• Ik heb een leuke avond gehad, maar al de hele week moeite met concentratie, hoofdpijn, moeilijk op woorden komen. Als ik er eenmaal op Ben gekomen dan zit het er weer maar echt met heel veel dingen dat ik gewoon echt moet gaan graven om op een woord te komen. Dingen zoals Smaug (LOTR draak), Thailand. Gewoon algemeen bekende woorden die gewoon ff weg zijn...

    Echt geen aanrader!

    Sterke punten
    Voelt je zelfverzekerd en vrolijk.

    Zwakke punten
    Geroosterd brein
    Concentratie
    Hoofdpijn
    Woorden kwijt

    Door Jay op 24 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben vaker XTC en MDMA gebruikt, dit wordt de tweede keer 4F in pilvorm.
    Setting: bungalow met open haard, 2 matrassen ervoor en een hoop kussens, hardstyle aan en hond mee.

    18 uur: we nemen allebei een halfje, goed gegeten van te voren en hebben fruit voor tussendoor en water + sap klaarstaan. Na circa een half uur voelt mijn vriend tintelingen in zijn nek, armen en benen en ik krijg uitrek momenten na een uurtje. Allebei zijn we helder en scherp, gaan een aftermovie kijken waarvan we allebei kippenvel krijgen en de muziek en lazers zijn erg mooi. Daarna kijken we vakantiefoto's van afgelopen jaren en zijn heerlijk aan het kletsen over van alles en nog wat.

    2030 uur: Nog steeds lekker in een rush, helder en scherp en ontzettend praterig. Af en toe denken we dat we er uit gaan, maar dan roken we een sigaret en gaan we weer lekker met tintelingen over ons lichaam. Vooral op je hoofd gekriebelt worden en in je nek geeft je tintels overal. De tijd gaat als normaal, niet zoals bij M of XtC als een malle.

    22.45 uur: We worden allebei vrij helder, maar ineens slaat ie in als een bom, we zitten loom op de grond op ons matras naar de vlammetjes in de open haard te kijken, enorm chill. Net als bij M of XtC zitten we lekker te "zuchten", diep ademhalen is dan erg fijn. We kijken nog een stuk van Project One en worden dan weer praterig en gaan van alles foto's maken, ook de hond is enorm lief en knuffelig en zacht.

    23.30 uur: tussendoor al een aantal keren gedacht bij te pakken maar aangezien ik nogal aan het "weg"zuchten ben pakken we pas een half uur later bij. Nog steeds tintelingen bij aanraking.

    00.15 uur: we pakken allebei een halfje, mijn vriend is er al een tijdje uit, ik was nog erg chill. Nu valt ie in als een bom, we zijn heerlijk sloom, praten over vanalles, de diepste gevoelens, vroeger en wat we willen nog in ons leven. Echte praatkick. Roken is erg lekker want dan gaan we net een tikje harder lijkt het wel.

    04.00 uur Geen idee waar de tijd is gebleven, we kletsen nog steeds, het haardje brand nog en we zijn erg chill op ons matras voor de haard. Tegen elkaar hangen, kriebelen en wat zoenen is erg fijn. Zeker een uur later ga ik weer enorm hard, ik word voor een minuut of 10 ff misselijk. Eet wat meloen en voel me daarna wel weer ok. Kan zijn dat mijn maag zo leeg en hongerig is. Eten en drinken lukt prima, geen gekke rare smaken of plakkerig of kruimelig. Dropjes gaan er goed in, kwark, banaan en meloen ook.

    05.30 uur: Het verbaasd ons dat we nog steeds zo ontzettend lekker gaan, mijn vriend heeft intussen een derde halve gepakt en is nog heerlijk chill. En ergens ver na zessen besluiten we ons bed maar eens op te zoeken, het wordt bijna licht buiten.

    11.30 uur: klaar wakker, zomaar ineens en kan niet meer slapen. Mijn vriend heeft heel licht geslapen en is vaak wakker geweest. Ik heb vlak voor naar bed gaan een "doorslaper" genomen. Eenmaal wakker is echt wakker, dat is wel balen.
    We voelen ons redelijk brak, meer omdat we de nacht hebben overgeslagen.

    Het ligt eraan in welke setting je bent, wij waren voornamelijk erg chill en praterig. De 4F vinden we fijner dan de keiharde rush die M en XtC geeft. Ook dan pakken we elke keer halfjes...

    Sterke punten
    scherp en helder
    zin om te dansen en te bewegen
    loom gevoel in armen en benen (chill)
    tintelingen in armen, benen en nek/hoofd
    open en sociaal, praatkick
    alles is lief en aaibaar
    heerlijke bodyrush
    lange duur, 2 halfjes duurt ruim 10 uur

    Zwakke punten
    enorm zweten (vinden we beide niet erg)
    soms druk op je hoofd (geen hoofdpijn)
    spierpijn, brak
    lichte slaap, tussendoor veel wakker

    Door sharon op 12 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb veel ervaring met allerlei soorten als lsd en xtc, dus durfde ik dit wel aan.
    Lichte dosering genomen, maar weinig werking.
    Slapeloze saaie nacht en de hele dag hoofdpijn en erg brak gevoel, stukken meer dan xtc.
    Ik doe dit nooit meer en zit nog met 9 stuks, niemand wil ik ze aanbieden, dus in de chemische bak!
    Kon je nog maar lsd krijgen, dat is het summum vind ik.

    Sterke punten
    geen enkele.

    Zwakke punten
    werkt vrijwel niet, slapeloosheid, hoofdpijn.

    Door Rob op 7 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo allemaal,

    Ik had al een keer xtc gebruikt (kwartje). Ik had geen nare bijwerkingen en zat helemaal in de muziek. Ik zag er alleen echt niet uit en had nog lang last van grote ogen. Een vriendin raadde mij 4fmp aan omdat je dan niet zo leip wordt en je je wat helderder in je hoofd voelt. Ik wilde het eerst op een feest bij iemand thuis gebruiken om te proberen. Ik had namelijk wat verschillende verhalen gehoord/gelezen.

    Een vriendin van me nam ook. We hadden een capsule met een dosering van ong 150mg. Mijn vriendin is een stuk kleiner (1.58m) en lichter dan ik (1.75m). Zij reageerde er eens stuk heftiger op dan ik. Ze werd druk en ging heel veel praten en werd heel vrolijk. Bij haar kwam het na ongeveer een halfuur opzetten en bij mij een uur. Ik voelde steeds van die tintelingen in m'n nek, had zin om te dansen en wilde iedereen knuffelen. Toch kon ik heel goed 'normaal' doen en zag je niks aan me als ik even ging zitten. Op een gegeven moment zat ik lekker in de muziek, ik voelde de muziek dreunen in mijn lichaam. Ik kon prima rustig gaan zitten en kletsen met mensen maar ook een lichtelijk euforisch gevoel krijgen als ik begon te dansen.

    Ik denk dat het gevaar bij deze drug is dat je je zo helder voelt dat je gemakkelijker bij neemt wat kan leiden tot een te hoge dosis.

    Sterke punten
    - meer controle dan bij xtc
    - niet brak
    - geen grote ogen
    - meerdere moods, ligt eraan wat je aan het doen bent: blij/vrolijk, energiek, rustige roes
    - niet zo heftig als xtc


    Zwakke punten
    - drink er geen alcohol bij
    - met capsule kan je de dosering niet verdelen
    - hartkloppingen (TIP: zodra je dit krijgt probeer dan even een momentje te relaxen en focus op een rustige ademhaling. Bij mij verdwenen de kloppingen na een paar sec.)
    - tandenknarsen (kauwgom helpt beetje)

    Door anoniem op 23 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In juli op een dagfestival voor het eerst 4-FMP gebruikt. Ik had al ervaring met XTC, maar begon steeds meer afkeer te krijgen van de enorme kater nadien en de leuke avond woog hier niet meer tegenop. We hadden de 4-FMP in poedervorm in capsules gestopt, de exacte dosering weet ik niet. Maar ik denk dat ik qua dosering op het gemiddelde zat (+/- 130-140 mg)

    Om 19.00 de capsule ingenomen na een maaltijd en na een half uur begon het te werken. Ik voelde de energie heel langzaam opkomen en de zin om te dansen name toe en de muziek klinkt heel fijn. Je voelt je over het algeheel superchill. Niet het effect van een pil die inslaat en die met vlagen komt opzetten, maar het effect bouwt zich heel geleidelijk op en wordt steeds iets meer. Je wordt vrolijk en krijgt hele lichte tintelingen in je hele lijf. Ik heb het de hele avond op de begindosis volgehouden en had ook echt geen behoefte om nog bij te nemen. De hele avond energie voor 10 gehad en me geen moment vervelend gevoeld. Net zo van de muziek kunnen genieten als met XTC. Weliswaar niet van de golven met tintelingen ervaren, maar wel van de momentjes met de oogjes dicht en handen omhoog. Om 2.00 was het feest afgelopen, maar zelfs toen nog energie genoeg. Het bekende probleem met het gaan slapen speelde bij mij ook, maar uiteindelijk toch nog een paar uurtjes kunnen maken. De volgende een licht brak gevoel in de zin van spierpijn en licht in het hoofd, maar meer ook niet.

    Ik heb na deze ervaring totaal geen behoefte meer om XTC te gaan gebruiken. Het opgejaagde gevoel, het inklappen van de pil, er niet uitzien, de enorme kater... Het begon mij allemaal steeds meer tegen te staan. Ook opvallend was dat je de mensen die 4-FMP gebruikt hadden er zo uit kon halen. Die liepen aan het einde nog fris en fruitig rond en de gezichten met XTC kon je er zo uithalen. Man, man, man... je ziet er dan echt niet uit.
    In een aantal reviews lees ik ook slechte ervaringen. Ik wil deze drug niet verheerlijken, maar ik denk dat bij het juiste gebruik de nadelige effecten erg meevallen. Ik lees ook verhalen van mensen die overdoseren of iedere keer weer bijnemen en dan is het ook vragen om problemen.

    Sterke punten
    - Scherp en helder blijven
    - Normaal eruit blijven zien
    - Geeft veel energie
    - Geeft een lekkere rush

    Zwakke punten
    - Slecht slapen
    - Lichte kater, maar in mijn ogen niet noemenswaardig. Na een paar biertjes kan ik mij de volgende dag veel slechter voelen.

    Door JT op 15 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben samen 1 pil (geel tabletje) gedeeld op aanraden van een betrouwbaar overkomende party gast. No guts no glory dus geprobeerd. Absoluut succesvol. Mijn lief ca 70 kilo sport monster ontspande helemaal prima en reageerde helder en alert. Zij had er gewoon meer zin in om de ond gezellig te rekken. Ik, 87 kilo, merkte eigenlijk weinig ( denk ik) maar ben van huis uit een rustige stabiele figuur die moeilijk uit de rails te krijgen is. Maar nu: de gele Jumbo Hallo tablet is gebaseerd 4-Fmt. Dit middel staat (nog) niet op de zwarte lijst en is gewoon verkrijgbaar als losse poeder. Echter is een kant en klaar tablet heel veel handiger. Echter, wie weet waar of hoe je een paar van deze Jumbo's kan verkrijgen? Daar hoeft toch niet zo spastisch over te worden gedaan? Wie laat het ons weten?
    Steven & Carole

    Sterke punten
    Tintelend gevoel
    Helder denkend
    Geen nasleep de volgende dag

    Zwakke punten
    Waar te verkrijgen

    Door Steven op 6 november 2016 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De afgelopen twee jaar gebruik ik 4FMP sporadisch tijdens feestjes. XTC en MDMA vind ik persoonlijk iets te heftig dus dit middel leek mij een goed alternatief.

    Als ik het gebruikt heb, voel ik na een half uur tot drie kwartier de effecten opkomen. De overgang vind ik heel mild en de eerste tekenen dat het begint te werken zijn bij mij het gevoel te hebben op een wolkje te lopen, heel veel te willen praten en me over het algemeen heel chill voelen.

    Ik heb 4FMP in vloeibare vorm, capsules en pilvorm gehad en geef de voorkeur aan de pillen. De vloeibare vorm vind ik het minst fijn, omdat deze nooit hetzelfde effect heeft gegeven (ook bij omgeving) en daardoor minder voorspelbaar is. Capsules zijn prima als je graag de hele dosis voor de avond in een keer wilt nemen, maar pillen vind ik het fijnste omdat deze makkelijker te doseren zijn.

    Het is mij opgevallen dat ik net zo goed met een halve 4FMP pil kan beginnen dan meteen met een hele. De effecten zijn iets milder, maar duidelijk voelbaar en daarnaast is het natuurlijk wel zo fijn om de dosis te kunnen verspreiden over de avond mocht de eerste helft uitwerken. Je kunt er ook voor kiezen om het bij dit halve pilletje te houden, dan slaap je ook beter. Door het gebruik van een pil (van in totaal 170 mg) te verspreiden, voel je ook niet de behoefte om meer te gebruiken.

    Het is echt niet aan te raden om meer dan een pil te gebruiken op een dag of avond. Als ik hier de ervaring van anderen lees, valt me op dat de mensen die dat wel doen zich vaak slecht gaan voelen. De keer dat ik overmoedig was en besloot nog een halve pil bij te nemen na al een hele te hebben gehad, voelde ik me ook slecht. Ik voelde me onrustig, kreeg hoofdpijn en werd misselijk. Het is ook zeker niet aan te raden om 4FMP te combineren met andere drugs. Ook dan kun je onlekker worden.

    Als ik anderen mag adviseren over het gebruik van 4FMP... het beste is natuurlijk om helemaal geen drugs te gebruiken. Mocht je dit toch willen: laat je drugs testen, gebruik niet meer dan een pil (170 mg) op een dag/avond, verdeel de dosis over de avond (bijv. 2 keer een halve) combineer niet met andere drugs, verwacht geen XTC effect, drink voldoende (niet teveel), probeer na gebruik iets kleins te eten en gebruik het middel niet vaker dan een keer per twee/drie maanden. Kortom: gebruik je verstand!

    Sterke punten
    Effecten zijn mild (niet waus)
    Blij en energiek gevoel (veel praten en dansen)
    Geen dip na gebruik (persoonlijk)
    Je blijft er normaal uitzien
    Scherper dan met andere drugs (geen hallucinaties)

    Zwakke punten
    Gevaarlijk bij te hoge dosis
    Weinig bekend over de risico's
    Je kunt er overmoedig van worden (ken je grenzen)

    Door Anoniem op 3 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Maatje van me nam eerste cap gelijk op feestje met wat water voelde er eerst niet zoveel van dus even buiten gestaan en sigaretje gerookt.

    Toen we weer naar binnen gingen voelde hij hem rustig opkomen.
    Paar uurtjes gedanst en toen nam hij de 2e zelfde. Verhaal als de eerste duurde een tijdje voor hij wat voelde denk aan 1.5 uur.

    Naarmate de tijd wat verstreek nam hij zijn 3e cap in wat een totaal dossis is van 600mg.
    Het duurde maar net even voordat hij gigantische kramp in Zijn benen/kuit begon te krijgen en gigantisch met zijn kaken begon te klemmen en zweten als een idioot.

    Toen we weg gingen begon hij te hallucioneren en zag dingen die er niet waren duurde niet lang tot hij stond over te geven.

    2 dagen lang last gehad van klemmende kaken en verrot gevoel in het lichaam vooral in de spieren

    Sterke punten
    Energiek gevoel
    Zin om te dansen
    Je word opener en sociaaler

    Zwakke punten
    Rare stof ivm dat het een research Chemical is

    Niet veel over bekend

    Herdoseren kan/is gevaarlijk met 4f

    Door Willem op 31 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb 4 fmp ongeveer bijna een jaar actief gebruikt, het komt niet zo geforceerd op als XTC maar heel langzaam en wanneer het begint in te slaan voel je het gewoon rustig opkomen. Het grote gevaar schuilt em in het feit dat deze drug bijna geen na effecten heeft. Je voelt je de volgende dag weer fris en helder en dat zorgt ervoor dat je weer zin krijgt om het te doen. Ik ben er mee gestopt omdat ik op een gegeven moment last kreeg van paniekaanvallen, een teken voor mij om definitief te stoppen met drugs. Ik gebruik al ruim 4 jaar helemaal niets meer en ben daar uitermate trots op. Ik nam 4fmp niet in capsule vorm maar in vloeibare vorm, je sproeit het uit over je tong en dan begint het na 10 min al te werken omdat het via je speekselklieren direct in je bloedbaan terecht komt. Deze drug was voor mij heel verslavend en daarom zou ik het iemand niet zomaar aanraden. Als je ervaring hebt met drugs en weet wat voor risico's eraan vastzitten dan kan je het misschien een keer proberen maar ik waarschuw alvast, het blijft meestal niet bij een keer.

    Sterke punten
    Geen kater of op gevoel (brakheid) na de volgende dag (zie zwakke punten voor extra toelichting)

    Zwakke punten
    Omdat je dus geen kater of een op gevoel hebt is de drang om het weer te doen groter, dit is minder dan met XTC waar je tegen jezelf zegt van, voorlopig eventjes niet of gewoon nooit meer.

    Door Anoniem op 17 oktober 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo,

    Ik heb zelf al een hele hoop geexperimenteerd met drugs. Van crack tot cocaine.

    De laatste tijd zit ik alleen nog maar aan 4f. Sinds ik vanaf afgelopen jaar aan de 4f zit gebruik ik ook niks anders meer. Ik gebruik ongeveer 1x in het weekend.

    In mijn ogen is dit de beste drug die ikzelf ooit heb gebruikt. Perfect voor een klein of groot feestje, je kan er alle kanten mee op. Sterker nog: ik kan er zelfs rustig mee op de bank zitten en ik kom in een soort hele prettige roes terecht.

    Het begint meestal ongeveer na een halfuur dat ik 4f heb ingenomen. Ik voel me goed, happy in me hoofd, zin om te dansen, ik voel de muziek me lichaam meenemen. Dit gaat door tot het hoogtepunt en dan begint het langzaam af te zakken.

    Ik neem dit spul in met mate! Dat betekent is me high weg na een dosis, neem ik er niets extras bij! Tot nu toe heb ik er weinig negatieve kanten aan gehad op de day after na, hieronder beschreven.

    Ga de dag erna een rustige uitbrakdag inplannen om jezelf bij te laten komen.

    Gebruik dit spul met mate en je zal er alleen maar plezier aan beleven!

    Sterke punten
    Bodyhigh
    Neemt je mee in de muziek
    Werkt 4-6 uur lang
    Kan combineren met alcohol ( met mate )
    Je word er open en socialer van.
    Makkelijker om een gesprek te starten.
    Energiek
    Vrolijk
    Zelfs tijdens een ruzie vind je het allemaal prachtig en wil je diegene het liefst knuffelen.
    Je voelt de love zweven.

    Zwakke punten
    Day after:

    Spierpijn
    Lichamelijk moe
    Geestelijk moe
    Hoofdpijn ( dit hangt dus af in wat voor mate je hebt gebruikt en met wat je hebt gecombineerd!!)
    Brak

    Door Remco op 11 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heel leuk die 4f hoor .. genoot van me space kreeg echt alle positieve effecten van de 4f dus ja als je een week later weer een 4f neemt. Mijn halve gezicht is nu verlamd ik kreeg na mijn spacen na die 4f vreselijke nekpijn daarna trok het door naar me achterhoofd vreselijke hoofdpijn. Ik de dokter bellen ja neem een aspirine. Nu dus is me rechter kant van me gezicht verlamd ze noemen het aanzichtverlamming van Bell weet niet of het door de 4f komt maar vind het zo vreemd na die drugs.. ik neem tijdens die drug ook ballonnen en drink.. Ja maak er een feestje van .. maar denk dat die combi sowiso eigelijk niet goed is voor je hoofd.. het kan ook komen door stress die aandoening die ik heb mischien paranoia geworden door die 4f. Ik was bang dat ik een hersenbloeding had want dan gaat je gezicht hangen net als een beroerte.

    Sterke punten
    Je voelt je geweldig
    Gaat op in muziek
    Ik vind dat zweten niet erg
    Spraakzaam
    Zin om te dansen
    Opgewonden
    Gewoon amazing
    En je bent bij

    Zwakke punten
    Hoofdpijn nek pijn na 4f
    Niet kunnen slapen
    Dip na gebruik
    Lange later

    Door Frouwke op 7 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik pakte 4fmp meteen toen het feestje begon.
    Vanaf 12 uur snachts tot 6 uur sochtends duurde het feest. Ik ging binnen een half uurtje al lekker. Tintelingen, blij , zin om te dansen.
    Maar naar 2 uur ging me vriend en een vriendin die het ook hadden gepakt mee roken buiten en ik heb een sirieusgesprek en ineens voelde het alsof ik messteken in me hoofd kreeg constant. Ben naar de ehbo gegaan voor paracetamol maar wouden ze niet geven omdat ik eerlijk had gezegt wat ik op had. Heb daar water gekregen en ik kon daar liggen en bijkomen maar heb daar alles ondergekotst. Iets later naar de wc gegaan om daar te gaan kotsen en had de deur half op slot gedaan. Uiteindelijk iemand met een kracht de deur open gemaakt en ik zat daar op de grond naar weer veel gekotst te hebben met dikke hoofdpijn en klotsend van het zweet helemaal uitgeput van het ziek zijn. Da meisje vroeg aan me wat ik op had en zij dat het waarschijnlijk geen 4fmp was maar 4fa. En dat gevaarlijk voor je is. Mijn vrienden hadden niks en voelde zich goed. Toen ben ik naar me vrienden gebracht bij de ehbo en daar nog wat gerust en afgekoeld en gekotst en gedronken zakte mijn hoofdpijn. Wel aanwezig maar stukken beter. En ik wou graag verder feesten. Nou dat hebben we gedaan en ging allemaal goed en weer genoten. Met het naar huis gaan begon alles weer opnieuw. De hoofdpijn en constant moeten kotsen. Naar ehbo gegaan maar vonden mij te helder. Maar dat was ik heel de avond gewoon wist precies wat er gebeurde. Maar mijn hoofdpijn en braken en zweten en dat ik daar wel kon huilen omdat het zo heftig was dat ik graag nakeken wou worden. Naar huis gegaan met me vriend en geprobeerd in slaap te komen met die hoofdpijn. Uiteindelijk gelukt en toen ik wakker werd naar badkamer liep werd ik duizelig naar me kamer gestrompeld en kon zelf het bed niet halen zakte gewoon door me benen heen en nu lig ik in bed om dit te schrijven was op zoek naar ervaringen van andere en lees het zeker terug ! Dus pas op het is dan idd rusische roulette.

    Sterke punten
    Blij
    Tintelingen
    Energie
    Zin om te dansen
    Zin om te praten
    Helder blijven

    Zwakke punten
    Werd Dood ziek ervan

    Ziekelijke hoofdpijn ( denkt da je hersenbloeding krijgt)
    Misselijk (braken)
    Lichaamsverhoging (zweten)
    Hartslag verhoging
    Duizelig ( niet op benen kunnen staan)

    Door Chi-ri op 2 oktober 2016 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik pakte 4fmp meteen toen het feestje begon.
    Vanaf 12 uur snachts tot 6 uur sochtends duurde het feest. Ik ging binnen een half uurtje al lekker. Tintelingen, blij , zin om te dansen.
    Maar naar 2 uur ging me vriend en een vriendin die het ook hadden gepakt mee roken buiten en ik heb een sirieusgesprek en ineens voelde het alsof ik messteken in me hoofd kreeg constant. Ben naar de ehbo gegaan voor paracetamol maar wouden ze niet geven omdat ik eerlijk had gezegt wat ik op had. Heb daar water gekregen en ik kon daar liggen en bijkomen maar heb daar alles ondergekotst. Iets later naar de wc gegaan om daar te gaan kotsen en had de deur half op slot gedaan. Uiteindelijk iemand met een kracht de deur open gemaakt en ik zat daar op de grond naar weer veel gekotst te hebben met dikke hoofdpijn en klotsend van het zweet helemaal uitgeput van het ziek zijn. Da meisje vroeg aan me wat ik op had en zij dat het waarschijnlijk geen 4fmp was maar 4fa. En dat gevaarlijk voor je is. Mijn vrienden hadden niks en voelde zich goed. Toen ben ik naar me vrienden gebracht bij de ehbo en daar nog wat gerust en afgekoeld en gekotst en gedronken zakte mijn hoofdpijn. Wel aanwezig maar stukken beter. En ik wou graag verder feesten. Nou dat hebben we gedaan en ging allemaal goed en weer genoten. Met het naar huis gaan begon alles weer opnieuw. De hoofdpijn en constant moeten kotsen. Naar ehbo gegaan maar vonden mij te helder. Maar dat was ik heel de avond gewoon wist precies wat er gebeurde. Maar mijn hoofdpijn en braken en zweten en dat ik daar wel kon huilen omdat het zo heftig was dat ik graag nakeken wou worden. Naar huis gegaan met me vriend en geprobeerd in slaap te komen met die hoofdpijn. Uiteindelijk gelukt en toen ik wakker werd naar badkamer liep werd ik duizelig naar me kamer gestrompeld en kon zelf het bed niet halen zakte gewoon door me benen heen en nu lig ik in bed om dit te schrijven was op zoek naar ervaringen van andere en lees het zeker terug ! Dus pas op het is dan idd rusische roulette.

    Sterke punten
    Blij
    Tintelingen
    Energie
    Zin om te dansen
    Zin om te praten
    Helder blijven

    Zwakke punten
    Werd Dood ziek ervan

    Ziekelijke hoofdpijn ( denkt da je hersenbloeding krijgt)
    Misselijk (braken)
    Lichaamsverhoging (zweten)
    Hartslag verhoging
    Duizelig ( niet op benen kunnen staan)

    Door Chi-ri op 2 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • erg aanrader en voelt je zeer nuchter maar zeer sociaal, en geconcerteerd.

    Sterke punten
    -licht speed effect
    -zeergoedkoop (via dokter iemand)
    -zeer sociaal
    -verveelt je niet
    -enorm goed focussen
    -geen drukte en alles voelt goed (zelfverzekerd(licht sos gevoel)).
    -enorm vermaak ookal doe je niets.
    -beetje moe van geen slaap niet brak.
    -kleine niet erge minpunten

    Zwakke punten
    -je blijft door roken en steek zo weer een peuk op.
    -raar gevoel onder in je maag (eetpatroon/drinken normaal)
    -redelijk grote pupillen en kaken beetje aangespannen

    Door onbekendo op 30 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo allemaal,

    Ik zie veel verschillende ervaringen over het gebruik van 4-FMP en besloot daarom ook mijn eigen verhaal te delen.

    Ik had totaal geen ervaring met de drug en was er niet bekend mee. Vrienden van mij hadden het al wel eerder genomen en ik zou met hun naar een festival gaan. Na wat research toch maar besloten om capsules 4FMP van 150mg te bestellen. Ik koos bewust voor 150mg en geen 200mg omdat ik geen ervaring had en het mijn eerste keer zou zijn. Eenmaal op de dag van het festival toch nog flink twijfelen of ik het wel durfde, maar na enige tijd toch de capsule ingenomen (rond 16:30). Na een half uurtje begon ik mateloos te zweten en was mijn lichaam kletsnat, dit leek in golven te gaan. Ook begon ik de muziek beter te ervaren en werd ik voor mijn gevoel meer meegenomen in de muziek. Na ongeveer een uur had de 4fmp het hoogtepunt bereikt en ging ik los. Ik had een energiek gevoel alsof ik continu een adrenaline rush had. Ik had erge hartkloppingen en wou alleen maar dansen en stampen (hardcore festival). Ook leek ik totaal niet moe te worden of buiten adem te raken. Dit effect hield aan tot ong. 21:00 en daarna werd het allemaal wat minder. Ik merkte aan mijn lichaam dat het uitgeput was en dat het geen energie meer had. Mijn hoofd wou doorgaan maar mijn lichaam kon niet meer. Toch nog flink doorgestampt met alle energie die ik nog had en om 01:00 vertrokken we. Die nacht heb ik weinig tot niet geslapen, ik was klaarwakker en wou nog doorfeesten. De volgende dag flink wat spierpijn en de hele dag zowel lichamelijk als geestelijk vermoeid. Verder geen last van een depressief gevoel! Zelf verkies ik 4fmp boven alcohol, ik blijf scherp en voel me de volgende dag niet beroerd.

    Sterke punten
    Scherp
    Energiek gevoel
    Niet brak
    Euforisch

    Zwakke punten
    Slapeloosheid
    Spierpijn (day after)
    Vermoeidheid (day after)

    Door Anoniem op 22 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Lieve mensen, neem deze drugs alstublieft niet.. Heb het zelf al enkele keren genomen en steeds de dag erna zeer slecht gevoeld.. Niet lekker in het vel. Gevoel flauw te vallen, paranoide worden van dat gevoel, heftige hoofdpijn.. Daarnaast heeft een vriendin van mij een epileptische aanval hiervan gekregen. Een andere vriend ligt op dit moment zelfs in coma omwille van een hersenbloeding.. Andere vrienden die bij hem waren mochten van geluk spreken want die ondervonden dezelfde symptomen op voorhand zoals hij ook ondervondt alvoorens zijn epileptische aanval escaleerde naar een hersenbloeding.

    Wees hier dus aub voorzichtig mee en best neem dit spul niet. Hier is te weinig onderzoek naar gebeurd en het risico niet waard. Als je dan toch drugs pakt, neem dan xtc waar al veel onderzoek naar is gebeurd en naar mijn mening minder gevaarlijk is.

    Be safe people want deze ervaring wil je echt niet mee maken!

    Sterke punten
    Zin om te dansen

    Zwakke punten
    Hoge bleodddruk
    Hoofdpijn
    Flauwvallen
    Epileptische aanval
    Hersenbloedingen

    Door Gebruiker op 12 september 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn eerste ervaring met 4fmp was niet bijzonder. Het was een wit pilletje en ik voelde er vrij weinig van. Ik werd wat prateriger en had zin om te dansen. Al snel ging ik toen over op xtc.

    Mijn tweede ervaring met 4fmp was heel anders. Deze keer in poedervorm die we hadden gedoseerd in capsules. Ik had 1 capsule genomen waar ongeveer 150 tot 160 mg in zat. Na 1,5 uur!!! Begon ik het lichtelijk te voelen. Een vriend van me had toen al een capsule bijgekomen. Ik vertrouwde het echter niet en durfde helemaal niets bij te pakken (wel een heel klein likje mdma gehad). Ik ben uiteindelijk erg blij met deze keuze geweest, want anders was ik in het ziekenhuis beland of erger!

    Na 2 uur wachten sloeg de 4fmp namelijk echt pas in. Ik stond in een wachtrij bij de wc en ik kreeg het ineens ontzettend warm. Ik begon abnormaal veel te zweten. Je zag letterlijk de druppels van mijn gezicht rollen, terwijl ik niet veel gedanst had oid. Ook had ik behoorlijke hoofdpijn, alsof ik voor het eerst een migraine had. We zijn toen meteen naar huis gegaan en onderweg heb ik een aantal keer moeten braken. Ik kon het water niet binnenhouden. Ook had ik soms het gevoel alsof mijn gehoor gedempt werd en ik hoorde steeds een piep in mijn oor. Ik had het gevoel alsof ik oververhit raakte of alsof mijn bloeddruk torenhoog was. Toen we eenmaal thuis waren, begon mijn vriend dezelfde symptomen te vertonen: hoofdpijn, oorsuizen en zweten. Hij kreeg ook last van hallucinaties.

    De dag erna begon nog meer ellende. Ik werd wakker met een redelijk goed gevoel. Geen kapotte mond, zoals dat bij xtc vaak het geval is. Ik liep naar de badkamer om te douchen en ben daar een aantal keren flauw gevallen. Een keer ben ik met mijn hoofd ergens tegen aan gevallen en werd op de grond wakker met bloed op mijn hoofd. Ik kon niet lopen zonder hulp. Ik was bijzonder uitgeput. Na 5 meter lopen, stond ik al te hijgen en werd ik duizelig. Ik had totaal geen honger, maar heb mezelf gedwongen om veel fruit en groenten binnen te krijgen. Mijn vriend was niet flauw gevallen, maar had ook moeite met lopen en werd snel duizelig. Later had hij wel last van hartkloppingen.

    De dag erna voelde ik me wel alweer wat beter, maar nog niet 100%. Ik heb nog nooit meegemaakt dat mijn lichaam er zo slecht aan toe was en ik ben nu wel over de harddrugs heen. Zal soms nog wel een blowtje roken, maar van de rest ben ik genezen.

    Mocht je deze drugs toch willen proberen LET DAN VOORAL OP je dosering en het kan behoorlijk lang duren voordat het gevoel inslaat. Pak dus ook zeker niet zomaar wat bij en zorg ervoor dat je genoeg eet en drinkt.

    Sterke punten
    Lekker gevoel tijdens dansen
    Zin om te praten

    Zwakke punten
    Hoofdpijn
    Braken
    Abnormaal veel zweten
    Oorsuizen
    Flauwvallen

    Door Wees verstan op 21 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voordat ik ga beginnen met deze review wil ik zeggen dat je altijd op moet Letten wat je doet, het is en blijft drugs.

    Mijn andere kijk heb ik gekregen toen ik voor het eerst speed had gebruikt, ik dacht een lekkere rush te krijgen maar helaas, ik bleef liever zitten. Ik ben namelijk gediagnosticeerd met a.d.d. Helaas door het leven heen een aardige spiegel opgebouwd vanwege mijn problemen. Doktoren wisten niet wat ik had en werd vol gestopt met benzodiazapine. De bekende pammetjes. Een tijdelijke oplossing maar lang niet zo'n goede rust als met speed. Echter van speed ga je helemaal brak de dag erna. Ik bestel nu al een tijd 4fa online en gebruik heel af en toe. Voor sommige dus een party drug, helaas voor mij een way of life geworden. Ik ben niet verslaafd vind ik omdat dezelfde dosis steeds hetzelfde effect heeft. Ik gebruik 2 keer in de maand ofzo als het echt niet meer gaat, en misschien 150 tot 200 mg per keer. Het heeft me echt gered.

    Sterke punten
    Makkelijk te krijgen.
    Professioneel gemaakt en geen versneden onzin.
    Voor mij echt een wonder middel

    Zwakke punten
    Het is en blijft drugs.

    Als je geen vorm hebt van hyperactiviteit dan werkt het juist andersom.

    Hoge hartslag en niet kunnen slapen zijn wel de minpunten

    Je krijgt grote pupillen, mensen zien dit. Oppassen dus. . .

    Door Er op 19 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mensen onderschatten vaak een 'geestelijke' verslaving.
    Ik wil nog even meegeven, BLIJF ALTIJD ALERT!!!

    Ik ben zelf namelijk behoorlijk verslaafd aan 4-FMP.
    Ik gebruik het voortaan elke dag, en meestal 400mg.

    Ik begon met af en toe in het weekend 100mg, maar nu heb ik al minimaal 200mg om normaal te kunnen functioneren.
    Ook begin ik lichamelijke klachten te krijgen.

    - Mijn lippen en tong zijn behoorlijk gevoelig en eten is bijna pijnlijk.
    - Ik heb constant last van mijn ogen.
    - Mijn lichaam verliest af en toe alle bewustzijn maar mijn geest is dan nog wakker, gevoel van verlamming.

    Het is misschien wel 1 van de minder gevaarlijke drugs, maar het is goedkoop en makkelijk te vinden,... en daar zit een groot gevaar in.

    Ik heb vroeger alle soorten drugs gebruikt, maar door de prijs en beschikbaarheid is het nooit een ECHT probleem geworden, dit spul heeft mij helaas WEL er onder gekregen.

    Zwakke punten
    Makkelijk te verkrijgen.
    Lage prijs.
    Weinig bekend over de effecten.
    Wel verslavend.

    Door Anoniem op 14 augustus 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vandaag nam ik voor hef eerst een 4fmp van 175mg en dat beviel fantastisch. Heerlijke gevoel in mijn balzak voornamelijk!

    GEEN stemmings afwisselingen, diep zuchten of trillende kaken en ogen zoals ik die bij xtc en M wel had.

    Je surft als het ware over een heerlijke space golf en het voelde echt ontspannen.
    het voelt heerlijk bij het aanraken van me achterhoofd/nek dat hield me wel even bezig!

    2,5/3 uur later nam ik er nog 1 omdat me hoogte punt verdwenen leek te zijn. Snel voelde ik me lichaam weer geraakt door de effecten van 4fmp. Beviel nog steeds goed geen grote kop lamp pupillen enz. Alleen last van me balzak die heel verkrampt ingetrokken en gevoellig werd ook moest ik vaak plassen maar er kwam een rustige dun straaltje pis uit. (wat persoonlijk bij mij zelf eigenlijk best wel op een orgasme leek eerlijk gezegd, zonder erectie.)

    2 uur later heb ik ng een Ander half genomen in eenkeer! Vind dit echt topspul omdat ik hoedan ook zelf in de hand heb hoe ik me voel. Ontspannen blijven hoe hard ik ook space.

    Ik schrijf deze ervaring nu met super focus omdat ik gewoon niet kan voorstellen dat er nog valt te slapen met dit effect.
    Na eerst paar reviews van andere te lezen zag ik dat ik de enige ben met deze gevoellige verkrompen balzak.
    Bij aanraking pijnlijk en voelt gewoon als een steen!

    Daarom doe ik nu mijn verhaal omdat deze drugs gewoon nog niet populair is. ervaring van anderen kan men veel wat van leren

    In totaal heb ik vandaag 3 en een half pil ingenomen van 175mg.
    Voelt eigenlijk heel goed.
    Heb meer ervaring met xtc en mdma als ik zo een hoeveelheid had genomen met dat in een korte tijd zat ik nu kapot te zweten,zuchten,dip, kaak spanning trillende ogen niet normaal meer denken enz.

    4FMP is veel relaxer dan al die anderen dingen. Weet wel wat je limit is en stop dan met innemen. omdat ik wel vaker M en X heb gebruikt wist ik wat me te wachten stond ongeveer denk dat mijn ervaring daarom positief is verlopen omdat ik ontspannen bleef.

    Behalve dan deze pijnlijke gekrompen balzak, echt een kloten gevoel als ik er aan zit. terwijl bij me 1ste inamen juist geile tintelingen kreeg rondom me kruis en
    Alles heel prettig voelde.
    Dus denk dat met te vl in korte tijd innemen iets te sterk is voor de jongeheer. (Dit hoeft niet bij iedereen het geval te zijn)

    Sterke punten
    Alleen maar positief als je er niet van houd om t veel effect te krijgen.
    Zwevend
    Gefocust
    Relaxd
    Erotische tinteling aan lichaam
    Bewust van alles
    Geen grote pupillen

    Zwakke punten
    Balzak pijnlijk
    Geen slaap
    Droge mond
    Snelle hartslag
    Wijde ogen
    Soms trillende bewegingen

    Door Turk020 op 8 augustus 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Verscherpte zintuiglijke waarnemen, hoge energie pupillen worden iets groter maar niet echt waarneembaar, later wel strakke kaken. Icm alcohol voor mij prima te doen je wordt er niet compleet leip van prima drug voor in de kroeg of een klein feestje. Ik heb nu 2 ampullen op van 100 gram. De eerste om te testen, prima body high de tweede twee uur later genomen, geen problemen so far...

    Sterke punten
    Body high
    Verscherpte zintuiglijke waarneming
    Vlot en adequaat reageren
    Remt alcohol
    Geen of nihil fysieke verandering

    Zwakke punten
    Nog niet ervaren

    Door Piet op 7 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • K had hiervoor nog nooit harddrugs gebruikt. Dus ik vond het erg spannend. Maar ik was vooral benieuwd. Ik ben zelf een jongen van 181 en weeg 61 kilo.
    om 9 uur hadden we afgesproken met een dealer en die gaf ons mdma kristallen voor 40 euro. 1 gram.

    We hadden 1 sakje met 2 vlinke kristallen erin. We hebben het met een vlesje water en een aanstekker voorzichtig tot poeper gedrukt op een stoeptegel. daarna rond 10 uur hadden we voorzichtig allebij een vingertopje met kristallen op. het smaakte erg vies maar met een beetje water best te doen. toen gingen we naar de feestweek.
    rond half 11 begon t bij haar te werken. toen hadden we allebij meteen nog een vinger met kristallen genomen. om 11 uur was t bij mij nog niet ingewerkt. dus ik had mn geduld verloren en al heel wat ondertussen genomen. we gingen een stukje weg van de feestweek om te plassen en vonden een grasveldje waar we besloten om te blijven chillen. ondertussen had k al meer dan 8 keer mn vinger met kristallen in mn mond gedaan maar voelde nog niks. totdat om half 12 ik eindelijk een erg fijn gevoel kreeg. ik had maar een staartje in gedaan en hij zat nieteens zo strak maar k voelde het trekken. alles om me heen bewoog later dan ik het voelde. vond ik. het was allemaal heel wazig en we waren terug gegaan en het was toen heel gezellig op de feestweek. veel mensen om mee te praten en het voelde goed om net iets dichter op ze te staan en met ze te knuffellen wat opeens ook geen probleem leek. toen ben ik maar naar huis gegaan. snel langs mn moeder gerent en in bed gesprongen. eerst stond ik nog helemaal strak van de mdma waardoor ik bleef denken en bewegen in bed. maar daarna om een uur of 4 heerlijk geslapen alleen volgende dagdaarna amper gegeten. dat vond mn moedr vooral raar.


    Sterke punten
    lekker gevoel.
    erg sociaal.
    knuffellen is chill.
    stomme dingen beleef je veel minder.
    complimentjes van meisjes dat ik een mooie kaaklijn heb (gekregen door t strak staan)

    Zwakke punten
    laat ingetript waardoor ik teveel misschien had genomen

    ondanks kaugom 1 x hard in mn tong gebeten

    2 x omgevallen

    Door Fishy op 6 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoi, ik draai al heel veel jaren mee en heb echt alles al geprobeerd. Coke speed pillen lsd etc.
    Nu doe ik het de laatste jaren rustig aan en dacht Hey, laat ik eens 4fmp proberen.

    Nu vorige week voor de 2de x een 4fmp op en de eerste uren waren echt op en top, totdat het van het ene moment naar het andere ineens over was.

    Ik kreeg plotseling hele zware hoofdpijn, die ik nog nooit eerder had gehad en enorm veel zweten, dit duurde ongeveer 3.5 uur lang en daarna was het gelukkig weer langzaam aan het wegtrekken maar ik dacht echt dat ik een hersenbloeding of zoiets kreeg.

    Iedereen moet het natuurlijk zelf weten maar kijk aub uit.


    Door J01 op 5 augustus 2016 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onlangs is er iemand (dochter van een kennis) overleden aan deze relatief nieuwe synthetische XTC.

    Ik waarschuw jullie allen want ze heeft dagen voor haar leven gevochten en heeft het niet overleefd.

    Werkelijk met stomheid ben ik geslagen over de positieve reviews of het over een onschuldig goedje gaat.

    Het nemen van deze drugs staat gelijk aan spelen met Russische roulette.

    Sterke punten
    Onbekend

    Zwakke punten
    Levensgevaarlijk of zelfs dodelijk

    Door Mark op 2 augustus 2016 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zaterdag 23juli een bestelling gedaan bij de site 4fmp.nu maar nooit at ontvangen.Dit zijn oplichter, koop hier niet!!

    Door Milan op 29 juli 2016 Reageer (38 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


DrugsErvaringen.nl

Op DrugsErvaringen.nl lees je ervaringen met alle soorten drugs. Deel jouw drugs ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Wij adviseren niet om drugs te gebruiken maar functioneren slechts als doorgeefluik van ervaringen van anderen.