Reviews geschreven door Stefan (44277)

2CB - Goed te sturen trip

0

Review:
Momenteel 2x 2cB gebruikt.
1e keer 1 pil genomen van 16mg. Puur om even te wennen aan de drug die nieuw was voor mij. Ik had lichte visuals, lichten werden feller en minder fel, objecten vervormden een beetje. Je voelt je ook redelijk wazig, net alsof je 12 bier gedronken hebt. Ik had het ook vrij koud, dus de kachel goed warm, dat was fijn.

2e keer koos is voor 2 stuks van 16mg=32mg. Tijdens de trip naar wat afleveringen van Flodder zitten kijken, de helft weet ik al niet meer, maar het was wel leuk om te kijken. De tv vervormde veel en op me hoogtepunt zag ik waanzinnig mooie dingen. Ik had 1x het idee dat ik bad aan het gaan was. Ik zat op een gegeven moment zo erg in die serie dat ik dacht dat Jonhie het tegen mij had, iets van 'Ik heb ook niks aan jou'. Deze zin achtervolgde mij, het werd 20x gezegd. Het was eng, maar ik dacht bij mezelf, dit kan niet, ik moet even adem gaan halen. Gelukkig duurde dit niet lang en heb ik hierna nog heel fijn verder kunnen genieten. Ook was de bodyload nog even aanwezig maar ook weer zo weg.

Sterke punten:
-Visuals
-Je voelt je fijn, gelukkig
-Licht wordt mooi, kleuren intenser

Zwakke punten:
Bodyload
Angstige momenten bij hogere doseringen

Stefan beveelt 2CB aan bij vrienden/bekenden

Lachgas - Lachgas is fijn

0

Review:
Een legaal te verkrijgen drug, hoe fijn is dat?
De eerste keer proberen, zonder al teveel hebben ingelezen kwamen we niet op het gewenste resultaat.
Nadat ik wat meer heb gelezen op internet, continue in en uitademen in de ballon, tot je eigenlijk niet meer kan. Je hersenen krijgen geen zuurstof meer, waardoor je even van de wereld bent. Dit duurt slechts enkele minuten. Het gevoel is fijn, je hele lichaam tintelt. Aan het begin wel even raar!

Gebruik niet teveel patronen op een avond, dit kan weer leiden tot hersenbeschadiging.

Sterke punten:
-Fijn gevoel
-Dromerig

Zwakke punten:
Teveel gebruik, hersenbeschadiging.
Effecten zijn vrij kort, waardoor men snel een nieuwe ballon wilt.

Stefan beveelt Lachgas aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres