowtje te roken om het effect weer iets op te krikken en dit werkte zeker goed. Eenmaal terug na het roken begonnen de muren en gordijnen weer iets te golven, roze en groen wazen kropen weer gezellig over de muren en schaduwen.
  Toen besloten we netflix aan te zetten en god o god wat waren wij verbaasd over de tv,3D TV ZONDER BRIL!? alle schermen leken 3d te zijn, als of je in de tv kon kijken. Ook was muziek super fijn om te horen en het leek er op als of de muziek dieper in je hoofd komt als normaal om het zo maar te beschrijven. Ook leek de vacht van x der hond constant te bewegen. Langzamerhand begonnen de effecten geleidelijk te zakken en tot slot heerlijk geslapen.

  Al met al had ik het wat heftiger verwacht. Truffels vond ik zeker heftiger als 2cb, maar het is zeker een leuk stofje en de volgende keer maar eens iets meer nemen.

  Sterke punten
  *Heel kleurrijk
  *Goed sturbaar
  *Je blijft niet hangen in nare gedachten
  *geen kater of dip

  Zwakke punten
  *Vage bodyload
  *Iets te korte duur naar mijn mening

  Door Gerard op 20 september 2017

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 2CB Reviews over 2CB

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 2CB
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.