• Hoi mensen! Vorige week op dreamfields had ik mijn eerste ervaring met 4fmp, ik kreeg het via een vriendin en wist dus ook al wat de effecten waren. Ik heb hiervoor alleen nog maar xtc gebruikt, maar daar word ik vaak té vaag van. (Ik gebruik dan in totaal 2 pillen op een dag, verdeelt in kwartjes) Daarom leek 4fmp mij wel ideaal, omdat ik wel een beetje vaag wil worden, maar niet teveel.

    Dus ik kom om 3 uur aan op het festival en om half 4 ging ik samen met die vriendin een hele 4f nemen. Volgens haar heeft het geen zin om kwartjes te nemen. Prima. Pas na anderhalf uur sloeg de pil in. Ik voelde eerst tintelingen in m'n benen en dat verspreidde zich langzaam over de rest van mijn lichaam. Geweldig gevoel! Ik werd extreem gelukkig, maar niet te vaag. Een uur later stond ik keihard uit mn plaat te gaan, dus ik zweette me kapot. Maar ik had het niet warm en had overal kippenvel. Heel raar, maar niet verkeerd. Je kunt ook gewoon non-stop blijven hakken! Om half 9 's avonds voelde ik de effecten minder worden, dus nam ik een kwartje xtc, omdat een vriendin van mij dat aanraadde en ik had wel zin om de laatste paar uurtjes extra vaag te zijn. En dat heb ik geweten! Ben nog nooit zo hard gegaan op een kwartje xtc! Werd wel ineens misselijk en moest overgeven, maar dat kwam omdat ik teveel water had gedronken. Heb ook tot 7 uur 's ochtends gigantische pupillen gehad en kon niet slapen, maar het was het waard!

    Afgelopen zaterdag heb ik op dominator 2 4fmp op, dat ging super! Kon non-stop blijven hakken, werd niet te vaag, ik vond iedereen geweldig en heb enorm veel nieuwe vrienden gemaakt. Kon alleen weer niet slapen, maar een kleinigheidje hou je toch ?

    Sterke punten
    •Gelukkig en knuffelig gevoel, maar niet te vaag.
    •Je hebt grenzeloos energie.
    •Geniaal in combinatie met xtc
    •kippenvel en tintelingen die geweldig aanvoelen.

    Zwakke punten
    •soms misselijk tijdens het gebruiken
    •de dagen erna een raar gevoel in mijn maag en misselijk, niet overgegeven.
    •niet meer kunnen slapen.
    •soms gigantische praatkick wanneer het niet uitkomt.

    Door Ketamientje op 18 juli 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb afgelopen week voor het eerst 4-fmp genomen. Ik nam 2x100mg, 3 kwartier later voelde ik het eerste effect, en 10 minuten daarna had ik de ergste hoofdpijn die ik ooit heb gehad. Dat breidde zich als snel uit naar de buik en het hart. Werkelijk totaal ondraaglijke pijn, en ik was zo van de wereld dat een paracetamol nemen zelfs niet lukte.

    Met behulp van anderen ben ik bij het ziekenhuis gekomen en heb daar 18 uur aan de hartbewaking gelegen. Mijn bloeddruk zat tussen 150 en 200, mijn hartslag was niet in orde. Uit het onderzoek kwam dat mijn kransslagaders verkrampt waren, wat had geleid tot zuurstoftekort en afsterven van hartcellen. Al met al houd ik er waarschijnlijk geen blijvende schade aan over, maar volgens de artsen had het slechter af kunnen lopen.

    Dus. Als je overweegt om 4-fmp eens te proberen, dan is mijn advies: niet doen.

    Toevoeging 01/08/2016
    Ik heb mijn resterende capsules laten testen bij de GGD en er blijkt inderdaad zuiver 4-fmp in te zitten, 81 mg per capsule. De totale dosis was dus ca 160mg

    Verder heb ik al 2,5 week continu nek- en hoofdpijn. Aanvankelijk was zelfs Ibuprofen icm Oxycodon niet voldoende om de pijn weg te nemen. Na negen dagen nam dit af, en inmiddels zit ik alleen nog op paracetamol. Kortom een lange en pijnlijke kater.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    levensgevaarlijk
    werkt te lang door

    Door Jacob op 17 juli 2016 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gister op een festival voor het eerst 4fmp gebruikt. Ik ben niet zo ervaren met andere drugs. 2 jaar terug heb ik tot tweemaal toe xtc geprobeerd, dit beviel mij niet helemaal goed. De xtc komt te hard binnen en ik werd er heel loom en ondertussen ook angstig van omdat ik geen controle had over de intensiteit (ondanks lagere doseringen).

    Ik raakte daardoor toch geïnteresseerd in 4fmp, omdat de effecten minder heftig zouden zijn. Vlak voor t festival werd ik flink verkouden. Was op de dag zelf wel brak maar het ging wel. Even wat rondgelopen en nog wat gegeten en wat alcohol gedronken. Om 17.00 uur was mijn eten gezakt en nam ik +- 1/3 van een pil van 220mg, meer durfde ik nog niet. Ik ging met een vriendin wat rondlopen op het terrein en na een half uurtje merkte ik dat mijn benen niet meer vermoeid aanvoelde. Bij een bepaalde stage hoorde ik lekkere muziek en begon ik te dansen, voelde me ook wat meer happy worden maar niet zo heftig als met xtc.

    Ik liep door en voelde me lekker, lekker gedanst. Wel begon ik een onwijs droge mond te krijgen. Kleine slokjes water raketjes lolly's kauwgom, niks hielp voor lang. Goed dat neem je voor lief. Daarna voelde ik weer wat vermoeidheid opkomen en wou ik zitten. Van zitten werd ik toch wat onrustig dus toch maar staan toch maar zitten nee toch maar staan. Wandelen voelde het fijnste. Door die onrust viel het happy gevoel ook een beetje weg. dit is inmiddels 2 uur later. Ik nam nog een kwartje om 19.00 uur. Ik ervaarde hetzelfde als eerst. Iets meer energie, iets meer happy. Lopen was nog steeds het leukst! Geen misselijkheid, geen paniek niks. dit keer wel een onwijze praatkick, waar m'n vriendengroep niet zo van was. Dus heb ik lekker met anderen zitten kletsen.

    Ook weer na 2 uurtjes verdween het gevoel. Weer een kwartje genomen. Het begon al donkerder te worden en op een of andere manier werd de muziek wat beter (vond t een beetje te techno naar mijn smaak) en genoot ik van het dansen. Ik voelde me nu heel spacy, maar op een superfijne manier. Lekker gedanst met mijn ogen dicht. Ik merkte dat ik wel wat spanning op m'n kaken begon te voelen en hoorde ook dat m'n ogen en pupillen groot waren. Alles verder super rustig en relaxed precies wat ik in eerste instantie van xtc verwachtte.

    Bij de eindshow was ik echt op mijn piek! Ik genoot er zo van en had kippenvel over mijn hele lichaam. Ik voelde me zo heerlijk en wou dat het niet voorbij was!

    Ik ben zeker van plan dit weer te gebruiken op een festival. Volgende keer misschien een halve pil de eerste keer. Wauw!

    Bij thuiskomst wel onrustig geslapen. Vandaag af en toe wat last van een onrustig gevoel in mijn lijf en vooral vermoeid. Kon verder gewoon eten en had geen hoofdpijn.

    Sterke punten
    - geen misselijkheid
    - komt heel rustig op
    - genoeg controle
    - heerlijk liefdesgevoel
    - veel energie
    - kon gewoon plassen

    Zwakke punten
    geen!!

    Door Onervaren op 10 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gisteren heb ik voor het eerst 4fmp gebruikt met vrienden op een festival. Daarvoor alleen xtc gebruikt. Als je xtc verwacht valt dit tegen, je kan het echt zien als xtc Light. Het heeft dezelfde gewenste effecten, alleen werkte het liefdevolle happy gevoel maar 3 uurtjes. Ik had echter bakken vol energie, kon niet ophouden met dansen, maar niet onrustig ofzo. Met xtc keer ik in mezelf en wil ik niet teveel drukte. Dus zeker fijner dit! En lekker iedereens oren af praten! het komt ook heel geleidelijk op, waardoor het je niet overvalt. Ook een groot voordeel vind ik dat je minder negatieve effecten hebt. Geen grote pupillen, minder trekjes en gespannen kaken (dit begon sws pas na een paar uur). Je kan gewoon met dit spul op gaan winkelen. En toch gebeurd er genoeg! Geniale uitvinding!

    Het enige nadeel is dat ik niet kon slapen. Ik was na het festival nog super druk en onrustig. Had rond half 6 savonds 1x 150 mg genomen en kon pas rond half 5 snachts in slaap vallen, heb ongeveer 2u geslapen en toen pas de volgende nacht weer. Behalve dat ik moet was verder nog 0 kater. Van mijn vrienden had 1 hier ook last van, de rest niet.

    Sterke punten
    Lekkere tintelingen
    Veel energie
    Open en graag willen praten
    Willen dansen
    Niet helemaal waus
    Lekker happy!

    Zwakke punten
    Niet kunnen slapen
    Duurt eventjes voordat het werkt (uurtje ongeveer)

    Door Joanne op 10 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vannacht vrouw overleden aan 4-FMP ondanks opname in ziekenhuis.

    Zwakke punten
    Dood ten gevolg

    Door eerste dode op 10 juli 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze drug heeft voor een zeer krachtige trip gezorgd, ik ben veel te weten gekomen over mijzelf en het universum. Gedurende de trip heb ik andere werelden bezocht en gecommuniceerd met hun bevolking. Wat ik naderhand besefte was dat deze "aliëns" eigenlijk mijn onderbewustzijn was. Ik heb dus alle geheimen binnen in mij ontdekt en ben nu een verlicht mens. De reden van het leven is een stuk duidelijker gemaakt en ik geniet veel meer van de wereld rondom ons.

    Sterke punten
    - Zware trip
    - Duurt niet te lang
    - Geen lichamelijke klachten naderhand
    - Te vinden in het plaatselijke bos
    - Werkelijk elke paddenstoel die je vind kan je eten
    - Geschikt voor kinderen

    Zwakke punten
    - Smerig
    - Ziet er niet appetijtelijk uit
    - Deze review is echt niet te vertrouwen

    Deze review moet met een korreltje zout (zo'n 3 miljard) genomen worden, de drug trouwens ook

    Door Maxima op 6 juli 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Even mezelf omschrijven, man, 176cm en 68kg.
    Na redelijk wat research, zoals ik bij elke drug doe, leek dit me wel wat, aangezien mijn ervaringen met xtc en lsd positief tot geweldig waren. Ik las vooral dat het meer controleerbaar was dan LSD en afhankelijk van je dosis, lage-medium dosis meer richting xtc ging en hoe hoger de dosis, het hallucinogene meer de bovenhand zou nemen. Dus ik er klaar voor, de dosis was 17mg in pilvorm. Dus ik kon aannemen dat het zowat een light lsd tripje ging worden. Van het xtc gevoel, heb ik indd het minst gevoeld, 40min na inname begonnen de eerste effectjes, eerst was het vrolijke dat de bovenhand nam, contact willen maken met mensen, praten nzo, maar niet van wow ofzo, en uiteindelijk duurde dit max 30min, daarna werd alles vloeiend, typen ging pak moeizamer, alles bewoog, maar enkel bestaande zaken (muren, vloer, bomen,...)die draaierig bewogen, ik nam niets anders waar, dus geen speciaal wereldje met vreemde wezentjes, ook geen trip waarbij ik in mezelf keerde, zoals ik bij lsd wel al had ervaren. Neen het was echt chill, maar ook niet meer dan dat, ben toen zelfs midden in de "trip" (ik kan dit eigenlijk geen trip noemen), naar buiten gegaan en nr mn stamcafé gegaan, mij daar aan de toog gezet en een vodka red bull besteld, praatje gemaakt met mensen die ik oppervlakkig ken, maar toch werd het er niet leuker op, het feit da ik daar redelijk voor mij aan het staren was zonder meer, nee het gaf geen meerwaarde en ben dan maar terug nr huis gewandeld en dan zijn de effectjes meer en meer verdwenen, pakt na totaal van 3.5uurtjes. Wel beetje last van mijn darmen. Dus mijn eerste ervaring met 2cb, was eerder wat teleurstellend, misschien omdat xtc en lsd me gewoon veel meer bieden. Later heb ik nog is genomen, maar samen met GHB, dus 2u na inname ghb (13mg), een 2cb'tje (17mg), het geheel, was pakken zaliger, het was precies of de effecten van ghb werden verlengd, het hallucinogene, stelde niet zo heel veel voor, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door een heerlijk warm gevoel, beetje verdoven, moest wel niet te veel op mn benen gaan staan, want ik voelde me precies rubber en zwevend manneke :p Heb het ook reeds samen met xtc, kratom en Salvia gebruikt, alleen is het wat minnetjes. Wel zeker een aanrader voor zij die als eerste keer lsd ofzo willen nemen, is dit interessant goedje om zachtjes te starten, beter van 2cb naar LSD dan andersom :p

    Sterke punten
    Controleerbaar
    Goed voor de beginneling
    In combi met andere drugs, zeker lekker en aanrader
    Geen slechte na-effecten

    Zwakke punten
    Te zwak op zijn eentje

    Door Umbra op 1 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Had hier gisteren (30/06) review neer getypt rond mijn eerste ervaring met 4-fmp. Toen was het nog niet uitgewerkt en had ik er geen zeer korte en slapeloze nacht opzitten, ook van 11u gisteren buiten 150gr verse ananas, niets kunnen eten en amper gedronken, opzich vind ik het gebrek aan eetlust en drinken geen negatief iets, maar het slapen, alléé was ni veel slapen aan, bleef kei helder wakker, tegen half6 smorgens toch in mn bed gekropen, veel woelen en draaien en koud warm gevoel, voor de rest geen hoofdpijn ofzo, ben dan maar om 8u30 opgestaan, want slapen lukte echt niet. Bij xtc kon ik wel beter slapen, toch vreemd, aangezien xtc intenser is.

    Sterke punten
    Zie eerste review

    Zwakke punten
    Slapeloosheid
    Koud warm gevoel
    Van gans de dag niets (enkel 150gr verse ananas) kunnen eten tot nu alvast, ook drinken ging heel moeizaam.

    Door Umbra op 1 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Over mijn ervaring met lsd zou ik boek kunnen schrijven. Laat ik eerst zeggen, dat ik het op 2j tijd maandelijks eens gebruik. Voordien nam ik wel al magic truffels, wat mij 2 x toch ook heftige trip bezorgd heeft, op randje van bad trip leek me, ik kon niet stoppen met huilen, dan weer wat lachen, maar er passeerde heftige dingen door mn kop, mede door de melangolische muziek (shoegaze), op dat moment geraakte ik niet uit een bepaalde negativiteit . Alleen de smaak, bweikes, zo lang moeten kauwen voor tbeste effect en darmpjes waren ook niet altijd even opgezet met het natuurlijke spul. Dus wou ik LSD eens proberen, uiteindelijk zorgen ze voor dezelfde psychoactiviteit en zijn beide echt gericht op jezelf, ook bij lsd, in meerdere mate zelf ivm magic truffels. Oké eerste keer lsd 220 ug, gekocht van betrouwbaar persoon. Dus voor de eerste maal acid, een redelijk hoge dosis (volgens vele schrijfsels), maar doordat ik het al deels ervaren had met magic truffels, kon dit wel. Setting was thuis, met vriendin (die nuchter bleef) als sitter, 20 min lekker kauwen, kapotsabbelen, gewoon het feit dat ik de vieze smaak van truffels niet meer had, maakt het al aangenamer, filmpje ,opgezet, clockwork orange ;-) oké, de effecten traden sneller op dan bij de truffels, na 30min eerste echt wel lekkere effecten, eerste echte effecten waren enorme lachbuien, tot wenen toe, nog niets spectaculair fzo, gewoon je voelt dat het stofje aan't werken is, de psychedelische effecten er aan gaan komen, en dat gaat niet overweldigend, maar pakt na anderhalf uur, redelijk groot deel vd film deftig kunnen zien, wel meer beleving, en nr het einde vd film, wijkte mn interesses af van wat er zich werkelijk afspeelde, waren de visual effect heftiger en heftiger aan het worden en mn vriendin had muziek opgezet, eerst wat trance, retro house, acid house, ik had precies eeuwige mega grote wegdraaiende smile die ik niet van mn gezicht kreeg, echt heerlijk, maar de muziek nam allesbehalve de overhand, het visuele was vele malen intenser, alles waar ik nr keek bewoog, mn vriendin zé da ik op bepaald moment een halfuur op de sofa gelegen heb en nr 1 punt liggen staren heb, gewoon niks speciaal vr haar mr ik zag precies wezentjes overal, kleine groene mannetjes, waar ik nr lachte en ik zweefde er precies nrtoe :p zelfs nr de wc gaan was een hele belevenis, ik zat enige tijd op wc, er moest niks meer komen, maar de ingang van de wc/badkamer leek een watergordijn of iets dergelijks en uit het tapijtje, dat er lag, daar kwamen allerhande figuurtjes, elfjes noem ik ze, tot leven, die ik toelachte en begroette, ik bevond me de rest vd trip echt in een andere wereld, fantasiewereld, het is bij deze trip vooral het visuele en de fantasie die tot leven kwam, dat de bovenhand nam, niet zo zeer innerlijke zaken die opgehelderd werden, geen zwaar gedoe, maar echt lekker leuk, een wereld die ik wel zie zitten :-) tussen 1.5u na inname en 4u was een klein fantasiewereldje, zonder zorgen, met mega grote glimlach op mn gezicht en heb ik grotendeels op de sofa en stukje op wc beleefd. Daarna wist ik terug meer waar ik was, alles was nog precies vloeiend en ik was echt nog wankel enzo, niet klaar om ff de trap nr beneden te nemen zalk ik zeggen. Wat ik ook nog bekeek, het was allemaal nog zeer intens en alles bewoog nog, staren nr de bomen uit het raam, precies of dwarrelde door de bomen, het was rustgevend allemaal, denk dat dat nog zo'n uur toch geduurd heeft, daarna, kwam ik meer en meer terug met de voetjes op de grond, ging ik in de spiegel kijken, naar mezelf, men kop, van hee jij hoe zie je eruit, mn pupillen waren nog zeer wijd, maar ik kon terug serieuzer gesprek aangaan met mn vriendin, zo al wat vragen hoe zij het beleefd had, of het vreemd was enzo, echt boeiend, het ganse geheel en 0% bad trip, angstig of waarbij ik door het lint ging fzo. Dus net als bij mn andere eerste malen, de juiste dosis lijkt me, ik denk wel, om echt volledig nr binnen te keren in jezelf, echt 100% te trippen en een ander deel van jezelf, u ware ik msschn, te ontdekken, lijkt me een hogere dosis nodig, richting 300-400ug, al hangt veel af vh moment, een zelfde dosis geeft volgende keer msschn totaal andere belevenis en dat is zo, de eerstvolgende keer, was iets minder dan maand na eerste lsd ervaring, heb ik het gedaan bij dezelfde vriendin, maar dan bij haar thuis. En ja het was heftiger, puur omdat het volledig in mij gekeerd was, de trip, ik lag naartschijnt zeker 2u op haar bed, er stond wat shoegaze op (dromerige post-rock, dream pop/metal, avandgarde), zeker niet hard, maar ooh damn hetig was dit. Ik heb net als een keer bij maic truffels, enorm veel emoties getoond, veel gehuild, dan weer dromerig in een wereld die ver weg is van hier, ook veel angstige blikken en verkrampte blikken, zé mn vriendin en echt heel onrustig, ik heb op een bepaald moment mijzelf zien doodgaan, ik was precies op mijn begrafenis ofzoiets, mijn ogen waren gans de tijd ook toe, wat ik eerder nog nooit zo beleefd heb, alles wat er zich afspeelde, vond in mijn onderbewustzijn plaat, echt in mezelf, geen objecten, mensen (mn vriendin), katten, kleuren die er deel van uitmaakten zoals de eerste keer, dit was voor mij zo intens, toen ik deels bij bewustzijn kwam, zo voelde het ook, ik had onbeschrijfelijk gevoel, kan het zelfs niet omschrijven als goed of slecht, het was voor mij iets, waar ik niet in geloofde, heb ik een deel van mezelf begraven, is dit mn 2de leven, ik ben natuurlijk niet dwangmatig opzoek gegaan, maar bij elke trip leer ik iets van mezelf ontdekken en dat is onbetaalbaar, want ik heb fragmenten uit mn verleden en zelfs van voor de geboorte van de persoon die ik hier nu ben zien passeren en dat kan niet anders dan een ander mens van je maken. Soms zeer heftig, dan weer meer ontspannen en je kan lijkt me, echt moeilijk bepalen, ah voila nu wil ik zo trippen, das ook wel het fijne, je geeft de controle tijdelijk uit handen. Hoogste dosering dat ik tot hiertoe genomen heb is 440ug, maar door de setting (goa in bos), het moment, mijn stemming, was deze allesbehalve heftiger, ik ging wel volledig op in de muziek en de felle kleuren, alles bewoog, ik zat precies in een levend schilderij en was zeer fijn, maar was geen echte trip zoals toen bij een vriendin thuis. Dus meer is net persé heftiger, alles hangt mede af door je stemming, de setting, party of thuis, veel volk, volledig lege maag of deels volle maag,...En het enige nadeel dat ik ondervind is en blijft dat mn darmpjes in gevecht gaan, niet altijd evenzeer storend, maar soms echt wel hinderlijk. Bij lege maag het minste last, dus best met lege maag trippen ^^

    Sterke punten
    Van ontspannend, dromerig en visueel zeer boeiend tot zeer in jezelf kerend en intens.
    Kan meer duidelijkheid brengen of allesinds een poort openen nr je innerlijke ik, je onderbewustzijn.
    Geen vieze smaak zoals bij truffels/paddo's
    Op nuchtere maag binnen de 30min eerste effecten
    Niet verslavend, aangezien sommige trips echt wel heftig kunnen zijn en je vaak eerst deze trip moet verwerken.
    Heftig tekeer gaan voor amper geld :p
    Geen kater of dip

    Zwakke punten
    Darmen die soms wat moeilijk doen
    Onvoorspelbaar (heb ik eigenlijk nog niet als nadeel ondervonden), zie het eerder als een kleine waarschuwing.

    Door Umbra op 30 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor de eerste x 4-fmp genomen, rond 15u45, thuis, goede muziek (psychedelic bm/shougaze). Heb reeds mdma, lsd, ghb, speed, paddo's, 2cb genomen, dus eerste keer dit spul, capsule met 200mg wit poeder, heb gelezen dat dit redelijk hoge dosis is, maar aangezien xtc/mdma me altijd goed bevallen is, geen of amper een dip/kater, durfde ik het wel aan om met een iets hogere dosis te starten. De eerste effecten treden snel op, minder dan 20min, had buiten wat ananas wel niets gegeten, en dat was ook al 2u voor inname, dus zeg maar lege maag. Het gevoel is echt heerlijk, eerst lekker warm gevoel, later lekkere body high, wat tintelingen, en naarmate zeer empathisch, heb een vriendschap die op laag pitje stond opnieuw in vuur en vlam gezet, lange babbel gehad met mn bff (klinkt melig, so), had een heel positieve vibe, maar minder als een bom inslaan zoals bij mdma/xtc ook niet volledig vd kaart, niet zo waus, kwas heel bewust van alles, maar zo lekker, paar keer steeg het precies zo naar mn hoofd (druk) maar dat verdween weer even snel of werd eerder leuk gevoel. Het emotionele en empatische heeft bij deze eerste inname van 4fmp de overhand genomen, dit gevoel zou ik eeuwig willen. De muzikale beleving was eveneens lekker, gewoon alles veel intenser, maar ik moest niet zoals bij xtc bewegen, ik was geen stuiterbal, dus zou dit gemakkelijk in de openbare ruimte (café, park, waar veel mensen zijn) kunnen innemen, het zet mijn positieve gevoelens en emoties meer open en zaken waarmee ik ergens diep van binnen mee zat wou ik oplossen met die persoon (en gelukt). Wat was nu de piek bij mij, inname 15u45, pakt 16u tot 19u. Nu zijn de effechte, deels nog steeds aanwezig maar zachtjes aan wel. Ik kreeg het wel, zelfs nu nog echt warm en ik zit hier zo goed als in mijn blootje, dus kdenk als het buiten 30 graden is, ik dit toch niet overdag doe hoor. Echt zweten deed ik wel niet, buiten een wat klamme rug. Dus alles bijeen een toppertje, ik had minder dat hyper gevoel, vanalles moeten doen, bewegen nzo, wou vooral veel praten, en zeer empathisch, had een lekker body high, muziek was lekker intens. Dus beter dan MDMA/xtc, voor thuis, op café, om lekker te chillen en het samenhorigheidsgevoel te bevorderen zeker een aanrader, pak minder waus als mdma. MDMA slaat er harder op in en pak meer energieker, en impulsiever n minder controle over je doen en lichaamsbewegingen, toen ik paar weken geleden thuis xtc pil genomen had, binnen het uur, moest ik bij ee vriendin zijn, een helse rit van 13 km achter de rug, had dan nog eens EBM (elktro body music) in de auto op, damn was precies in een roetsjbaan dat ik zat, die elk moment uiteen kon vallen fzo. Daarentegen is 4fmp veel rustiger, meer controleerbaar en gewoon leuk om thuis, bij vrienden, op café, int park te doen, terwijl xtc/mdma echt zalig is om lekker door te feesten en blijven feesten.

    Sterke punten
    Snelle werking op zo goed als lege maag (20min)
    Lekkere body high
    Zeer empatisch
    Controleerdbaar (zeker ivm mdma/xtc)
    Minder waus of zelfs helemaal niet
    Verscherpte zintuigen, vooral zicht en oren.
    Gemiddelde uitwerking (inname rond 15u45 nu 20u50, nog lichtjes happy gevoel, zou gewoon aan het verkeer kunnen deelnemen)

    Zwakke punten
    Voorlopig nog geen

    Door Umbra op 30 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen zondag voor het eerst gebruikt op thuishaven. Toen ik het begon te voelen na +-45 min voelde het in het begin alsof ik mega Stoned was, heerlijk mellow feeling. Daarna voelde ik mij vrolijk, mellow, ging lekker op de muziek. Ik vond het heerlijk, bij xtc ga ik vaak hallucineren en best hard trippen.. hier had ik bij 4fmp helemaal geen last van!

    Sterke punten
    Mellow
    Vrolijk gevoel
    Spraakzaam
    Geen strakke kaken
    Geen grote ogen
    Geen hallucinaties
    Klapt niet extreem hard in zoals xtc

    Zwakke punten
    Duurt vrij lang voordat het werkt
    Snel uitgewerkt

    Door Chantal op 29 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zo het weekend zit er weer op en wat voor weekend heb ik gehad.

    Samen met mijn vrienden ben ik dit weekend naar Dusseldorf gegaan en wat een feest hebben wij gehad. Het begon op vrijdag avond toen een vriend van ons zei: ik heb pink lightning besteld, blijkbaar een bepaalde soort 4fmp. Ik heb al vaker 4fmp gehad en moet zeggen dat ik het niet erg vond dat hij dit mee had genomen ;)

    Rond 20:00uur hebben mijn maten en ik besloten om de eerste capsules te pakken, ik ben er zelf best gevoelig voor dus heb mijn capsules open gemaakt en in twee delen gepakt. De andere helft om 23:00 toen we ook ongeveer van het 'indrinken' echt de stad ingingen. Daarna om 02:30uur volgens mij nog een keer toen wij naar een technoclub gingen. Ik heb nog maar zelden zo'n leuke avond gehad, ik wist niet eens dat ik duits kon praten maar heb bijna de hele avond met allemaal vreemde duitsers staan buurten en dansen tot zon opkomst. Ik voelde me euforisch maar ook heel scherp, geen wazig gevoel en ook niet echt 'strak'. Toen we daarna terugliepen naar onze hostel nog even geafterd en daarna gewoon lekker kunnen tukken.

    Ik kan zeggen, ik raad 4fmp aan!

    Sterke punten
    Euforisch gevoel
    Zelfverzekerd
    Praat graag
    Geen dip

    Zwakke punten
    Voor mij nog niet

    Door Kevin op 19 juni 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goedendag Allen,

    Het afgelopen weekend ben ik met een groep vriendinnen naar een bekend festival geweest in Amsterdam. Ik wilde wat nieuws proberen en had wel goede dingen over 4fmp gehoord. Het verbaasde me hoe makkelijk je dit op internet kan bestellen en hoeveel sites er zijn. Na wat zoeken heb ik gekozen voor www.4fmp.nu omdat deze site er goed uit zag en het meteen de volgende dag in huis kreeg. Omdat het de eerste keer was wilde ik het veilig doen. Ik heb het laten testen in alkmaar. Het bleek 92% puur te zijn. Geen idee hoe puur het moet zijn maar hoorde dat het prima is.

    Oke door naar het festival. 10 x 150MG 4fmp waarvan er 3 voor mij waren.
    Voor de ingang snel 1 genomen(12.00) Waar het me normaal met een xtc pil 45min tot 1 uur duurt werkte dit al na 20 minuten.

    Euforisch gevoel en zin om te dansen. Om 14.00 voel ik weinig meer neem er nog 1. Het ultieme euforische gevoel komt niet meer terug maar voel me wel super lekker. Een half uur later ga ik super hard en ga even zitten. Ook dit voelt lekker. 2 uur later neem ik er nog 1 en toen ging ik zoooo hard dat ik er weinig meer van snapte

    om een lang verhaal kort te maken goed spul!

    Sterke punten:
    geen down gevoel
    euforisch
    liefdevol

    Zwakke punten:
    na teveel gebruik er niks meer van snappen

    Annelot beveelt 4-FMP aan bij vrienden/bekenden

    Sterke punten
    Energie
    Vrolijk
    Scherp

    Door annelot op 16 juni 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Twee weken terug op intens heb ik voor het eerst 4fmp gebruikt. Een vriend van me had 150 mg capsules besteld op het internet. Eerst was ik een beetje sceptisch of het geen rommel zou zijn, omdat het toch op internet besteld is bij totaal onbekenden.

    Ik heb het toch het voordeel van de twijfel gegeven, voornamelijk omdat we ook niks anders hadden haha ;) . Toen ik een capsule pakte voelde ik het eerste half uur niks. Daarna begonnen de tintelingen te komen dat er iets ging werken, en voordat ik het wist ging ik super lekker..

    Veel energie en dansen, helemaal op gaan in de muziek en ik kwam heel lekker uit mijn woorden en was sociaal met iedereen die ik tegen kwam. Maar niet zo vaag als met bijvoorbeeld XTC wat ik ook een groot pluspunt vind. Je kan nu gewoon familie ofzo tegenkomen zonder dat ze zien dat je kaak alle kanten op gaat. Echt een top festival drug!! En dat gewoon besteld op internet.

    Op het plastic zakje van de capsules stond 'pink lightning' en een roze bliksem. Toen ik de maandag erop pink lightning 4fmp intypte in google kwam ik terecht bij 4fmp-shop.com, dezelfde site als waar mijn vriend bestelde. Ik heb voor mezelf toen ook meteen 10 capsules van 150mg besteld en die waren de dag erna al in huis! Super easy

    Sterke punten
    Veel energie
    Lekker gevoel
    Super sociaal
    Helemaal opgaan in de muziek
    Ook prima in combinatie met bier

    Zwakke punten
    Niet te veel pakken? anders kun je niet slapen

    Door Joeri op 15 juni 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb laatst voor het eerst 4fmp gebruikt ik hoorde er all veel goede verhalen over en dacht nu wordt het tijd om het een keer te proberen ik kwam een hele goede site tegen www.4fmp.nu ik had er besteld en vond info op de site hoe ik deze veilig kon gebuiken en het was een super leuke ervaring cker voor herhaling vatbaar bedankt 4fmp.nu !!

    Sterke punten
    Levering gemak met betalen volgende dag in huis

    Door Dennis op 13 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ongeveer een jaar geleden voor het eerst 4fmp gehad. Wat een heerlijke ervaring was dit. De eerste keer begonnen met 160mg. Alles begon te tintelen, ontzettend veel zin om te dansen. Had me lang niet zo lekker gevoeld. Dit gevoel hield ongeveer een uur of 3 aan. Daarna bijgenomen met een kwartje x, maar het mocht niet meer baten. Heb de rest van de avond stil gestaan.
    Dit probleem heb ik dus elke keer bij 4fmp, heb van alles algeprobeert. Bijnemem met x, hogere dosis, bijnemen met pep. Maar als de eerste dosis eenmaal uitgewerkt is kan ik beter naar huis gaan want ik sta vast aan de grond.
    Een enkele keer kwam ik wel de dag/nacht door.
    Vind dat het een hele wisselende werking heeft. De ene keer voel je niks van de eerste dosis terwijl je de andere keer er bomme hard op gaat. (Zelfde batch)
    De ene keer met bijnemen word je kneitervaag, de andere keer voel je niks en weer een andere keer kan t er mee door.
    Slapen lukt bij mij altijd wel redelijk

    Sterke punten
    Tintelend gevoel overal, alles voelt fijn
    Zin om te praten
    Zin om te dansen
    Blij gelukkig gevoel

    Zwakke punten
    Ontzettend veel zweten
    Wisselende werking
    Stil staan halve wege de avond
    Ontzettend vaag worden bij bijnemen.

    Door Anoniem op 12 juni 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De poppers die ik vaak gebruik zijn die in gele verpakking rush. Gehaald bij de sexshop die het of gewoon verkopen of even doorvragen dan krijg je t van onder de toonbank. 3 flesje ong 25 of 30 euro.

    Het is zeker niet een middel wat alleen in de gay scène wordt gebruikt. Als je t flink snuift in minimaal ieder neus gat. Je voelt je bijna gelijk warm worden en je komt in soort roes...tijdens de sex is t heerlijk gevoel! Het werkt kort hooguit 5/10 min. Je moet als man niet te veel nemen tijdens de sex je kunt bij te veel innamen een slappe krijgen! Kortom heerlijk al je spieren ontspannen.

    Echt iets om keer te proberen tijdens de sex!

    Sterke punten
    Je ontspant
    Een warm gevoel
    Soort verliefd gevoel
    Losjes voelen
    Duurt maar even en dus meerdere keren gebruiken.
    Geen nadelen ook niet na gebruik

    Zwakke punten
    Bij te veel inname of slecht eten blauwe lippen
    Te veel bij de man verminderde erectie.
    Hartkoppingen
    Kleuren zien
    Kijk uit met morsen kan beetje branden op de huid

    Door Ikki op 9 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goedendag Allen,

    Het afgelopen weekend ben ik met een groep vriendinnen naar een bekend festival geweest in Amsterdam. Ik wilde wat nieuws proberen en had wel goede dingen over 4fmp gehoord. Het verbaasde me hoe makkelijk je dit op internet kan bestellen en hoeveel sites er zijn. Na wat zoeken heb ik gekozen voor 4fmp.nu omdat deze site er goed uit zag en het meteen de volgende dag in huis kreeg. Omdat het de eerste keer was wilde ik het veilig doen. Ik heb het laten testen in alkmaar. Het bleek 92% puur te zijn. Geen idee hoe puur het moet zijn maar hoorde dat het prima is.

    Oke door naar het festival. 10 x 150MG 4fmp waarvan er 3 voor mij waren.
    Voor de ingang snel 1 genomen(12.00) Waar het me normaal met een xtc pil 45min tot 1 uur duurt werkte dit al na 20 minuten.

    Euforisch gevoel en zin om te dansen. Om 14.00 voel ik weinig meer neem er nog 1. Het ultieme euforische gevoel komt niet meer terug maar voel me wel super lekker. Een half uur later ga ik super hard en ga even zitten. Ook dit voelt lekker. 2 uur later neem ik er nog 1 en toen ging ik zoooo hard dat ik er weinig meer van snapte

    om een lang verhaal kort te maken goed spul!

    Sterke punten
    geen down gevoel
    euforisch
    liefdevol

    Zwakke punten
    na teveel gebruik er niks meer van snappen

    Door Annelot op 8 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vanaf het begin toen 4fmp gebruikt werd op feesten ben ik er eigenlijk al bij geweest. Heerlijk om op festival te gebruiken, niet super afwezig en toch de energie en euforisch gevoel hebben. Ik zou het beschrijven als een mix van Pep en Xtc.

    Waar ik het eerst kocht via vrienden die het weer kochten van een ongure dealer op de hoek koop ik al een jaar ofzo via het internet. Mijn eerste contact op internet was bij een site die inmiddels niet meer bestaat, zij verkochten roze capsules die voor mij echt altijd de bom zijn geweest. Sinds vorige maand heb ik ze weer gevonden onder de naam www.4fmp-shop.com. Met goede hoop weer een aantal van mijn favoriete pink lightnings besteld en jawel hoor ik had ze weer gevonden.

    Ik kon het niet laten om ze toch te vragen of zij eerst de andere site hadden en ze wisten mij te bevestigen dat zij dit indd waren.

    Ben blij ze weer gevonden te hebben met het festivalseizoen voor de deur!

    Sterke punten
    Super veel energie
    Veel zin om te praten met mensen
    Vermindert eetlust
    Intensere muziek ervaring

    Zwakke punten
    Bij teveel pakken plafond dienst

    Door Tom op 5 juni 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zegt het al by het roken ? van de heroïne veelvuldig hoesten reeds paar maanden diverse malen artsen & testen gehad niks te vinden nu afspraak bij kno arts vanwege geïrriteerde luchtpijp wie herkent dit .m.n neemt het niet eens serieus by de verstrekking

    Sterke punten
    Twijfel

    Zwakke punten
    Slechte zorg van personeel h.b.u.

    Door c.m.b. op 5 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb enige ervaring met XTC en andere vormen van MDMA (poeder in capsule, kristallen) en besloot eens iets nieuws te proberen, namelijk: 4FMP. Hieronder testresultaten:

    00:45: Ik pak met mn pink twee likjes van het poeder en stop het in een vloeitje. Deze rol ik op en slik ik door.
    01:40: Warmte komt vrij in m'n lichaam en de eerste tekenen van blijheid en energie komen naar boven. Muzikale klanken worden langzaam scherper en mooier, kleuren helderder enz.
    02:00: Ik voel aan alles dat ik onder invloed ben. Mn spieren in mn wang en kaak tintelen zachtjes, maar het is niet vervelend. Ik ben blij en energiek en ervaar een gevoel van innerlijke rust.
    03:25: Ik vind de dosering toch iets te laag en besluit anderhalf pinktopje bij te pakken. Dit zal ongeveer 30-50 mg zijn geweest.
    04:00: Ook de tweede dosis doet zijn werk. Eerder beschreven effecten worden sterker. Ik ben nog bijzonder helder en besluit deze review te schrijven.
    05:00: Ik denk dat ik toch echt moet gaan wegen voor de juiste dosis. Topje van pink bijgepakt (30 mg ong).

    Overigens, tussendoor, ik duw het steeds tegen m'n gehemelte en spoel het met water weg. NIET doen! Het is echt nog 10 keer viezer dan een paracetamol doorbijten... Je kunt het beste capsules gebruiken of een bommetje doen. Tenzij je natuurlijk geen problemen hebt met snuiven, nasaal innemen kan ook. Dat schijnt echter wel bizar erg te branden in je neus.


    05:30: Merk nog niet zoveel verschil met eerder
    06:00: Laatste beetje doet ook zijn werk. Nu is het uitspacen en slapen gaan.
    06:40 Ik ga maar eens deze review plaatsen en dan wachten tot ik in slaap val. Als ik er aan toe kom, ga ik morgen nog even op de "kater" in.

    Ik beveel niemand het nemen van een drug aan, ongeacht om welke drug het gaat. Je staat zelf achter je beslissingen, neem ik aan.

    Take care



    Sterke punten
    * Gevoel van euforie/blijheid
    * Muziek en kleuren zijn veel levendiger
    * Veel energie
    * Een rustigere space dan op mdma, je behoudt de controle beter
    * Zowel nasaal als oraal inneembaar

    Zwakke punten
    Behalve dat het spul teringvies is, heb ik nog geen zwakke punten ontdekt. Ja, je zweet, maar dat doe je bij elke drug.

    Door Anoniem op 2 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een tijdje geleden ( via de website die het meest gebruikt wordt hiervoor ) 50x100mg 4FMP capsules besteld.

    Dit koste mij 70€ en ik ging van een 50% kans uit dat het spul daadwerkelijk geleverd zou worden.
    Een paar dagen na de omslachtige betaling kreeg ik netjes de 4FMP binnen.

    Ik heb het eerst rustig thuis getest.
    Gewoon 1 capsule.
    Het voordeel van zoiets thuis testen is natuurlijk dat als het niet helemaal gaat zoals je had verwacht dat je alle voorzieningen bij de hand hebt en mocht je je echt bagger voelen dan zit je in ieder geval warm in een huis in plaats van in een steegje op straat.
    Het blijft natuurlijk experimenteren dus doe dat de eerste keer gewoon in een veilige vertrouwde omgeving.

    Na ongeveer een uurtje begon ik het wat warmer te krijgen en voelde ik een beetje tintelingen door mijn lijf.
    Niet zo extreem als bij MDMA maar wel merkbaar.
    Ook voelde ik een beetje vrolijkheid opkomen.
    Wederom minder als MDMA maar wel fijner, omdat ik het wel meer onder controle had.

    Het spul bleef een uur of 6 aanhouden en het lichte vrolijke gevoel bleef lekker rustig hangen.
    Ook voel je je erg wakker.

    Normaal heb ik met MDMA dat ik wel ga kauwen of knarsetanden, bij 4FMP een heel stuk minder.
    Ik merkte wel dat ik afentoe wat apart met mijn kaak bewoog maar daar bleef het ook bij.

    Het vrolijk effect was na die 6 uur wel weer op normaal niveau, en andere effecten ook zo goed als weg.
    De "wakkerheid" bleef nog wel zeker 10 uur aanwezig.

    Dus "echt" slapen zat er niet in, maar het was wel fijn om te liggen lekker onder de dekens met mijn ogen dicht.
    De kunst is om je niet te irriteren aan het niet kunnen slapen, gewoon lekker ontspannen blijven doen.

    De volgende dag was ik best wel vermoeid maar ik had niet het "down" gevoel wat ik dan met MDMA wel eens had.
    Hou er gewoon rekening mee dat je de volgende dag je eigen niet echt nuttig kunt maken.

    Rijden zou ik dan ook nog niet doen, de "echte" effecten zijn wel weg maar soms zijn er nog vlagen van concentratie verlies...in de auto is dat natuurlijk niet handig.
    Ik rij voortaan pas weer 2 dagen na gebruik.
    Ik merkte tijdens het rijden op dat ik ineens naar het radiodisplay aan het staren was en afentoe was ik ineens een paar minuten tijd kwijt.,, dat heet op automatische piloot rijden en dan rijdt je waarschijnlijk nog wel netjes maar mochten er onverwachte dingen op je route gebeuren kan dat weleens een probleem zijn.

    De 2de keer heb ik 4FMP bij een concertje van een band gebruikt.
    Om 11 uur pakte ik de eerste.
    Na een uur werd ik een stuk spraakzamer en begon ook met vreemden zomaar een praatje.
    Wel was het nog een normale manier van praten dus niet de MDMA spraak diaree.

    Ook heb ik de hele avond flink aan het bier gezeten.
    Wat natuurlijk niet aan te raden is.
    Maarja... als je al onder invloed van zo'n capsule bent dan heb je echt niet de discipline om beheerst te drinken.
    Het bleek gelukkig goed bij elkaar te kunnen.
    Geen rare effecten of misselijkheid.

    Om een uur of 2 pakte ik de 2de.
    De combinatie dronken en onder invloed van 200 mg 4FMP zorgde er wel voor dat ik richting het eind van de avond spraak diaree kreeg.
    Maar als iemand er iets van zei kon ik dat wel stoppen, bij MDMA ging dat altijd lastiger.
    En ik had ook vollop energie en vrolijkheid in mij.

    Uiteindelijk op een afterparty beland en tot een uur of 8 lekker door kunnen gaan.
    Ik moest een dikke 12 kilometer naar huis terug fietsen maar dat was geen enkel probleem, geen rustpauze nodig gehad.

    Uiteraard niet kunnen slapen en de volgende dag ontzettende spierpijn.
    Waarschijnlijk omdat ik flink door heb zitten te fietsen zonder op mijn lichaam te ketten.

    Maar verders weer een prima ervaring.

    Aanraden van drugs doe ik niet.
    Maar mocht je toch iets gebruiken is 4FMP wel een fijne optie.
    Je kan het "semi-legaal" bestellen.
    Je hoeft hierdoor ook niet met dealers aan de gang.



    Sterke punten
    Vrolijk gevoel
    Veel energie
    Zin om te praten
    Een "rustige" high
    Je kan nog "normaal" doen wanneer nodig
    Je hoeft geen dealer te bellen
    Het is zeer goedkoop
    Omdat je de volgende dag een lichte vermoeidheids kater hebt ga je dit niet snel elke dag pakken

    Zwakke punten
    Geen slaap, probeer het gewoon maar niet
    Verminderde concentratie
    Nog niet ALLES over bekend qua langer termijn gebruik dus het blijft experimenteren.
    Eetlust is minder ( dus goed flink eten voordat je het inneemt )

    Door Kees op 28 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Om 10 uur lang te knallen op een festival heb ik al heel wat verschillende soorten drugs gebruikt, die doorgaans door de neus gingen. Ik ben hiervan nooit een fan geweest, er zit veel verschil tussen de kwaliteit van die rommel en wanneer je er op een festival aan begint blijf je bij pakken.

    Dat geld niet voor 4fmp! Ik heb een capsule gehad van 150mg en ik ging het hele festival zo lekker! Niemand kan iets aan me zien, ik voelde me alleen heel scherp en ik had energie voor 10 personen. Dag erna ook nergens last van en ik kon gewoon slapen.

    Wanneer je een capsule later op de avond pakt kun je er wel van wakker liggen. Heb ik ook ooit gehad.

    Het mooiste van alles is ook nog dat het helemaal niet duur is en dat het makkelijk op internet te bestellen is. Ik heb het zelf besteld op 4fmp - shop . com. Een echte aanrader!

    Sterke punten
    - Veel Energie
    - Super scherp, je kan er heel goed van gaan praten ;)
    - Geen klapkaak
    - 1x pakken en je bent klaar

    Zwakke punten
    - Oppassen met dosering ivm wakker liggen in bed (plafonddienst is niet chill) dus zeker niet teveel pakken

    Door Rick op 27 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De eerste keer: 1 x 100mg capsule geslikt, verder vrij nuchter...
    Na een 3 kwartier voelde ik het, lekker mdma gevoel, na een uur of 3 nog een capsule van 100mg bijgeslikt... Dat was geen goed idee.
    Met mijn hoofd tussen mijn handen gezeten van de barstende koppijn, een gevoel van moeten overgeven... niet gedaan. ontzettende zweet-aanval, niet echt lekker.... Erg weinig geslapen erdoor, de volgende dag zeurde het door, het speedy gevoel.

    Na een week of 2 dacht ik, het was vast teveel de vorige keer, dus nam ik maar 1 x 100mg na een aantal biertjes... Dat was geweldig. Het heeft nogal een lange constante werking met pieken hier en daar. Voelde mij helder in tegenstelling tot de eerste keer.
    wel een beetje een strak gevoel in de kaken, lichaam lekker chill.
    Zin om een review te schrijven..
    rond een uur of half elf geslikt.. is nu 5 uur en ga een poging wagen om te slapen.
    Wees dus voorzichtig dat je niet teveel pakt!


    Sterke punten
    Lekker gevoel
    Niet al te opzichtig strak staan
    Biertje erbij... lekker
    Jointje knalt ook lekker

    Zwakke punten
    Niet te veel!
    Niet bijpakken
    teveel = koppijn / misselijk

    Door Mastodontje op 25 mei 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op zaterdag na een hele dag chillen in het park in de zon zouden we 's avonds nog de stad in gaan, maar om 10 uur na een douche en wat tijd voor ons zelf was ik toch wel erg moe om nog vrolijk te doen.

    Ik kon kiezen uit koffie, of mijn net geteste 4-fmp. Ik was al wat laat voor onze afspraak dus koffie zetten zou teveel tijd kosten.

    De 4-fmp kwam van 4fmp.net, het daar bestellen was goed gegaan, en er zat 80% 4fmp in mijn capsules. Ik was tevreden.

    Ik heb een capsule open gemaakt en ongeveer een vierde van het poeder met wat water ingenomen. Het was zout.

    Daarna naar de stad gegaan. Na een half uur begon ik energie te krijgen. Na een uur had ik fijn zin om te dansen.

    De hele nacht (6 uur tot het sluiten van de kroeg) was ik scherp en had ik er zin in. Ik kon zelfs goed nadenken over de problemen in mijn leven leek het wel.

    Wat me vooral op viel was dat ik wel dronken werd - Ik had moeite met lopen in een rechte lijn en ik was niet bang om te dansen (daar heb ik altijd een paar bier voor nodig), maar ik had niet de roes van alcohol die ik normaal heb, dat je stukken vergeet of er niet helemaal bij bent. Ik was er juist wel bij. Een hele fijne ervaring.

    Wel lijkt het me eng om meer te nemen en dan te gaan drinken. Ik denk bijvoorbeeld dat je snel teveel drinkt doordat je niet door hebt dat je dronken wordt (ik dronk met mijn vrienden mee en die dronken niet zo veel die avond).

    De kater de volgende dag was als normaal na een avond uit. Maar nog een dag later voel ik me depressief en heb ik hoofdpijn, maar daar heb ik allebei al maanden last van, weet dus niet of dat gerelateerd is. Zelfs het slapen ging redelijk goed (22:30 ingenomen, 05:00 ging ik slapen).

    Sterke punten
    Energie
    Vrolijk
    Scherp

    Zwakke punten
    Gevaarlijk omdat grenzen vervagen?

    Door Gekke Henkie op 23 mei 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.